Strona 47 z 51 PierwszyPierwszy ... 37 45 46 47 48 49 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 461 do 470 z 503
Like Tree216Lubią to

Wątek: Babcia też może ...

podstolina Guest

Domyślnie Odp: Babcia też może ...

[QUOTE. po prostu się nas bojałaś, że burę dostaniesz za obżarstwo[/QUOTE]
    Agnieszko cicho...musialas mnie wkopac?!?!?!?A juz myslalam ,ze sie uda ,a tu rura panie majster.........
    są jacyś świadkowie ??
    Ulus swiadkowie wygineli w 39......
    czy sie wazylam -pewnie przed i po no niestety nie ma sie zaczego cieszyc ......ale czujniki mocno zaswiecily

[QUOTE]ja gruntowniej sprzątam po gościach[/QUOTE]
    tez mam te sama dewize ...jaka glupia 2x sie meczyc
    Masz rację, że się "bojała"
    • No tak wydalo sie ,zem płochliwe dziewczę.
    Ostatnio edytowane przez podstolina ; 27-03-2012 o 18:28
    aganica and ulabrzydula_ulala like this.

ulabrzydula_ulala Guest

Cytat Zamieszczone przez podstolina Zobacz posta
    Ulus swiadkowie wygineli w 39......
    czy sie wazylam -pewnie przed i po no niestety nie ma sie zaczego cieszyc ......ale czujniki mocno zaswiecily
    Masz rację ...i świadkowie..... i ochotnicy....
    Może zmień wagę.... bo przekłamuje

podstolina Guest

Może zmień wagę.... bo przekłamuje
    Jutro to uczynie ...licze na to ,ze jeszcze troche tej wody ze mnie zleci.Jestem jesdnak dosc mocno opuchnieta.Tak niestety miewam po podrozach.

ulabrzydula_ulala Guest

Cytat Zamieszczone przez podstolina Zobacz posta
    Jutro to uczynie ...licze na to ,ze jeszcze troche tej wody ze mnie zleci.Jestem jesdnak dosc mocno opuchnieta.Tak niestety miewam po podrozach.
    Rozumiem Cie Irenko doskonale..... ja w ogóle nie nadaję się na podróże....u mnie też tak jest. Dlatego nie mogę kupić odpowiednie buty...bo raz są za duże ...a raz za małe....
    Dziś też kupiłam 38 ...bo 39 za duże....pochodziłam po mieszkaniu u córki....i do końca nie wiem jak będzie z chodzeniem....
    załączyłam fotki.....
    Ja potrzebuję na grubej podeszwie.... a nie na takim naleśniku cienkim.... a takich w sklepach 'jak na lekarstwo"... a nie chce mi się jechać do Warszawy.....

Awatar aganica
    aganica jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez ulabrzydula_ulala Zobacz posta
    załączyłam fotki.....
    A gdzie szukać tych fotek ? bo ja mało rozgarnięta i znaleźć nie mogę
    Już wam pisałam że wieczorami chodzę na spacery z moimi psami, około 40 minut szybkim marszem to jest jakieś 3-4 km... dzisiaj postanowiłam troszkę potruchtać, bo ciągle patrzyłam na wieczornych biegaczy.Oni biegali a ja maszerowałam. No i sie odważyłam, wzięłam tylko jednego psa, przepięłam smycz przez ramie i ..... było fajnie, drobnymi kroczkami.. przetruchtałam połowę trasy.. jestem z siebie bardzo dumna, teraz drżą mi nogi ale mam nadzieję że kręgosłup się nie odezwie.Jeżeli jutro będę się dobrze czuła to ..... zaczynam przygodę z truchtaniem / biegiem tego nie nazwę /
    Dukan od 5.marca.2012r -wrzesień.2012r /97.2kg-64kg/
    Styczeń.2013r - IV faza
    6.wrzesień.2014r - II podejście.

