heej witajcie..do wigilii zostało tylko półtora tygodnia więc pomyślałam że warto się powstrzymać, przejść na jakąś niskokaloryczną dietę żeby potem mniej zjeść - kwestia odzwyczajonego żołądka itp.
Czy ktoś się przyłączy???
heej witajcie..do wigilii zostało tylko półtora tygodnia więc pomyślałam że warto się powstrzymać, przejść na jakąś niskokaloryczną dietę żeby potem mniej zjeść - kwestia odzwyczajonego żołądka itp.
Czy ktoś się przyłączy???
Ja jem normalnie więc święta czy nie święta nic mi nie przeszkadza by trzymać wagę. Po cholerę nic nie jeśc przed świętami może najlepiej od razu 100 kalorii skoro się w święta pewnie co niektórzy nadrobią i to bardzo szybko.
skoro jesz normalnie to po co jesteś na tym forum??
A co nie mogę być schudłam bez tego forum a teraz sobie tu jest bo lubie se siedzieć na forum.
Anna!
Gdziekolwiek się nie pojawią Twoje komentarze to są negujące lub negatywne!
Proponują Ci jeść więcej bo może to kwestia braku witamin w organizmie sprawia że stajesz się zgryźliwa.
brunnete blair ja też wpadłam na taki pomysł jak Ty i od tygodnia już nie jem słodyczy.
Jakoś sobie radzę, dzięki temu serniczek będzie lepiej smakował i mam nadzieję że nie pochłonę go zbyt dużo bo faktycznie żołądek się odzwyczaja.
Pozdrawiam
Witaj
Oczywiście, że możesz przejść na dietę niskokaloryczną, tylko nie wiema czy jest sens, ponieważ człowiek na takiej diecie bardzo szybko może (ale to nie jest reguła) sobie odpuścić - szczególnie, gdy na świątecznym stole jest mnóstwo smakołyków. Poza tym po dietach niskokalorycznych bardzo łatwo o efekt jo-jo (a tego nikt by z Nas nie chciał) więc moim zdanie lepiej będzie jeśli dieta będzie rozsądna i zdrowa.
Pozdrawiam
ja codziennie powalam sobie na jednego batona a ostatnio jem tylko sałatkę warzywną z majonezem którą sama sobie zrobiłam.Pyszniutka i jaka prosta 2 gotowane ziemniaki trzy marchewki dwie pietruszki seler puszka groszku trzy jajka dwa jabłka dwa ogórki kiszone i majonez.
Ostatnio edytowane przez anna1999 ; 15-12-2008 o 19:19
Szybciej najedzona po głodówce chyba raczej zwolnisz sobie metabolizm i przybierzesz nie lepiej jeść tak jak do tej pory i w święta pomyśleć sobie o tym co się osiągnęło a nie rzucać się na jedzenie. Poczytaj trochę wątku Kasi która też jest czasami na 500 600 700 a jak sobie pozwoli na trochę więcej to zaraz jej przybierają dwa kilogramy.