Strona 388 z 440 PierwszyPierwszy ... 288 338 378 386 387 388 389 390 398 438 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3,871 do 3,880 z 4392
Like Tree1994Lubią to

Wątek: Zanim coś osiągniesz, musisz czegoś od siebie oczekiwać!

Awatar BellaB
    BellaB jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    3

Domyślnie Odp: Zanim coś osiągniesz, musisz czegoś od siebie oczekiwać!

Witajcie weekendowo ale tu pusciutko, chyba ładna pogoda u Was i korzystacie, u mnie słonce na przemian z ulewa, ale ja mam 2 zmiane, wiec pogoda mnie mało obchodzi dziś szczerze mówiac

Marta, ja tez pływam głownie żabką, kraul mnie bardzo męczy, ale może jak nabiorę kondycji lepszej, to pójdzie łatwo, no i na plecach musze dopracowac, bo tez dopiero sie ucze a dystans biegowy miód malina, moge tylko po marzyc o takim.

Koleżanka mnie na balet ciagnie...mam chęc heheh ale wybrałam wieczórz z mężem- dni płodne się kończą, trzeba to wykorzystac hi hi, a nóż widelec....
    Madziulek86 lubi to.

Awatar Blooom
    Blooom jest nieaktywny Znany na forum

Belluś to pracujcie pełną parą hihihi

Marta a to można się jeszcze bardziej uzaleznienić od sportu niż do tej pory miałaś? Hihihi
    Wiesz, widziałam taki chyba Amerykański program, pt. Ekstremalne odchudzanie... Nie chciałabyś zrobić mi takiego programu? Przyjedź do mnie i przeczołgaj mnie po mieście tak że 3 miesiące, daj po łapach jak je wyciągnę po to czego mi nie wolno, już operacje upiększające na koniec Ci daruję hihihi byłoby super nie wiem czy bym to przeżyła, bo kto może Ci dorównać ale warto byłoby spróbować hihihi

Z pływania kiedyś u mnie była tylko żabka, potem zaczęłam grzbietem, uczyłam się trochę od mamy bo ja też ktoś uczył, później jakiś pan na basenie też coś podpowiedział i super już było. Ale moim marzeniem zawsze był kraul, dzieci miały nauczycieli i super pływają więc i ja postanowiłam spróbować, wzięłam kilka lekcji i bardzo mi się to podoba, zwłaszcza jak mnie znajomi chwalą hihihi

Znów mnie dzisiaj pół dnia nie było, nie miałam nawet czasu obiadu wstawić... Ale może teraz będzie już spokojniej
    Madziulek86 lubi to.

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

No u mnie po grillu ale zmęczona jestem bo siostra z mężem poszła na imprezę do znajomych i zostawili core z inf ze wrócą po nią więc czekaliśmy, wrocili koło 23 i dopiero mogłam wziąć młodego i iść spać. Teraz ile bym nie spała to zawsze jest za mało...

Dzień ogólnie męczący ale udany bo w końcu trochę porządków zrobiliśmy z mężem w domu

Zywieniowo tak sobie ale do 18 ciągle w ruchu... Jedynie co to Zmarzlam bo pogoda akurat od 18 zaczęła się totalnie psuc i jak było 15 stopni to było dużo...

Bella no to czekam na wieści

Kasiu a wiesz ze ja tak sobie pomyślałam że Marta ma.zadatki na taką drugą chodakowska,hehe
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

Awatar Blooom
    Blooom jest nieaktywny Znany na forum

Madziu nie ma co się dziwić że ciągle byś spała teraz, ciąża tak działa... A widzisz różnicę między pierwszą ciąża a teraz?

Awatar BellaB
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    3

Wieści żadnych nie będzie raczej, bo mąż odpadł i poszedł spać.... Chyba ze po ostatnim razie 3 dni temu sie coś stworzyło: D

Dziś Mateusz mi idzie po rower do teścia, bo on sobie nowy kupuje, będę smigac do pracy

Dobrze trzeba było zostawić męża , niech pilnuje dziecka, a Ty spać

Dopiero się zabieram za śniadanie, wstalam godzinę temu....taki ZR mnie len

Awatar Marta_K
    Marta_K jest nieaktywny Znany na forum

Hejo Kobitki

Faktycznie chyba wszystkie poczulyśmy wakacje i urlopowy czas daje znać również pustkom forumowym.

