Be happy zauważ ze chcesz swoj organizm doprowadzić do stanu niedowagi, więc ja sie nie dziwie że nei możesz dalej schudnac. Organizm sie buntuje pewnie.
Be happy zauważ ze chcesz swoj organizm doprowadzić do stanu niedowagi, więc ja sie nie dziwie że nei możesz dalej schudnac. Organizm sie buntuje pewnie.
Cześć kobietki !
Wrrr, załamka, ten tydzień był paskudny, ale na szczęście się jeszcze nie skończył. Było źle, tłusto i niezdrowo. Pizza, piwo, pierogi, sos...
Jutro do domu wracam z akademika i prawdopodobnie będę sama w domu. Zdradźcie mi jakieś smaczne, zdrowe i lekkie przepisy na coś co w diecie można spokojnie jeść![]()
proponuje brokułki jesli lubiszlub szpinak.
ja mam zawsze w zamrażarce po kilka paczekto tak na szybko, mrozone brokuły gotuja sie jakies 10-15 min, szpinak na patelni tez bardzo szybko sie rozmraza.
czesto robie mieso, np kotleta z piersi z kurczaka lub jakiegos wieprzowego, smaze na odrobinie oliwy w przyprawach lub na teflonie. do tego wlasnie albo brokułki polane sosem czosnkowym (na bazie jogurtu) lub szpinak - do szpinaku troszke czosnku i np, w zaleznosci od tego co w lodowce lub dnia po prostu : mozarella light (rozpuszcza sie w szpinaku mniam) albo jakis ser typu feta.
szpinak i brokuły traktuje troche jak ziemniaki, bo oprocz tego i miesa dorzucam np jakas sałatke lub jajko sadzoneidealny obiadek na szybko
Szkoda dziewczyny że juz tu nie zaglądacie( Kolejny tydzien, powinno byc podsumowanie wagi a nawet prawie nikt nie podał tej z poprzedniego tygodnia
![]()