Strona 11 z 25 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 21 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 249
Like Tree49Lubią to

Wątek: super laseczka chudziutka tydziesteczka

Awatar zielona_koniczynka
    zielona_koniczynka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: super laseczka chudziutka tydziesteczka

Cytat Zamieszczone przez derika Zobacz posta
    Nie.... mam rozplanowane nagrody... i to wypasione.... np. wymarzony tatuaż czy po osiągnięciu celu wyjazd z przyjaciółką na tydzień na wakacje (dla żony i matki 2 przedszkolaków to nagroda z najwyższej półki)...

nie... muszę się znowu pokochać bo niestety mam problem z kochaniem siebie... nie umiem wskrzesić w sobie pozytywnych emocji względem samej siebie... i nic tylko ciągle się obwiniam, uzmysławiam sobie jaka jestem obrzydliwa etc... muszę poczuć że warto o siebie zadbać... czuć a nie wiedzieć... to różnica.
    Dla mnie największą nagrodą są ciuchy.
    Nigdy nie lubiłam ich kupować bo o rozmiar było trudno.
    Teraz to lubię choć oczywiście nie mam jeszcze tego wymarzonego rozmiaru

Co do kochania siebie.. nie wiem czy to miłość ale akceptacja na pewno
    Uczę się też myśleć pozytywnie i cieszyć z małych sukcesów... to bardzo pomaga, w diecie też.

Awatar Victoria30
    Victoria30 jest nieaktywny Znany na forum

Sis, ja na ciebie na tym watku what if czekalam a ty tu...

no ale nic to najwazniejsze ze jestes!!!
    musimy obudzic w sobie te odchudzeniowe i sportowe potwory ktorymi kiedys bylysmy. nie ma opcji UDA SIE!!!!

buziam i blagam badz tu....

Awatar derika
    derika jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

sorry sis... sama się zakręciłam z tymi nickami i wątkami....
    z byciem tu... o dziwo do bycia tu musze tez mieć nastrój... paradoksalnie jak polegam wolę polec w samotności.... mimo iż mi z tym źle...

Zielona no wierzę, że ciuchy... ja chwilowo jestem na etapie odziać się czymkolwiek... i tak we wszystkim wyglądam koszmarnie więc odziewanie się nie daje żadnej radości... wprost przeciwnie... a w ogóle to najchętniej zrezygnowałabym z luster... łatwiej mi wywołać stan akceptacji w sytuacji kiedy nie muszę się oglądać od szyi w dół za to potrafię jeszcze docenić swoją twarz.... chociaż nalana jak diabli...ale parę miesięcy temu nauczyłam się eyelinerem piękne kreski robić i teraz przynajmniej twarz wygląda ładnie ale reszty wolałabym nie oglądać...serio... przynajmniej przez jakiś czas

Awatar Victoria30

a ja jak sie dlugo nie ogladam to wlasnie trace kontrole, najlepiej zebym miala lustra wszedzie... i to duze

rozumiem ze wolisz "polec" w samotnosci, chyba kazdy ma tak, ale moze juz dosc tego polegania i czas sie podniesc

Awatar derika
    Mieszka w
    Warszawa

hehe może... mam nadzieję.... powinien być..... musi być.... chcę by był koniec.

Nowa praca bardzo mi się podoba i bardzo to mi ułatwia życie.... nie wracam taka wypruta psychicznie...póki co...tfu tfu tfu oby tak zostało.
    I dietkę w sumie trzymam... no jedyne o czym musze pamiętać to zjeść 2 razy w pracy bo niestety nie pamiętam o tym.... czas szybko leci ... obowiązki mnie wciągają a popołudniu mam mega głoda....

no i uruchomić znowu sport... teraz po powrocie robię sprzątańsko... dzieci kąpańsko... usypianie i ok 20/20.30 i żadko wtedy startuję ze sportem...siadam przed TV...albo z książką....

Awatar Victoria30

oj cos na ten temat wiem, tez sie nie umiem pogodzic ze sportem i tez bardzo musze uwazac na to aby w pracy zjesc te 2,3 razy....

dobrze ze nowa praca Ci sie podoba... mam nadzieje ze bedziesz tu regularniej

pamietasz nasze pomysly kiedys ze wraz z iloscia napisanych postow spada ilosc kg? hehe

dobij do 2 cyfrowki zaraz ci sie humor poprawi

ja jakis czas temu ulepilam balwana (niestety znow to zaprzepascilam) i jakos zaraz bylo mi troche lepiej

Awatar derika
    Mieszka w
    Warszawa

oj co aj bym dała za bałwana oj dałabym dała...

kiedyś było inaczej bo nie dzielili wątków na części...mój sukces uwieńczony był ciurkiem na ponad 700 stronach... szkoda, że nie ma opcji by wyeksportować do worda ciurkiem wszystkie strony oprawiłabym sobie w skórę i czytała jak książkę...kawał historii mojego życia.

Awatar Victoria30

ja momentami do jakis tam momentow wracam....

a to ze dzieli sie na watki to nie wazne, wedy masz po prostu wiecej czesci i tyle

Nawet nie wiesz jak sie ciesze ze jeste... jakos tak czuje ze bedzie coraz lepiej...

Awatar derika
    Mieszka w
    Warszawa

Sis...musi być.... bo alternatywa jest niedoprzyjęcia... nieakceptowalna.... do doopy ogólnie

Ja wiem, że musze tylko ruszyć... jak zacznie spadać to się rozpędzę.... i zaczniemy się ścigać... chociaż patrząc na BMI nie mam szans z tobą pamiętasz jak się ganiałyśmy??? heheh to były czasy

Awatar Victoria30

o tym samym dzis myslalam.... ale nie przesadzaj, nie mamy do siebie z BMI az tak daleko....

ja tez czekam na wyniki, wiem ze one mnie rozpedza, nakreca, zmotywuja i ze bedzie mi sie barzdiej chcialo
    bo na razie to mi sie bardziej nie chce niz chce

Strona 11 z 25 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 21 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów