Strona 1 z 6 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 53
Like Tree2Lubią to

Wątek: Odchudzanie z Kreską.

krecha_agniecha jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    białystok

Domyślnie Odchudzanie z Kreską.

Witam!
    Zacznę od czegoś co jest pewnie znane większości z Was. Odchudzałam się już milion razy, jednak zawsze brakowało silnej woli. Schudłam coprawda 10 kg, ale już 8 wróciło, mimo, że dalej mam nadwagę. Tym razem jednak chciałabym się uporać z tym raz na zawsze. Mam nadzieje, że mi w tym pomożecie i gdy znowu porzuce dietetyczne plany dacie mi porządnego kopniaka
    Mój cel to stracenie ok.15 kg. W tym momencie ważę 72 kg.

maajoomoo jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Domyślnie Odp: Odchudzanie z Kreską.

Cytat Zamieszczone przez krecha_agniecha Zobacz posta
    Witam!
    Zacznę od czegoś co jest pewnie znane większości z Was. Odchudzałam się już milion razy, jednak zawsze brakowało silnej woli. Schudłam coprawda 10 kg, ale już 8 wróciło, mimo, że dalej mam nadwagę. Tym razem jednak chciałabym się uporać z tym raz na zawsze. Mam nadzieje, że mi w tym pomożecie i gdy znowu porzuce dietetyczne plany dacie mi porządnego kopniaka
    Mój cel to stracenie ok.15 kg. W tym momencie ważę 72 kg.
    Hej! Dzięki za odwiedziny Możemy się razem wspierać, to nawet wskazane :* Damy radę, ja mam do zrzucenia jakieś ponad 20 kilogramów :/ nie myślę o tym, na razie jako cel postawiłam sobie 5 kilogramów i do tego dążę Damy radę! buziaki!

Mieszka w
    białystok

Dzięki, że mnie tu odwiedziłaś. Myślałam, że odzew będzie większy, bo potrzebuje naprawde sporego kopa do dzialania. Ciągle czuje się gorsza z powodu nadwagi, mam wrażenie, że robi się to juz jakaś paranoją

Awatar _dinka_
    _dinka_ jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

opowiadaj jaki masz plan wrzucaj strażnika i będziemy się motywować
    start: 14.11.2011 - FAIL!
    start II: 1.07.2013 - FAIL!!
    start III: 25.04.2014 .....

https://forum.jestemfit.pl/xxl-2...czesc-1-a.html

Mieszka w
    białystok

Mój plan to ograniczyć się do 4 posiłków dziennie, rower, bieganie, jakieś ćwiczenia w domu. Jestem osobą dość aktywną, więc wszelkie spacery, wycieczki rowerowe są dla mnie najgorszy problem mam z ćwiczeniami w domu, nie mogę się do nich zmusić
    co do diety, to ograniczylam słodycze, mam zamiar zrezygnować z nich całkowicie, do tego też mniej pieczywa, a z czasem w ogóle od niego odejść. I moja bolączka! o zgrozo... podjadanie! to jest największy problem.
    ---------------------------------------
    Zapraszam do siebie Odchudzanie z Kreską.

Awatar _dinka_
    Mieszka w
    Wrocław

ale skoro twoim problemem jest podjadanie, to co ma na celu ograniczenie posiłków do 4?
    przecież ta "książkowa" ilość to 5.

Chociaż ja i tak nie do końca to uznaje. Bym chyba umarła bez przegryzek w trakcie. Tylko, że te przegryzki są racjonalne i nie przemycane gdzieś tam, tylko w ogół wliczone

Mieszka w
    białystok

Mój plan dnia pozwala mi na 4 posiłki aby były one rozłożone mniej wiecej w rownych odstępach czasu. Ten 5 byłby w innym wypadku bardzo blisko któregoś innego. Ja tez lubie "podgryzać" ale wymyślilam, że nasusze sobie warzyw i owoców i bede miała takie "chipsy" na przekąskę Podejrzewam, że też sporym problemem jest alkohol. Dość często pozwalam sobie na wyjście gdzieś i te dwa piwa czy drink są też przecież kolejną porcją niechcianych kalorii. Z tego też próbuje rezygnować, ale muszę wymyśleć jeszcze jakaś alternatywe na wyjścia
    ---------------------------------------
    Zapraszam do siebie Odchudzanie z Kreską.

Awatar MalyWrobelek
    MalyWrobelek jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez krecha_agniecha Zobacz posta
    Dzięki, że mnie tu odwiedziłaś. Myślałam, że odzew będzie większy, bo potrzebuje naprawde sporego kopa do dzialania. Ciągle czuje się gorsza z powodu nadwagi, mam wrażenie, że robi się to juz jakaś paranoją
    Nie bądź taka niecierpliwa ja na ruch w moim wątku musiałam czekać parę dni.

Postaraj się nie podjadać, choć to pewnie trudne. I zrezygnuj z piwa, nie potrzebne kalorie tylko. Ja postanowiłam zrobić mały eksperyment i nie pić przez miesiąc (wcześniej przez miesiąc piłam co dziennie ). Jestem ciekawa czy to coś pomoże przy chudnięciu. W końcu odejmę ładnych "parę" kalorii dziennie.

Awatar _dinka_
    Mieszka w
    Wrocław

ja nie powiem, też mnie alkohole gubią. Bo jestem z tych, którzy z kg walczą od kiedy dinozaury po niebie latały. Dlatego nawet nie mówię, że jestem na diecie - będzie efekt, to będzie wiadomo czego Dlatego jak mam powiedzieć, że nagle przy grillu czy w knajpie wodę zamawiam? nie ma opcji

Takich dni nie wliczam do diety. to jest czas "przetrwania" a może bardziej "trwania". Czyli bilans niech będzie zero.
    Dlatego przed spotkaniem idę na siłownie, wypocę się i wyniszczę i wtedy radośnie tuptam na spotkanie. Nawet mój trener mówił, że piwko po mocnym treningu jest bardzo mocno wskazane bo uzupełnia cukier i różne inne elementy
    Oczywiście piwko z umiarem

Awatar _dinka_
    Mieszka w
    Wrocław

swoją drogą, Wróbelku... widzę, że idziemy łeb w łeb
    taki sam start, taki sam spadek