ulabrzydula_ulala Guest

Cytat Zamieszczone przez aganica Zobacz posta
    A gdzie szukać tych fotek ? bo ja mało rozgarnięta i znaleźć nie mogę
    Już wam pisałam że wieczorami chodzę na spacery z moimi psami, około 40 minut szybkim marszem to jest jakieś 3-4 km... dzisiaj postanowiłam troszkę potruchtać, bo ciągle patrzyłam na wieczornych biegaczy.Oni biegali a ja maszerowałam. No i sie odważyłam, wzięłam tylko jednego psa, przepięłam smycz przez ramie i ..... było fajnie, drobnymi kroczkami.. przetruchtałam połowę trasy.. jestem z siebie bardzo dumna, teraz drżą mi nogi ale mam nadzieję że kręgosłup się nie odezwie.Jeżeli jutro będę się dobrze czuła to ..... zaczynam przygodę z truchtaniem / biegiem tego nie nazwę /
    Kliknij na mój NICK...ulabrzydula_ulala i tam niżej masz Albumy..... kliknij na więcej...albo na album z butami..... i się ukarzą fotki...i kliknij na fotkę... i tak kolejno.....( może nie fachowo tłumaczę?)
    albo tu kliknij....http://www.dieta.pl/chce-schudnac/me...e-kompletu.jpg
    i tu
    http://www.dieta.pl/members/278440-u...ch-w-socho.jpg

Agniesiu...takie spacery to zdrowie...oczywiście nie forsuj się za bardzo... ale na tyle na ile możesz dać radę.
    Już w nowym wydaniu Dukan stawia na 'ruch'....... na pewno Ci nie zaszkodzi...kręgosłup nie lubi być bez ruchu
    Ostatnio edytowane przez ulabrzydula_ulala ; 27-03-2012 o 20:54

Awatar aganica
    Mieszka w
    Warszawa

może nie fachowo tłumaczę?)
    Fachowo... bo znalazłam ... buciki są prześliczne, oby sie dobrze nosiły.
    Styczeń.2013r - IV faza

ulabrzydula_ulala Guest

no to dobrze, bo już wstawiałam linki...ale to wtedy trzeba do każdego zdjęcia.....
    Mi się podobały..ale ciekawa jestem jak będą w chodzeniu.... moje nogi są strasznie bolące...niby noga wygląda dobrze...a boli jak diabli.
    Mam 'poprzecznego platfusa" ...... nic nie widać..w podbicie boli...ach! starość nie radość! choć ja od dawna tak mam.
    Jutro będę testowała... są jeszcze w innych zestawieniach kolorów...czarny z brudnym szarym-beżem....
    też ładne....ale musze te przetestować najpierw.Zobaczę jak będzie.
    Idę już się kąpać...jutro znowu do Szpitala na 3rzy zabiegi...pole magnetyczne i laser na kręgosłup i jeszcze bioprądy na kolana....... a lubię jechać wcześniej, zeby nie czekać długo.....
    Dobranoc Do jutra...... dobrego spalania tłuszczyku życzę

Awatar malinka61
    malinka61 jest nieaktywny Znany na forum

Witam . JA tylko na krótko , pisze ze starego komputera , a ten chodzi tak wolno że aż mnie trzepie zanim jakś stronka sie otworzy , mam poważną awarię laptopa , nie znam się ale coś z dyskiem tak jakby sie rozsypało coś i zięc mi naprawia a ponieważ jest bardzo zajęty bo ma firmę , oprócz tego pracuje w szkole i na dodatek prowadzi kursy więc czasu ma malutko ale obiecał że jutro mi już coś zrobi bo musi mi wgrać wszystkie dane , więc nie nagabuje go , dzisiaj trochę zrobił a reszte zostawił na jutro . Więc do jutra taką mam nadzieję .
    ]

Awatar aganica
    Mieszka w
    Warszawa

Mam 'poprzecznego platfusa"
    A nie myślałaś o wkładkach ortopedycznych ? może by pomogły?

Cytat Zamieszczone przez malinka61 Zobacz posta
    mam poważną awarię laptopa ,
    Może wystarczy, wgrać od nowa windowsa ? co prawda wtedy utracisz wszystkie dane z komputera ale będziesz miała wszystko od nowa...czasami warto.Ze starego, powywalaj wszystko co nie potrzebne, zdjęcia, programy ... wtedy będzie szybszy.
    Ja dzisiaj się obudziłam z pewną obawą wstawałam ale ... jest dobrze, w miarę nic nie boli / no może troszkę/ ..mam wolny dzień więc się wolniutko rozruszam .. ważne że waga leci w dół

Cytat Zamieszczone przez malinka61 Zobacz posta
    ten chodzi tak wolno że aż mnie trzepie
    Styczeń.2013r - IV faza

Strona 47 z 51 PierwszyPierwszy ... 37 45 46 47 48 49 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów