Strona 18 z 51 PierwszyPierwszy ... 8 16 17 18 19 20 28 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 503
Like Tree23Lubią to

Wątek: Tym razem bez jojo !!! - Część 1

Awatar Essencee
    Essencee jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Tym razem bez jojo !!! - Część 1

Dzien doberek

Weszlam tylko na minutke lzejsza o kolejne 0,5kgi jedziemz dalej

U mnie dzisiaj padal pierwszy snieg, ale sladu juz nie ma.

Bede pozniej bo nie jadlam jeszcze sniadania bo dzieciom nie nadazam nosow wycierach ech......................

Ciesze sie strasznie ze do was wrocilam i tak wszystkie ochoty nabralysmy na odchudzanie
    Madziulek86 lubi to.
    Kiedys 104kg a dzis walka o lepsza siebie

Awatar Gladiolus
    Gladiolus jest nieaktywny Znany na forum

Hej kobietki widzę że idzie Wam wzorowo.....gratuluję kochane trochę mnie nie było, ale już będę - obiecuję
    może i mi uda się wstawić zdjęcie...najpierw muszę poszukać jakiegoś nadającego się.....

Awatar Jogusia74
    Jogusia74 jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    14

To sobie pocwiczylam uf. A tutaj mamy dzis -7 stopni. Dowiedzialm sie ze tu gdzie mieszkam jest 333m npm to jak dla mnie wysoko hihihii.
    Cytat Zamieszczone przez Essencee Zobacz posta
    lzejsza o kolejne 0,5kgi jedziemz dalej
    no no brawo.
    Kasiu moja fryzjerka czasami bardzo fajnie mnie scina ale jak zaszalej z nozyczkami to czasami przecholuje, teraz tez za krotkie boki mi zrobila i musze przed swietami pilnowac zeby tylko tyl mi siela i grzywke

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Asiu czytalam ta dietę weekendową ale juz daaawno temu, ale fakt że koktajle fajne i może w końcu w niedługim czasie zastosuję tę dietkę tak żeby zobaczyć jak to organizm przyjmie.

Kasiu to zapraszam do Warszawy, mam taką fajną babkę, która wie co i jak, i przed porodem świetnie mnie obcięła i fryzura wyglądała dosłownie jak na zdjęciu w gazecie fryzjerskiej

ja wczoraj w końcu tyłka nie ruszyłam, to gardło mnie zamęczy :/ zakaszlę się na śmierć

Ja dzisiaj miałam iście hmmm owocowe śniadanie, 2 banany, suszone morelki i 2 kawałki czekolady z kawałkami pomarańczy takiej gorzkiej 70% kakao z biedronki za całe 3 zł kupiłam sobie avocado by podjeść dobrych tłuszczy ale musi dojrzeć, wiecie od kąd spróbowałam u jednej z dziewczyn z pracy dojrzałego avokado z solą, to oszalałam na jego punkcie jest super jak jest mega miękkie i stosuje je jako masło na to jakaś wędlinka lub serek pleśniowy i pomidorek i cebulka i kanapki zdrowe jak znalazł

a na obiad mam resztki z wczoraj, małą ilość marchewki z groszkiem, kotlet z piersi kurczaka i łyżkę niedosolonych ziemniaków bo ja od kąd urodziłam młodego albo od diet zaczęłam niedosalać, hehe mi to pasuje ale reszcie niekoniecznie :/
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

Awatar Madziulek86
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Cytat Zamieszczone przez Gladiolus Zobacz posta
    Hej kobietki widzę że idzie Wam wzorowo.....gratuluję kochane trochę mnie nie było, ale już będę - obiecuję
    może i mi uda się wstawić zdjęcie...najpierw muszę poszukać jakiegoś nadającego się.....
    oj ja chyba też powinnam coś wstawić...
    Kochana muszę Ci jeszcze swoje wymiary podać, ale to zrobię to w piątek z wagą, dobrze?

