fajny pomysl. zastapie twarog cieciorka a ryz kasza gryczana.
Wczoraj upieklam je pierwszy raz i tez jestem zachwycona Wlasnie szukalam ich wartosci odzywczych i oto sa. Dzieki i goraco polecam!
Ja też już fanką tych bułek jestem. Piecze się szybko, są pyszne i do tego białkowe i niskokaloryczne. Bardzo mi smakują upieczone ze szczypiorem.
cieszę się że bułeczki wyszły i smakują. One wychodzą ciemnie ale dlatego wyglądają jak grahamki i smakują podobnie. Nie jem już innego pieczywa tylko bułeczki Fotografia z bułeczkami ...........palce lizać Aż ślinka cieknie..... pozdrawiam karolina52
hej, zainspirowałaś mnie tą cukinią i zrobiłam sobie wczoraj taką wariację na jej temat tzn. nadziewana była kaszą jęczmienną z marchewką, cebulą i natką pietruszki (oczywiście wnętrze cukinii też dodałam do farszu i przyprawiłam) a na wierzchu położyłam pokrojony na małe kawałeczki plasterek sera camembert light, bo mi została resztka w lodówce. Wyszło pyszne zjadłam wszystko co do joty.
Tez robilam faszerowana cukinie w poniedzialek! Mniam mniam! Lubic!
chyba można, choć ja ją zazwyczaj odkładam - ale moje nie są chrupiące, tylko miękkie i po ugotowaniu/pieczeniu łatwiej odchodzi od ryby niż przed, dlatego często piekę ze skórą, chyba że mam wyjątkowych gości
super! Dzieki wielkie!! apropos ryby jeszcze...nie wolno jesc skorki?? ja lubiam czasem taka chrupiaca wciagnac
co do ryby na zdjęciu powyżej, to dowiedziałam się później, że powinnam rybę wyfiletować i zdjąć skórę next time tak będzie, tymczasem ja zjadłam tak jak widać i też było dobrze zdjęcia wstawia się bardzo prosto: 1. wchodzę na stronę Postimage.org - darmowy hosting obrazów 2. tam klikam "przeglądaj" i wybieram z dysku fotkę jaką chcę umieścić w sieci i klikam "wyślij" 3. pojawiają się różne linki do mojego zdjęcia i m.in. "miniaturka na forum", więc kopiuję ten adres i wklejam go do posta the end
o maj god! ja nie moge takich zdjec ogladac przed snem! ale poczytam sobie co Ty tam szamasz! Jak wstawiasz zdjecia?? Pozdrawiam!