Bella mnie kraus też do tej pory bardzo męczył, ale widzę, że im technika jest bardziej poprawna tym mniej się męczę, bo chyba najwięcej to chodzi o ustabilizowanie oddechu, tak żeby nie zmęczyć się samym oddychaniem Ale za to żaba bardzo relaksuje O kurcze balet, ale ekstra ! Trenowałaś kiedyś czy to byłby debiut?

Kasia nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała wziąć Cie w takie obroty treningowo dietetyczne Lubię tak męczyć ludzików Robiłabym Ci treningi rodem z anakondy Masz rację takie pływanie kraulem od zewnątrz wygląda bardzo profesjonalnie

Madzia tylko Ty się nie przemęczaj za bardzo Buahaha Madzia Ty z tą Chodą to nie przesadzaj, nigdy nie zdołam tyle osiągnąć co ta kobitka Jaka jest taka jest, wkurza dużo ludzi, ale zasłużyła sobie na swój sukces

Dziś beztreningu, ale za to wczoraj znowu basen no i wieczorem całkiem nieplanowane bieganie

Chyba widocznie można uzależnić się jeszcze bardziej niż dotychczas, hehe
    Specjalista ds. żywienia i dietetyki, Trener personalny, fanatyczka zdrowego stylu życia
    Mój domek
    Blog -> pamietnikzdrowegozycia.blogspot.com
    Facebook -> facebook.com/pamietnikzdrowegozyciablogspot

Awatar BellaB
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    3

Cytat Zamieszczone przez Marta_K Zobacz posta
    O kurcze balet, ale ekstra ! Trenowałaś kiedyś czy to byłby debiut?
    heheh Marta, ale się zrozumiałysmy mi chodziło o impreze

Cytat Zamieszczone przez Marta_K Zobacz posta
    Jaka jest taka jest, wkurza dużo ludzi, ale zasłużyła sobie na swój sukces
    ojj na początku mnie bardzo denerwowała, ale już sie do niej przekonałam i nawet głosu nie wyciszam lubie to jej gadanie.

My jutro planujemy basen.

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Kasiu różnica jest i to znaczna bo pierwszą znosilam swietnie tylko lekkie mdłości i te nadcisnienie pod koniec a teraz cały czas mam nudności, coś bym zjadła i nie wiem co, jestem wiecznie śpiąca i zmęczona ale fakt jest taki że mam inną pracę i nie robię maks 8h za biurkiem, tylko po 11h i mam trochę pracy fizycznej. No i czasem bóle jelit jak coś zjem nie do końca takiego jak by mi smakowało, heh

Bella mój zrobił tak samo sobie nowy a mi swój stary ale mi ten układ odpowiada

Marta nigdy nie mów nigdy,w życiu wszystko jest możliwe
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

Awatar Marta_K
    Marta_K jest nieaktywny Znany na forum

Buahaha Bella wiem jestem mistrzem Ładnie mnie zrobiłaś
    Byłam przekonana, że chodzi Ci o jakiś trening Więc generallnie to może i dobrze, że w balet nie poszłaś

Madzia Ty w sumie coś o tym wiesz, pewnie nigdy byś się nie spodziewała, że będziesz miała bliźniaki A mdłości z rana czy raczej bez względu na porę odczuwasz ? Na poranne generalnie pomaga zjedzenie np. małej kromki chleba jeszcze leząc w łóżku, w Twoim przypadku dobrze jak będzie to pełnoziarnisty chlebek

Ja dziś przed pracą bieganie Znowu żar z nieba, a ja siedzę w pracy. A jak w środę mam wolne to już ma być deszczowo ech ale mam pecha.

Dziewczyny szukam jakiegoś noclegu we Wrocławiu nie za drogiego, polecacie coś ?
    Specjalista ds. żywienia i dietetyki, Trener personalny, fanatyczka zdrowego stylu życia
    Mój domek
    Blog -> pamietnikzdrowegozycia.blogspot.com
    Facebook -> facebook.com/pamietnikzdrowegozyciablogspot

Awatar BellaB
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    3

Marta z tego co patrzylam na pogodę, to u mnie juz dziś po południu burze i tak cały tydzień..... Świetnie. Ale podobno jest mega goraco, ja jeszcze nie wychofzilam nigdzie i na razie nie mam zamiaru

W noclegu nie pomoge, nigdy nie byłam we Wrocławiu.

Zaplaniwalam na dziś trochę sprzątania.... I po co mi to było... Jak na razie za nic nie chce mi sir zabrać....

Uprawnienia umieszczania postów