a Ty jaką masz dietkę?

ja to jestem z siebie dumna, bo sporo mlecznych produktów (jak na mnie) jadam : ]

Dziewczyny zapraszam do siebie do galerii do obejrzenia nowych fotek w albumie "Mój synuś" a ja tymczasem zaglądam do Was
    Ostatnio edytowane przez Madziulek86 ; 27-11-2013 o 11:59

Awatar Madziulek86
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Kasieńko ale się zdziwiłam, bo nie miałam Cię w znajomych : ]

Awatar Essencee

Gladiolus no nie znikaj juz kochana zeby waga Ci sie nie zwiekszyla bo wiesz ze w grupie latwiej o zacisniecie pasa

Madziu no ja pamietaj jak Ty jadlas, wiec teraz super postepy poczynilas i mysle ze jak setki sie pozbedziesz to dopiero powera dostaniesz, bo ja widze po sobie ze teraz byle do 95kg

Jogusiu jeszcze chwila i wskoczysz w domu na wage

Zobaczycie dziewczyny ze na Wiosne wszystkie bedziemy laski, wierze w to jak nigdy wczesniej

Ja juz sobie menu ustalam na Swieta i o objadaniu sie nie ma mowy. Bedzie normalnie dietetycznie.

W Sobote koncze ture onz i od Niedzieli przez tydzien zastosuje swoj pomysl.
    2 dni na miesie
    2 dni na jogurtach i sokach warzywnych
    3 dni na warzywach

Tak bede sobie roznosci wprowadzac zeby mi sie nie znudzilo

Awatar Essencee

Madziu teraz masz te ciemne wlosy? Bardziej do Ciebie pasuja niz blond, ale rudy tez jest super

Awatar Madziulek86
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Asiu możliwości jest multum, niektórzy robią sobie np jeden dzień na sokach jak ty masz w planach, inni jeden dzień głodówki trzeci jeszcze coś innego :] ja to Cię podziwiam za to czytanie o dietach bo ja mam też trochę tych książek i czytam pierwszych parę rozdziałów, no chyba że zaczynam daną dietę to czytam całość :] np kupiłam ta dietę paryską, ale jakoś nie moge tego przeczytać...
    Mam ambitny plan doczytania do końca "jeść aby chudnąć" Montignaca bo wydaje mi się że się sporo dowiem ważnych rzeczy...

No z galerii to widziałam tylko Jogusi zdjęcia, i uważam że fajną miałaś tą asymetryczną fryzurkę, gdybym miała pewność że będę w niej dobrze wyglądać to już bym się do fryzjera zapisywała a ja noszę się jak zwykle na długo, hehe
    A i tak chcę iść do fryzjerki nadać kształt mojej fryzurze bo to jakaś masakra jest...

normalnie zabiło mnie to zdjęcie, ale mogłabym mieć taki talerz [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Ostatnio edytowane przez Madziulek86 ; 27-11-2013 o 12:28

Awatar Madziulek86
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Cytat Zamieszczone przez Essencee Zobacz posta
    Madziu teraz masz te ciemne wlosy? Bardziej do Ciebie pasuja niz blond, ale rudy tez jest super
    Asiu teraz mam troszkę jaśniejsze bo na ten ciemny, mając już lekki odrost położyłam sobie znów mango loreala chciałam by miały rudy połysk, bo tak to były bardziej brązowe a mi ten rudy się strasznie podoba
    W blondzie jestem troszkę taka nijaka, a rudy nadaje charakteru Czekam na Twoje fotki!

Dzisiaj jakiegoś powera dostałam, hehe pozmieniałam avatar i inne rzeczy i jakoś tak mam nadzieję, że starczy mi tych chęci do wieczora na orbitreka
    Ostatnio edytowane przez Madziulek86 ; 27-11-2013 o 12:35

Strona 18 z 51 PierwszyPierwszy ... 8 16 17 18 19 20 28 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów