Strona 23 z 23 PierwszyPierwszy ... 13 21 22 23
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 230
Like Tree141Lubią to

Wątek: Sylwetkowa Akcja Motywacyjna, cz. 8, MARZEC – Idzie wiosna, czas na skąpe ciuszki!

Awatar Yoginka77
    Yoginka77 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Wpisy na blogu
    43

Domyślnie Odp: Sylwetkowa Akcja Motywacyjna, cz. 8, MARZEC – Idzie wiosna, czas na skąpe ciuszk

Dziewczyny ja rano wybywam w trasę zatem wszystkim Wam wesołych świąt życzę i trzymajcie się dzielnie! wrócę za jakiś tydzień

Sierpniowe bieganie i nie tylko
    Be water, my friend! - Bruce Lee

Awatar Peppers
    Peppers jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: Sylwetkowa Akcja Motywacyjna, cz. 8, MARZEC – Idzie wiosna, czas na skąpe ciuszk

zeszly tydzien
    pon - 2 zaj fitness; pielegnacyjne i językowe - wszystko zrobione
    wt - 2 zaj fitness; pielegnacyjne i językowe - wszystko zrobione
    sr - mialo byc wiecej, ale nie mialam czasu: tylko 1h fitnessu; pielegnacyjne i językowe wyrobione
    czw - tutaj ćwiczenia tylko w domu 1h pielęg + jęz - gucio!
    pt - fitness 1h (miało być 2); dałam se na luz z językami i wszystkim
    sb - fitness 2h - było! języki - w połowie wyrobione; pielęgnacyjne - nie było banieczek
    nd - fitness 1.5h w domku (silownia zamknieta, dwór zaśnieżony); języki - troche luzu, ale 1/3 zrobiona; pielegnacja: zaplanowana na wieczor, dzisiaj zrobie WSZYYYSTKO!!! ah! ;P

dzisiaj w ogole mam dzien planowania wszystkiego

PODSUMOWANIE MARCA

Wymiary:
    -ramie: 38 ---> 37 (-1)
    -talia: 84*---> 83 (-1)
    -pępek: 103 ---> 103 (0)
    -biodra: 106 ---> 104 (-2)
    -udo: 69 ---> 68 (-1)
    -łydka:45 ---> 44 (-1)
    OBECNA WAGA: 85 kg; CEL WAGOWY: 81 kg ---> ...kiepsko, bo jest 84.5 kg ALE to i tak dobrze, bo po chorobie utrzymywalo mi sie caly czas 86. Ale na szczescie nie przytylam. Świetnie. Tylko szkoda, że 0.5 kg to nie jest jakieś wielkie osiągnięcie w MIESIĄC... znowu jestem zła. wymiary ok, waga nie ok

Cele główne
    - wagowo:*
    81 kg ---> buahaha... (tak na serio prawie sie poplakalam, a juz w ogole po chorobie - 86 ) 84.5 kg
    - dietowo:*
    wytrwanie w diecie (dukan)* --->nie, ze względu na wyjazd i na chorobe i na święta – nie byłam wystarczająco silna, żeby odmówić facetowi wyjścia do restauracji, żeby nie jeść smacznych rzeczy w czasie choroby i żeby wywalić to, co przysłała mi w paczce świątecznej babcia złamałam się;
    odwyk od słodyczy* ---> nie; było gorzej niż w lutym, było bardzo bardzo źle;
    - ćwiczeniowo:
    utrzymanie wyrobionej w lutym aktywności fizycznej:*20 dni siłowniano-fitnesowych + trening biegacza --->utrzymana aktywność fizyczna, plan nie do końca wyrobiony 16/20 dni, ale OK: gdyby nie 10-dniowa choroba, byłoby nawet 25 dni treningowych; trening biegacza kontynuowany;

Cele pielęgnacyjne – wszystkie absolutnie wyrobione i zaczynają stawać się moją druga naturą

Inne cele
    - francuski, hiszpański - wrócić w końcu do nauki; niemiecki, norweski i włoski - kontynuować mój extra plan ---> OK
    - dbać o relax i zdrowy tumiwisizm –--> nie nie nie nie nie! Była masakra stresowa, do dzis to odczuwam!
    - więcej chodzić na spacery z psami –--> nie, ze względu na pogodę; ja tej pogody po protu już nie jestem w stanie zdzierżyć; a poza tym bylam dlugo chora; biedne ciapki
    - wrócić do czytania książek, bo zaczynam się analfabetyzować (buuuhuhuhu!) ---> tak, zaczęłam czytać 2 książki, jeszcze jestem w trakcie;
    - regularnie sprzątać mieszkanie (zacząć od wielkich wiosennych porządków) ---> tak, jest gucio;

no to czekam na wasze podsumowania dzisiaj straszna cisza tutaj pewnie wszystkie babole z rodzinami na swieta. ja stety/niestety w tym roku sama z psami. ale przynajmniej mam chwile totalnego wyciszenia i dlugą chwile na przemyślenia różnego rodzaju
    Raz jestem, raz mnie nie ma

stokrotka96 jest nieaktywny Znany na forum

ja juz plany i podsumowanie zrobie w nowym watku..
    peppers smutno mi że ty jesteś sama :* czemu tak?

