Jako, że jestem nowa, witam wszystkich. Zaczęłam dzisiaj i mam nadzieje, że wytrwam. Zrobiłam, też test i droga jest długa, baaaardzo długa....
Jako, że jestem nowa, witam wszystkich. Zaczęłam dzisiaj i mam nadzieje, że wytrwam. Zrobiłam, też test i droga jest długa, baaaardzo długa....
Dzieki bardzo za test !!! Wedlug niego do konca maja powinnam wazyc 63kgto jest wage ktore mi proponuje Dukan... ja bym chciala 60 kg, ale to zobacze na miejscu ...
Dzięki za tłumaczenieJa bez problemu rozwiązałam test. Ku mojemu zdziwieniu wyszło mi, że pierwsza faza powinna u mnie trwać tylko 3 dni podczas gdy dziś jest mój piąty dzień... I że nie muszę chudnąć 20kg tak jak chciałam tylko 14. Nie wiem co o tym sądzić...
dziękuję za tłumaczenie
wg testu w połowie roku będę szczęśliwa a na święta będę lasencją buhahahahahaha
Hej wszystkim,
Jest juz test Dukana po angielsku. Dieta wlasnie wkracza do UK (13 maja wychodzi ksiazka) i powoli przygotowywana jest strona z informacjami i angielskim forum.
Dla tych, co umieja po angielsku i nie potrzebuja tlumaczyc z francuskiego, test dostepny jest tutaj:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
A Maszkuleczce osobiscie dziekuje za to, ze dwa miesiace temu sama moglam sie przetestowac na francuskiej stronie.