Matka burzycielka, bywają takie oblicza.
Oby umieć przeprosić jak trzeba.
Matka burzycielka, bywają takie oblicza.
Oby umieć przeprosić jak trzeba.
całe szczęście z tym nie mam problemu... a wczoraj pokazałam litościwe oblicze... syn zawalił technikę... grozi mu 2+ bo ze 3 prace nie oddał.... no i wczoraj mu zrobiłam jedną.... to niby niewychowawcze...ale to była bransoletka z muliny.... dziergałam ją 4h... wyszła taka sobie (ale wyszła).. synek by się skitrał a nie wydziergał...
dzisiaj pobiegane....ale kurcze muszę ogarnąć jadłospisy.... bo za dużo kalorii mi wpada...
Matki tak wlasnie maja xD Dzieci sa male to mamy nie spia bo dzieci sraja pod siebie. Dzieci sa w przedszkolu to mamy nie spia bo dzieci UMIERAJA. z pragnienia w srodku nocy. Dzieci sa w szkole to mamy nie spia tylko po nocach robia bransolatki na technike albo rysunki na plastyke. Dzieci sa nastolatkami i matki nie spia bo truchleja w oknie czy dziecko wrocilo szczesliwie z imprezy. A na starosc matki tak juz nie spia bo sie przyzwyczaily ze nie spia...
Podziwiam matki! ;D
Witam po przerwie... Melduję że walczę dalej... waga mi się zatrzymała na jakieś 2 tygodnie (a nawet ponad)...dopiero dzisiaj ruszyła.
Dietkowo idzie raczej nieźle...nie idealnie...co to to nie...ale w niedziele zrobiłam posiłki na cały tydzień... no i zapisałam się na siłkę i fitnessy (coś mi kiepsko szło w domu....). No i biegam...dalej biegam.... zapisałam się nawet na mój pierwszy bieg.... Warsaw Business Run... dystans 4km... a prezes podkreślał, że ponieważ on sam biega mega wolno... nie biegniemy na czas tylko dla funu... więc pomyślałam...okazja na tak krótki dystans i bez oczekiwań czasowych może się znowu długo nie pojawić...bieg jest we wrześniu więc o ile nie odpuszczę treningów może poruty nie zrobię
Ogólne trzymam się...i idzie to do przodu...czasami zbyt wolno jak na mój gust ale nie poddaję się.
U mnie stała miesiąc, ale wreszcie odpuściła
Kochane moje podpowiedzcie o zrobić z brzuchem. Został mi po ciąży, udka jak malowane, piersi ok a tu takie wiszące fałdki. Waga w porządku. Kilka zabiegów w salonie kosmetycznym za dużo nie dało. Nie wiem, chodzić na basen? Myślicie, że pływanie pomoże?
Deri jak idzie, jak Ci się biega w te upały.
Deri, wracaj i raportuj co u Ciebie.
Jakie plany na wakacje i jak idzie bieganie.
Życzę powodzenia i wytrwałości w treningu