Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Apetyt na figurę - ćwiczę, dietkuję i zgrabną sylwetkę zyskuję

Awatar amos
    amos jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Apetyt na figurę - ćwiczę, dietkuję i zgrabną sylwetkę zyskuję

To nie pierwszy moj pamietnik odchudzania, ale moze bedzie juz ostatnim ?
    Mam 31 lat i jakies 7 kg do zrzucenia, aby uzyskac wymarzona wage. Choc to nie jest glownym zalozeniem moich cwiczen i diety. Wazniejsze od wagi są wymiary.

Moje wymiary z początku sierpnia:

talia (w najwęższym miejscu): 69 cm
    brzuch (na wysokości pępka): 78 cm
    biodra (w najszerszym miejscu): 95,5 cm
    waga około 59 kg

Ćwicze co drugi dzien - siłownia i basen,
    a wszystko po to aby poczuc sie dobrze we wlasnej skorze.
    15 miesiecy temu urodzilam coreczke do tego mam siedzaca prace, a moja figura pozostawia wiele do zyczenia.
    Probowalam juz wielu diet, ale nic nie przynosilo trwalych efektow. Teraz pomimo, ze nie mam blyskawicznych efektow, stawiam glownie na cwiczenia.
    Pragne zdrowo sie odzywiac. Z czasem zrezygnowac calkowicie ze slodyczy ze wzgledu na zawarty w nich syrop glukozowo-fruktozowy, ktory ponoc uzaleznia.
    Jest mi ciezko samej sie kontrolowac. Nawet zaczelam pisac bloga
    o tym samym tytule co watek, ale tam nikt mnie nie okrzyczy za podjadanie,
    nikt nie pochwali jak cos zrobie dobrze ...
    Dlatego wracam znowu do Was i licze na zyczliwe rady i pogonienie batem jak zrobie cos co odgania mnie od mojego celu
    Kolejny z moich celow to na wiosne przebiec półmaraton. Jesli sa tu fanki biegania albo podobnie jak ja zaczynaja to zapraszam Ja w tej chwili biegam 2x20 min na biezni.
    To daje okolo 3 km za jednym razem. Cel do konca sierpnia to 4 km bez odpoczynku.
    Marze rowniez o tym, aby nauczyc sie robic pompki

Nie licze na efekty z dnia na dzien. Bedzie dobrze jak na przyszle wakacje bede z siebie zadowolona
    Wklejam moje zdjecie jak wygladam teraz. Co miesiac bedzie foto-porownanie. Moze chociaz pomimo brakow spadkow na wadze to beda widoczne efekty w sylwetce ...

Na silowni gdzie chodze jest taka specjalistyczna waga do analizy skladu ciala. Jest to o tyle fajne, ze bede widziala czy tkanka tluszczowa sie zmniejsza.
    Poniewaz nie kontroluje tego co jem. Szczegolnie przy dziecku jest to trudne, bo zawsze sie cos podje, to bede tu pisac Plany posilkow na nastepny dzien.
    Jesli chodzi o kalorycznosc to nie przywiazuje zbytnio wagi, ale wg zalecen dietetyka, aby trwale chudnac w dni treningowe nie powinnam przekraczac 1600 kcal,
    wiec moze w dni bez treningow to powinno byc okolo 1200 kcal jak myslicie? Milo byloby tracic chociaz kilogram na miesiac no ale zobaczymy ....
    Ostatnio edytowane przez amos ; 12-08-2014 o 08:43
    https://forum.jestemfit.pl/chce-...e-zyskuje.html
    apetytnafigure blogspot ---> tutaj też walczę

Awatar katarina914
    katarina914 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Apetyt na figurę - ćwiczę, dietkuję i zgrabną sylwetkę zyskuję

Witaj Amos
    Ciesze sie, ze wrocilas
    Nie masz duzo tych kg a wymiary jak dla mnie bomba!wszegolnie w biodrach bym tyle chciala miec!
    Wlasnie u mnie problem z czasem cchce zrobić za duzo w jednym czasie jeszcze pisac tu regularnie bi mi forum brakuje..
    Chcialabym juz miec na wadze z 66kg i wdrozyc na reszte zycia aktywnosc 3 raxy w tyg bo nawet ze wzgledu ze bede miala dla siebie te 3h w tygodniu..
    Marze o bieganiu, ale trudno mi wyjsc z domu, a tez i sa fajne parki do biegania, moze dzisiaj sie skusze
    Jak tak to dam znac

Uprawnienia umieszczania postów