Awatar Makosza
    Makosza jest nieaktywny Znany na forum

Moje podsumowanie niekompletne, bo od piatkowego wieczoru walcze z katarem a od soboty z lozka nie wychodzilam.
    JEdzenie ok, teraz zjadlam 3 male kawalki babki, wafla i batonik a tak to same surowki i jajka i cheb. Na noc pije tez slodki sok z malinek, gdzie mama cukier dodala, ale ma pomoc
    Sport byl do srody. Teraz to nawet na spacer nie mam sily zbytnio. Mam nadzieje, ze przeziebie szybko minie.
    Nauka: jako tako. duzo nie zrobilam, ale dzisiaj cos poczytalam.
    cialko: masawanko, kapiel, maki wszystko bylo do piatku. Jak sie rozchorowlam to nic nie robie.

Zycze Wam dziewczyny zdrowych i malokalorycznych swiat.
    cel (1 z 13) > 110 115,3.......118,2.........58

Tu siedzę> https://forum.jestemfit.pl/tylko-zal...i-chudnie.html

Awatar Peppers
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez stokrotka96 Zobacz posta
    peppers smutno mi że ty jesteś sama :* czemu tak?
    e, nic strasznego. to w zasadzie pierwszy raz w życiu tak, ale ja w ogóle jestem trochę na bakier rodzinnie ze świętami - mama na morzu, facet za granicą, babcia 700km stąd nie pojechałam na święta, bo mi się kasiorka skoczyła, ale nadrobie jak mi wpadnie pare groszy, a wkrótce wpadnie, bo nowy miesiąć wszystko bedzie dobrze.
    człowiekowi czasem potrzebny jest taki cichy okres - a jest bardzo cichy, bo: wszyscy znajomi i przyjaciele zajęci, w internecie cisza ;P, sąsiedzi chyba nawet powyjeżdżali, psy jakies senne wiec siedze, planuje, mysle i "przemyśliwam". jest gucio. a jutro w lany poniedziałek to i tak nikt nikogo nie obleje, bo by przeciez zamarzlo, albo co...

poniej wkleje plan na kwiecien, na watku kwietniowym
    miło mnie w sumie moja waga zaskoczyla dzisiaj rano. 84.5, a myslalam, ze skoncze marzec z pochorobowym 86. uffffff...

Awatar karolcia90wro
    karolcia90wro jest nieaktywny Znany na forum

Jeśli chodzi o podsumowanie

ubyło mi -1 kg .
    Z treningami wychodziło różnie. Dietetycznie też bywało różnie, raz mniejsze, raz większe wpadki, ale starałam się trzymać w ramach kcal, B i T.

Wymiarowo nie wiem, bo się nie mierzyłam.

Generalnie się cieszę, że coś tam jednak ubyło
    katty1512 lubi to.

Bo ile można ... ?
    14.02.2013 - dobite, posesyjne 81,3 kg ... , więc teraz Dukam 3/3
    18.02.2013 - 23.02.2013: - 2,5 kg
    Marzec: -1 kg Kwiecień:

Awatar kejkum
    kejkum jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    93

to byl moj plan:
    plan na nastepny tydzien:
    nie obijac sie i cwiczyc co dziennie
    2 razy zrobic maseczke na twarz
    zajac sie stopami
    przygotowac sobie materialy do statystyki
    zrobic cos milego dla mojego dziecka

a tak bylo :
    moze jedna maseczka
    nie cwiczylam
    nie zajelam sie stopami
    ale zrobilam radoche dziecku
    na wadze wzrost niesamowity, ale to raczej nie za sprawa jedzenia
    ogolnie zachwcona nie jestem nawalilam. ale jedzeniowo- sie rozwijam, jest coraz lepiej- dlatego ten przrost na wadze to pewnie znow jakis wybryk

Na Dukanie znow od 26.11.2012
    1.02.2012 Dieta 1400 kcal
    1.07.2013 Montignac

https://forum.jestemfit.pl/blogs/kejkum/

Awatar Ithil
    Ithil jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gliwice

moje podsumowanie akcji: przytyłam 2,5 kg i w pasie mam o 4 cm więcej ;/

pfff. ciężki był dla mnie marzec ;( ale nic nie bierze się z niczego.

Awatar Peppers
    Mieszka w
    Warszawa

Ithil, jak uda ci sie wziac w garść i zebrać do tzw. kupy, to zaraz pozrzucasz te szybko nabrane parametry!

Awatar kejkum
    kejkum jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    93

Cytat Zamieszczone przez Ithil Zobacz posta
    moje podsumowanie akcji: przytyłam 2,5 kg i w pasie mam o 4 cm więcej ;/

pfff. ciężki był dla mnie marzec ;( ale nic nie bierze się z niczego.
    Glowa do gory! u mnie podobnie tez waga w gore, to tak jakbm stala w miejscu, ale co tam kwiecien to NASZ miesiac, koniec ze smutkami i stresem, zlm humorem idzie wiosna damy rade!
    Na Dukanie znow od 26.11.2012
    1.02.2012 Dieta 1400 kcal
    1.07.2013 Montignac

https://forum.jestemfit.pl/blogs/kejkum/

Strona 23 z 23 PierwszyPierwszy ... 13 21 22 23

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów