Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Pewne trudności związane z dietą dr. Dukana.

FankaMuzyki jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Łódź

Domyślnie Pewne trudności związane z dietą dr. Dukana.

Witam wszystkich. Niedawno byłam na diecie Dukana i pojawiła się w związku z nią pewna trudność. W książce jest napisane, że mogą pojawić się zaparcia w fazie uderzeniowej, ale dopiero po zdaje się 3 dniu. U mnie pojawiły się pod koniec pierwszego dnia. Żadne leki nie działały. To były zaparcia połączone z biegunką, zupełnie nie dało się ich ... kontrolować (przepraszam wszystkie osoby, które właśnie jadły). Muszę przecież chodzić do szkoły, a z taką "sraczką" niestety nie dało się funkcjonować. Zupełnie jej nie kontrolowałam, a bardzo często dawała mi się we znaki.
    Ktoś może wie, co źle zrobiłam już na początku diety? Piłam dużo wody, jadłam tylko to, co było dozwolone... Oczywiście schudłam ten początkowy 1 kilogram, ale po skończeniu diety po pierwszym dniu z przyczyn już wymienionych przytyłam dodatkowe 3 kilogramy. Teraz ważę 57, momentami 58 kg.
    Więc powtórzę. Ktoś wie, co zrobiłam źle, albo jak mogłabym zapobiec tej "sraczce", gdybym ponownie przeszła na dietę Dukana?

Awatar marga82
    marga82 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: Pewne trudności związane z dietą dr. Dukana.

Ja czegos nie rozumiem ty miałas zaparcia czy biegunke??? Bo to dwie rozne rzeczy!!

FankaMuzyki jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Łódź

Miałam zaparcia i biegunkę jednocześnie. Tego się nie dało znieść. Napisałam, że to były zaparcia połączone z biegunką.

Bella_Amanita jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    22

Ale jak zaparcia? Jak byś miala zaparcia, to, za przeproszeniem, nie mogłabyś się wykupkać. Moim zdaniem miałaś po prostu biegunkę. Przeczyściło Cię i już. Trudno stwierdzić, co zrobiłaś źle, bo nie wiem(y) co jadłaś, w jakich ilościach, itp.

Ja walczyłam z zaparciami, choć miałam momenty, że musiałam, że tak powiem, szybciej lecieć do kibelka, ale generalnie było wszystko OK i pod kontrolą.

Przypomnij sobie, co jadłaś i w jakich ilościach, a także co jadłaś dnia poprzedniego.

Powodzenia!
    "Skoro tłuszcz potrafi się tak obsuwać, to powinno być możliwe uformowanie i ściśnięcie posiadanego tłuszczu w ładniejszy kształt – a nawet różne kształty – w zależności od danej okazji" - Bridget Jones

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów