Strona 2 z 440 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 52 102 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 4392
Like Tree1994Lubią to

Wątek: Zanim coś osiągniesz, musisz czegoś od siebie oczekiwać!

Awatar BellaB
    BellaB jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    3

Domyślnie Odp: Zanim coś osiągniesz, musisz czegoś od siebie oczekiwać!

heloł jestem i ja!!!!

U mnie to juz nie tyle odchudzanie, co pilnowanie wagi i dbanie o siebie, celi wagowych nie mam (no może za wyjatkiem tego utzrymania) ale chce stracić kilka cm w oponce, która jaka była, taka jest stale, jak spada, to o jakies 0,5-1cm i potem znów wraca, to samo z udami. jak sie poubieram od stóp do głow, to jest ok, ale bez ubranka juz nie bardzo.....
    A więc u mnie to bedzie aktywnośc fizyczna min 3-4 razy w tyg, graniczenie słodyczy (jm rzadko, ale za to sporo) alko tez mi częśto wpada, energetyki i ostatnio zupki chińskie :/ trzeba sie znów oduczyć. No i znów popalam, jednego dwa dziennie, czasem w cale, ale zdarza mi się........

Co do gazetek, to ja tez zacynam kolekcjnować Be active i bardzo mi sie podoba szkoda, że nie mogę wykorystać tej karty na siłownie. U mnie w mieście nie ma siłowni, która ja akceptuje
    Madziulek86 lubi to.

Awatar Essencee
    Essencee jest nieaktywny Znany na forum

Naida w sumie to dobrze ze lodowke masz pusta nie bedziesz miala bynajmniej co podjadac he he a jak sama widzisz poza domem tez da sie zdrowo zjesc

Ciesze sie ze Cie motywuje i mam nadzieje ze wystarczy mi tego mojego optymizmu na dlugie miesiace odchudzania, ale znowu jak sobie popatrze oczami wyobrazni jak moge wygladac na przyszle lato to radosc mnie rozpiera ale znowu bakcyla zalapuje z tym wszystkim dzieki temu ze znowu jestem z wami!!!

Bella no utrzymanie wagi tez do latwych nie nalezy, takze nie ma co spoczywac na laurach bo oponka z brzucha sama nie spadnie a moze sie tylko z czasem powiekszac a zyc z duza oponka jest ciezko. Wiem to po sobie

a przypomnialas mi ze ja tez sie uzaleznilam od energetykow i chyba z bez tego bedzie mi najciezej wytrzymac. niby tylko puszka dziennie a juz jakie uzaleznienie od tego jest.

Ja wlasnie wskakuje na rowerek przed obiadem i powiem wam ze nastawilam sie jakos psychicznie i najedzona jestem posilkami i jakos fajnie sie dzisiaj ze soba czuje znowu mam jakis cel i to daje sile.
    Madziulek86 and BellaB like this.
    Kiedys 104kg a dzis walka o lepsza siebie

Awatar Essencee

A w ogole polecam wam zainstalowac na tel. aplikacje Zszywka i Pinterest i tam uwielbiam rozne fotki potraw, metamorfoz ogladac itp. to tez bardzo motywuje.

Np. to he he

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Ostatnio edytowane przez Essencee ; 20-07-2015 o 13:09

Awatar N_A_I_D_A
    N_A_I_D_A jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Berlin
    Wpisy na blogu
    4

A ja szykuje sie na trening..bo mnie sen zaczal brac na kanapie przed TV..troszke zakosztuje zycia singla
    NSD od 23.11. staruję z wagą 74,1 kg

Mój wątek: Forum JestemFit.pl

Awatar Magiliana
    Magiliana jest nieaktywny Znany na forum

Witaj Essencee

Przeczytałam Twoje założenia i muszę przyznać, że masz bardzo fajne podejście i wyczuwam prawdziwy entuzjazm . Super!
    Ostatnio widzę, że wszędzie pojawia się temat koktajli . Aż chyba sama sobie zacznę przygotowywać, bo to świetna sprawa .

Co do diety wegetariańskiej, to szczerze podziwiam, bo ja sobie nie wyobrażam zupełnej rezygnacji z mięsa. Co prawda nie jadam go codziennie, ale wiem, że ciężko by mi było je zastąpić czymś... Sporo kombinowania z tym, ale skoro już od dłuższego czasu go nie jadasz, to zapewne masz wypracowany system jak sobie racjonalnie rozplanować zamienniki .

Pozdrawiam i trzymam kciuki
    Madziulek86 lubi to.

Awatar mufinka0
    mufinka0 jest nieaktywny Sławny na forum

Cytat Zamieszczone przez Essencee Zobacz posta
    z czasem bedzie wiecej dziewczyn z naszego watku bo teraz czas urlopow jest.
    To macie tu wspólny wątek, bo ja myślałam, że jest twój .
    Piekna juz wage masz, jezeli aktualny suwaczek masz
    Suwak aktualny, my walczymy na akcji https://www.jestemfit.pl/tylko-zalog...-wymiatam.html i ważę się co sobota i go zmieniam. Było już trochę niżej, ale nie narzekam.
    4kg wiem ze dam rade schudnac.
    Napisałaś, że tak będzie i teraz nie masz wyboru, bo my tu sprawdzać cię będziemy .
    Madziulek86 lubi to.

