Strona 1 z 51 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 503
Like Tree61Lubią to

Wątek: Tylko dla osób powyżej 100 :)

Awatar Alima2
    Alima2 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rybnik

Domyślnie Tylko dla osób powyżej 100 :)

Witam
    Po raz kolejny osiągnęłam rozmiary hipopotama. Do kilku dni jestem na diecie. Korzystam z porad internetowej dietetyczki.
    Póki co idzie mi nawet dobrze- czyli wszystko "zgodnie z kartą"
    W 2009 roku odchudzałam się "torebkami" w szybkim tempie schudłam 40 kg- niestety wszystko ma z powrotem.
    Wtedy nie dałabym rady bez tego forum bez wsparcia . Mam nadzieję,że i teraz wspólnie sobie pomożemy .
    Pozdrawiam Alina
    Od 27,12,2013 walczę z jojo .Zaczęłam od 143,50.Teraz 1 etap .................................................. ...........

Tutaj mnie znajdziesz : Tylko dla osób powyżej 100

Awatar Basiamasia
    Basiamasia jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    9

Domyślnie Odp: Tylko dla osób powyżej 100 :)

Alinka - bardzo dobrze, że podjęłaś decyzję Ja też mam jeszcze ponad 100, więc się łapię Masz rację, że to forum pomaga. Ja zarejestrowałam się tu w 2010r. - zdążyłam przytyć, schudnąć, znów przytyć - 16kg w cztery miesiące. Teraz po raz pierwszy uczestniczę tu aktywnie i bardzo pomaga - jeżeli nie mam ochoty gadać, chociaż poczytam Wpadaj na mój wąteczek, kiedy chcesz - ja też będę odwiedzać i wspierać jak tylko będę umiała
    Pozdrowionka Basia

Cel I(sierpień 2014) - do 8-meczki, Cel II(grudzień 2014) - do 7-meczki, Cel III - utrzymać

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Alina ja tak z ciekawości spytam jak to sie stalo ze kg wróciły??
    Możliwe że dołączę do Was po okresie połogu jakoś hmmm w połowie kwietnia... bo na razie mam 116kg, a po rozwiązaniu nadal mi trzycyfróweczka pewnie zostanie...
    tdk lubi to.
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

Awatar ankataka
    ankataka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    zielona góra

ojj to ja się tu łapię na pewno pozdrawiam serdecznie i POWODZENIA!!!

Awatar Alima2
    Mieszka w
    Rybnik

Witam Dziewczyny-

Nawet nie wiecie jak się cieszę,że odezwałyście się .
    Dzisiaj mam 4 dzień diety trójfazowej(oczyszczenie- zasadnicza- wyprowadzenie)
    Jak widać pomalutku coś się dzieje

Basiamasia- dziękuję za zaproszenie- zaraz lecę.
    Mam do Ciebie prośbę -poza odchudzaniem- wyoślij blondynce jak zrobić odnośnik do mojego forum- Ty masz- "tutaj jestem "

Madziulek86 - gratuluję bobaska
    Prawda jest taka,że po pierwszym dziecku bardzo łatwo wróciłam do spodni rozmiar 36-po drugim już nigdy nie wróciłam.
    Jak to się stało- to był moment hihi
    Po pierwsze największym błędem było odchudzanie się - jedząc torebki, to bardzo łatwa dieta(pominąwszy pierwsze 3 dni)
    W dniu w którym, kończysz dietę zaczynasz tyć. Najlepsza ( trwała) jest dieta zróżnicowana. Oczywiście chudniesz wolniej- ale na stałe. Kiedy dokładnie to samo pisały mi dziewczyny na forum( 2009 rok- myślałam- mnie to nie dotyczy- schudnę i taka już zostanę)
    W moim przypadku ważniejsze są dobre nawyki żywieniowe- u mnie leżą na max.
    Poza tym , rzuciliśmy z mężem papieroski- kosztowało nas to po 20 kg na plus.
    Muszę się pochwalić- teraz dietkuje z mężem...
    On robi zakupy ja szykuje jedzonko. Bałam się tej diety bardzo. Dietetyczka przysyła mi raniutko(codziennie) jadłospis i trzymam się kartki- jedzonka jest wystarczająco i jest dobre- a co najważniejsze- chudniemy
    ankataka- tylko mnie nie opuszczaj Razem jakoś damy radę .
    Od 27,12,2013 walczę z jojo .Zaczęłam od 143,50.Teraz 1 etap .................................................. ...........

Awatar Basiamasia
    Wpisy na blogu
    9

Alincia - adres wkleja się w sygnaturze - tam, gdzie robiłaś suwaczek jest miejsce do wklejania jego adresu - pod spodem wklej sobie adres swojego wątku Możesz go poprzedzić słowami jakimi chcesz
    Widzę, że masz nie lada wsparcie ale nie zapominaj o nas, bo nam kontakt potrzebny jak powietrze Anusia też się trzymaj Kochana

Cel I(sierpień 2014) - do 8-meczki, Cel II(grudzień 2014) - do 7-meczki, Cel III - utrzymać

Awatar Alima2
    Mieszka w
    Rybnik

coś mi ten odnośnik cienko wychodzi Może pozniej ogarnę.

Awatar Basiamasia
    Wpisy na blogu
    9

Cytat Zamieszczone przez Alima2 Zobacz posta
    coś mi ten odnośnik cienko wychodzi Może pozniej ogarnę.
    Alincia - spróbuję ci pomóc - muszę się rozejrzeć

Po wejściu na swoją stronkę skopiuj adres swojego wątku z paska przeglądarki u góry, czyli to co wkleiłaś pod suwaczkiem. Potem wejdź na edytuj sygnaturę w swoim profilu i tam u góry masz pasek zadań - jest tam obrazek link, kliknij go i w okienko, które ci się pokaże wklej skopiowany adres, OK. Pod suwaczkiem pojawi się link. Możesz przed niego coś wpisać - ja mam Tu jestem. Za nim po [/url]jest powtórzenie linku - jeżeli nie chcesz go - możesz usunąć - ja wolę mieć
    Ostatnio edytowane przez Basiamasia ; 26-02-2012 o 15:37

limaja Guest

Hej witam ja też waże duzo za dużo ale mam nadzieję ze to zmienię.2lata temu byłam na dukanie schudłam 15 a przytyłam 20 teraz
    jestem na MŻ+rusz dupe myslę ze to będzie najlepsza dieta może kg będą wolno spadać ale jeżeli tylko będą to będę szczęśliwa

Awatar Alima2
    Mieszka w
    Rybnik

Basiamasia serdecznie dziękuję - udało się
    limaja Witaj- oj, ile ja już takich wzlotów i upadków zaliczyłam!!!! Mam nadzieję,że teraz wspólnie dojdziemy do celu ...
    Widzę,że bardzo wysoko ustawiłaś sobie poprzeczkę ,aż do 78 kg .. no to trochę zejdzie. Do końca raku pewnie będziesz w tej okolicy

---------- Wiadomość dodana o 22:48 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:37 ----------

Ok- postaram się to ogarnąc.
    Tak- mam wsparcie męża-on niestety ma małą nadwagę- więc, za kilka dni pewnie dietę zakończy. Wtedy będzie mi ciężej ...
    Ja forum nie porzucę- tak jak mówiłam w 2009 roku schudłam 40 kg- wszystko dzięki forum.

Dzionek miałam udany- zero podjadki miłej nocki. Do juterka.Pa

Strona 1 z 51 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów