witaj aggana wsparcie możesz liczyć
z motywacją...każdy ma inną... mnie najbardziej motywują stare ciuszki.... i wspomnienia....
trzymam kciuki
witaj aggana wsparcie możesz liczyć
z motywacją...każdy ma inną... mnie najbardziej motywują stare ciuszki.... i wspomnienia....
trzymam kciuki
Dla mnie 30 to też były najfajniejsze czasy ale już od roku jestem 40 i nie jest tak fajnie, normalnie czuję się staro...
LEOŚ stara, ale jara
hehe a tyle co ci z gospodynią tego wątku o Tobie gadałysmy i wywołałaysmy wilka z lasu![]()
;** jak tam kochana trzymasz się dzielniewiem że tak!
)) he he 3 z przodu mnie też to niedługo czeka!! a ja czuje się ciągle jakbym była 18stką
))
trzymam się okej... chociaż wczoraj potknęłam sie o tort czekoladowy męża (z okazji 40tki)
ale waga dzisiejsza 86,8 więc najniższa w tym sezonie odchudzania... miaam zwątpienie czy jest sens to ciągnąć ale jak zobaczyła 86 to mi wątpliwości odeszły...więc na śnmiadanie był kurczak zawijany wokół papryki duszony.... dziwnie się czułam jedząc obiad na śniadanie ale zaraz jadę na wyjazd...o 13tej lunch więc jakies dobre mięsko sobie wszamię a wieczorem grill ma być więc będzie wybór mięs...
trzymajcie kciuki cobym wyjazdu i weekendu nie zawaliła. Od środy wprowadzam warzywa ....
Deriko mniejsza waga zawsze dodaje skrzydeł co nie?
walcz dzielniejak się przekręci ponizej 85 to już będzie coraz bliżej do 7.
![]()