Ja dzisiaj w ramach WF posadziłam 500 kwitów- ruszac się nie mogę...jutro siedzę na kompie hahaha.
Ja dzisiaj w ramach WF posadziłam 500 kwitów- ruszac się nie mogę...jutro siedzę na kompie hahaha.
Od 27,12,2013 walczę z jojo .Zaczęłam od 143,50.Teraz 1 etap .................................................. ...........
Tutaj mnie znajdziesz : Tylko dla osób powyżej 100
Limajcia - por z kapustą pekińską i kukurydzą znam taką sałatkę - syci super
Alimcia - to musi być widok, gdy wszystko zakwitnieAle Wy ilości tych kwiatków sadzicie - niesamowite, ciekawe czy i ja do tego dojdę
A u Ciebie - dopiero zaczynałaś i już 13 kg pożegnałaś, tylko pogratulować i wziąć przykład
Buziaki![]()
Witam
Od wczoraj- po kwiatkach poszło sobie 600...
Basiamasia- pewnie,że do tego dojdziesz..pomału. Zdradzę Ci sekret tanich zakupów "hurtowych " kwiatów
Lecę dalej chudnąć w ogrodzie .POzdrawiam
Od 27,12,2013 walczę z jojo .Zaczęłam od 143,50.Teraz 1 etap .................................................. ...........
No i po euforii... nie podjadałam- a na wadze więcej ;(;( chyba woda mi się zbiera....
Och.... ,żeby tak do 15 dobić
Jak Wam idzie dziewczyny ? Jak wielkie wolne ???????
wielkie wolne grzecznie i z dużymi spadkami także skrzydełka u ramion.............................................
Witam dziewczyny
No i po wolnym ! Viki- wiem ,że teraz masz kupę roboty....
Jestem z siebie dumna- do dzisiaj zero wpadek- waga w końcu-po tygodniowym postuju- ruszyła
Od dzisiaj zaczynam marzyc o 1 w środeczku
Robiłam rabatki kwiatowe i porządki w ciuchach... weszłam dzisiaj do kompletów rozmiar 48 ( przed dieta nosiłam 54)
Od jutra chcę zacząć ćwiczyć-ponnoc w sieci są nagrania z trenerem- muszę poszukac
Jak Wam poszło?
---------- Wiadomość dodana 07-05-2012 o 06:36 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 06-05-2012 o 20:10 ----------
Witam
Miłego dzionka życząc informuję,iż przekroczyłam 15 kg
W dużej mierze dzięki Wam
Do wieczorka.
Witam
Dziewczyny!!! Co sie dzieje? Podjadacie czy brak czasu ?
Witam
Wczoraj zaliczyłam pierwszę wpadkę- czekoladka. Na szczęście waga wybaczyła mi- dzisiaj 300 mniej.
Wiem,że jeden raz wybaczy,jakby 2 dni.... oj- byłoby w górę !!!!
Witam,bardzo ładnie idzie Ci dieta.Pisałam juz kiedyś u ciebie na wątku ogrodniczym,szkoda ze nie pokazujesz już nam swojego pięknego ogrodu.Jeżeli pozwolisz to będę do ciebie zaglądać i cię wspierać.
Tak dawno się nie pokazywałam na forum,ze zapomniałam że mam zrobionego strażnika,ale niestety muszę go zmienić bo jest nieaktualna waga-niestety wyższa.
Ostatnio edytowane przez krystyna2201 ; 09-05-2012 o 19:33