Strona 51 z 51 PierwszyPierwszy ... 41 49 50 51
Pokaż wyniki od 501 do 503 z 503
Like Tree61Lubią to

Wątek: Tylko dla osób powyżej 100 :)

viki71 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Koszalin

Domyślnie Odp: Tylko dla osób powyżej 100 :)

Najwyrażniej tycie w ciąży i zrzucanie po to indywidualna sprawa.Ja prawie nic nie jadłam po urodzeniu,bo naczytałam się,że dziecku zaszkodzi.Piłam soki i jadłam pączkiPoza tym wszystko robiłam sama,latałam dwa razy dziennie na spacerki i to pewnie wszystko razem tak wpłyneło,że szybko w miarę wróciłam do formy.Dzisiaj syn już student,obowiązków mało,bardziej leniwie,to i waga mi śmiga do góry.
    Madziule,wiem,że przy tarczycy jest ciężko.Koleżanka ma tę przypadłość.Dobiła z wagą do 100 zanim ktoś wpadł na pomysł,żeby jej badania zrobić.Teraz bierze leki i zaczeła walke o odzyskanie zdrowia i wagi,bo siada kręgosłup,stawy,puchną jej nogi a przecież jest tylko trochę starsza ode mnie.Nie czas jeszcze,zeby się rozłożyć.Tak,ze dziewczynki,roz z górki,raz pod górkę ale się nie poddajemy.Walczymy.Spadeczków gratuluje

Awatar pani_sowa
    pani_sowa jest nieaktywny Znany na forum

U mnie nudno, czyli okej - dieta zachowana, sport też dość często. Tygodniowy spadek 1,2kg, więc jest dobrze.
    Tylko tak mi się straaaaasznie dłuży czekanie na dwucyfrówkę...
    Jestem ciekawa, jak moje wyniki cukru i tarczycowe, idę pod koniec miesiąca.

admin jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    23

Ten wątek został automatycznie zamknięty i jest kontynuowany tutaj: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Strona 51 z 51 PierwszyPierwszy ... 41 49 50 51

Uprawnienia umieszczania postów