Awatar Essencee

W ramach wyjasnienia od razu mowie ze nie jest to.moj watek a nasz wszystkich. Wczesniej bylysmy na watku o jojo ale trzeba cos swiezego wdrozyc w zycie. Bryza swiezosci sie przyda

Naida oj wiesz jak Ci zazdroszcze tego czasu w samotnosci he he ja sie juz doczekac nie moge jak dzieci beda w szkole i przedszkolu i bede mogla usiasc i pocwiczyc w spokoju czy na spokojnie zjesc posilek bez ciaglego mama to i mama tamto hi hi

Magiliana oj sprobuj sobie zrobic koktajl a zakochasz sie w nich ja akutat dzusiaj nie robilam zadnego bo nie mialam swoich skladnikow ale zakupy zrobione i tak zawsze pije taki koktajl na drugie sniadanie i co jest fajne to syci nie raz lepiej niz staly posilek

Moj ulubiony to z mlekiem sojowym. Bananem. Szpinakiem. Awokado. Miodem i platkami owsianymi. Pycha.

Wiesz co ja o wege duzo ksiazek czytalam i czytam. Nie mialam teu jaloby wyboru bo musialam zawalczyc o swoje zdrowie i odstawienie miesa dalo super poprawe cukrow. W ogole to gdyby nie jedzone jajka ktorw naprawde lubie ro bylyby to dieta wege a nie wegetarianska. Kilka miesiecy temu bylam na wege i to jak sie czulam trudno opisac. Skora. Wlosy. Ilosc energii nie do porownania przy jedzeniu miesa. Kiedys jeszcze kupowalam jakies kotlety wegetarianskie czy zamiennik miesa do spagheti ale z czasem i to przestalo mi smakowac i wystarczyly warzywa i owoce za ktorymi kiedys nie przepadalam he he

Mufinka forum zawsze trzymalo mnie w ryzach i wstyd przed moimi dziewczynami jak cos zawalilam z dieta, wiec teraz na pewno tez tak bedzie.

A Ty w jakim czasie zgubilas te kg?

Jak wam minal dzien? Ja juz siedze z gazeta i zielona herbata i powiem wam ze dzien minal super mimo barowej pogody. Pierwsze koty za ploty!
    Madziulek86 and Magiliana like this.

Awatar mufinka0
    mufinka0 jest nieaktywny Sławny na forum

A Ty w jakim czasie zgubilas te kg?
    6 miesięcy, a teraz od roku próbuje cel osiągnąć
    Ćwiczę cały czas, ale jem więcej i mam różne wpadki, ale waga utrzymana i to tez jest ważne.

Ja często ratowałam się piersią z kurczaka, bo pożywna i ma dużo białka i dlatego nie wyobrażam sobie diety bez mięsa.
    Poza tym chyba trudniej skomponować sobie samemu zdrowa dietę bez mięska, ale pewnie ty masz już z tym doświadczenie, więc działaj.
    Ja zakupiłam składniki na koktajl Chodakowskiej "spalający kalorie": mleko migdałowe (tu trochę pokombinuję, bo tego mleka nie znalazłam), szpinak, banan, chili, miód. Twój jest trochę podobny.

Awatar N_A_I_D_A
    N_A_I_D_A jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Berlin
    Wpisy na blogu
    4

Potrenowalam,zakupy na jutro zrobione..od jutra zatem raportuje solidnie,z rana ide na jogging!
    Madziulek86 lubi to.
    NSD od 23.11. staruję z wagą 74,1 kg

Mój wątek: Forum JestemFit.pl

Awatar Essencee

Mufinka ja zaledwie 3 miesiace temu wazylam juz 83kg ale mialam problemy i szlak wszystko trafil i juz nie wiem po raz ktory sie podnosze ale co tam. Kiedys dojde w koncu do celu.
    Bo juz zaraz 5 lat bedzie jak na forum jestem z roznymi przerwami ale jednak jestem

Tak sie zastanawiam czemu te ostatnie kg tak spadac nie chca jak na poczatku ale samo to ze utrzymalas wage jest super osiagnieciem

O dzieki ze mi przypomnialas o tym koktajlu Chodakowskiej bo tez go bardzo lubie. W ogole musze jutro przejrzec jej ksiazke bo tam ma duzo koktajli ktore pulam i w ogole musze poprzegladac zbior swoich ksiazek o zdrowym odzywianiu. Przepisach itp. Bo mam ich juz ponad 70.

Naida ciesze sie ze motywacja jest. Tylko nie zawal pozniej wszystkiego jak do Pl pojedziesz

Madziu a Ty gdzie sie zapodzialas? Mam nadzieje ze aktywnie spedzasz czas?
    Madziulek86 lubi to.

Strona 2 z 440 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 52 102 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów