Strona 390 z 440 PierwszyPierwszy ... 290 340 380 388 389 390 391 392 400 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3,891 do 3,900 z 4392
Like Tree1994Lubią to

Wątek: Zanim coś osiągniesz, musisz czegoś od siebie oczekiwać!

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Domyślnie Odp: Zanim coś osiągniesz, musisz czegoś od siebie oczekiwać!

U mnie wczorajszy dzień na wariackich papierach, był lekarz i trochę chodzenia pp sklepach a potem miałam coś załatwić w Orange ale sił mi zabrakło i pojechałam do teściowej na drzemke ale tylko godzinna więc wstałam bardziej potluczona... Dzisiaj pojadę zrobić badania krwi potrzebne endokrynologowi i w sobotę pojadę na ustalenie dawki leku, na razie mam brać 75 :]

U Was widzę sporo ruchu i ja staram się chodzić kiedy mam wolne. A co do wakacji to Sopot kocham, do Wrocławia też chcę jechać

Dzisiaj jadę pierwszy raz oe jakiś 2-3tyg autem a nie wiem jak u Was ale u mnie ciągle pada, nieprzerwanie id nocy... Masakryczna pogoda ale na bank do autobusu noe wsiade bo zmokne i muszę wrócić do jeżdżenia autem
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

Awatar BellaB
    BellaB jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    3

U mnie tez cały czas pada, taka pogoda senna, zaraz chyba drzemke sobie zrobię

Potem muszę zaliczyć bibliotekę i zrobić trening, a na noc do pracy.

Awatar ewelinawarchol
    ewelinawarchol jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

Bella, super, że robisz trening. Daj potem znać, jak poszedł Widzę, że ładnie ruszyłaś znów treningowo
    A ja seriali żadnych nie oglądam, bo nie umiem utrzymać ciągłości w oglądaniu :P Za to zamówiłam sobie dwie książki biograficzne i płytę z koncertem live, to nad tym pewnie wsiąknę na dłużej. Te biografie to głównie z myślą o podróży pociągiem, aby zabić jakoś czas
    Dzisiaj tylko zabiegi miałam, ale jutro znów wracam na trening. Oby tylko klima na siłowni działała, bo ostatnio, mimo włączonej klimy, było mi tak duszno podczas ćwiczeń, że lało się ze mnie ciurkami ... Pogoda generalnie ciężka do życia i ciężka do zaplanowania sobie czegoś, bo od rana do południa pada, a potem wychodzi słońce i robi się strasznie duszno i na wieczór zazwyczaj znów burza :P To lato w tym roku jest strasznie kapryśne, już wolałam te tropikalne upały dzień w dzień

Awatar Marta_K
    Marta_K jest nieaktywny Znany na forum

Bella koniecznie obejrzyj wikingów Jeśli gra o tron Ci się spodobała to wikingowie, też jak najbardziej skradnie Twoje serce, a już na pewno bohater tego serialu to zrobi, haha Słyszałam o tych serialach co wymieniłaś z wyjątkiem tego, o którym mówisz, że jest nowy Pamiętniki wampirów podobno wymiatają, ale jakoś nigdy nie mogłam się do nich dobrać

A ja dziś basen Około 70 basenów zrobiłam minimum Kraul wychodzi mi już coraz lepiej, jednak nie ma to jak moja poczciwa ulubiona żaba Przez te mamy nauki pływania i ja się wkręciłam w pływanie

Madzia a jak u lekarza wszystko w porządku? Aktywnie, bo musimy troszkę nadrabiać jak na razie Twój urlop od treningów Pewnie za 2 miesiące będziesz mogła wykonywać jakieś proste ćwiczenia rozluźniające prawda? Masz zamiar zapisac się na szkołę rodzenia ?

U mnie pogoda dziś już trochę lepsza Mam wolne więc wybrałam się na jagody do lasu. Sporo nazbierałam w sumie myślę, żeby jutro też się z rana wybrać Mój M myślał, że uda mu sie pozbierać już jakieś pierwsze grzyby, bo ponoć się pojawiły, ale znalazł tylko dwie sztuki
    Specjalista ds. żywienia i dietetyki, Trener personalny, fanatyczka zdrowego stylu życia
    Mój domek
    Blog -> pamietnikzdrowegozycia.blogspot.com
    Facebook -> facebook.com/pamietnikzdrowegozyciablogspot

Awatar BellaB
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    3

30 min treningu z Chodakowska, musialam wybrać krótszy trening, bo parę nieoczekiwanych spraw wypadło, i tak jak siostra zadzwoniła żeby po nią przyjechać, to została mi ostatnia seria i ppwoedzialam, ze wyrusze jak skoncze heheh nawet nie zdazylam prysznica wziąć.

Ja Nir wiem co jest z nami nie tak, czy to małżeństwo nam nie służy czy co....prawdopodobnie będziemy musieli opuścić mieszkanie. Druga polowa roku zdecydowanie daje nam w kość: (

Awatar Blooom
    Blooom jest nieaktywny Znany na forum

Oj Belluś, jaka szkoda z tym mieszkaniem, tyle pracy tam włożyliście... I gdzie teraz pójdziecie? Musicie szukać czegoś następnego... A jak z pracą twojego męża? Ułożyło się?

U nas też się rozpogodziło, ale jak słucham o tych wszystkich nawałnicach to straszne...

U mnie wczoraj trening był, 7 km za mną, a przedwczoraj nóżki ćwiczyłam...

Marta takiej chęci robisz mi na basen hihi ale u nas na razie przerwę mają techniczną, więc po urlopie dopiero wrócę do pływania

Awatar Marta_K
    Marta_K jest nieaktywny Znany na forum

Bella faktycznie nie ciekawie się ułożyło z tym mieszkaniem. Ale na pewno się ułoży i jakoś teraz sobie poradzicie. Macie jakieś plan teraz czy po prostu będziecie szukać czegoś nowego do wynajęcia?
    Gratki za trening, jak się chce to nawet w trudnych sytuacjach człowiek znajdzie chwilę czasu dla siebie i rozwój swojego ciała

Kasia to nie ma co, tylko jak tylko skończy sie przerwa no to mykać na trening na basenie U mnie mają zamknąć, ale to dopiero w połowie sierpnia Szkoda, ale to chyba na wszystkich basenach tak robią, że w wakacje coś muszę posprzątać
    Specjalista ds. żywienia i dietetyki, Trener personalny, fanatyczka zdrowego stylu życia
    Mój domek
    Blog -> pamietnikzdrowegozycia.blogspot.com
    Facebook -> facebook.com/pamietnikzdrowegozyciablogspot

Awatar Blooom
    Blooom jest nieaktywny Znany na forum

Ja jeżdżę zawsze przez cały rok z córką na lekcje na basen to i przeważnie pływam... Ostatnio tylko że 2 miesięce nie pływałam ale miałam zakaz wejścia na basen

Awatar BellaB
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    3

W chwili obecnej nie satc Nas na wynajecie nowego mieszkania, bo wszedzie trzeba kaucje płacic duża, ale moja tesciowa pracuje u Nas na uniwersytecie i tam jest w jednym akademiku zrobione sa mieszkania dla ludzi, ktore mozna od nich wynajac, koszt to 600zł miesiecznie za wszystko. Tylko to bedzie kawalerka, no ale cóż ojj damy rade ja planuje tam mieszkac do konca roku, a jak sie odkujemy to wtedy cos wynajmiemy. Mateusz pracuje jak na razie, ale umowy jeszcze nie ma żądnej, więc tez tak niepewnie jest.

Te remonty na basenach to normalka, u mnie juz był od II połowy czerwca.
    Cytat Zamieszczone przez Blooom Zobacz posta
    Ostatnio tylko że 2 miesięce nie pływałam ale miałam zakaz wejścia na basen
    jak to zakaz?? wisiało twoje zdj i pisało, tej Pani nie obsługujemy?? ;D
    Cytat Zamieszczone przez Marta_K Zobacz posta
    Gratki za trening, jak się chce to nawet w trudnych sytuacjach człowiek znajdzie chwilę czasu dla siebie i rozwój swojego ciała
    hihi no excused

Awatar Madziulek86
    Madziulek86 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    39

Bella po prostu macie trudny start a potem będzie z górki

Marta z tego co czytalam przy bliźniakach jedyny wskazany ruch to spacery :] pewnie dlatego że organizm i tak już będzie wystarczająco obciążony a nie wiem czychce isc na szkołę rodzenia, chyba przez te 5 lat wiele się nie zmieniło

Kasiu też się zastanawialam dlaczeho masz zakaz i kiedy urlop?

Ewelina Ty też niedługo urlop?
    JAK KTOŚ CHCE SZUKA SPOSOBÓW, JAK KTOŚ NIE CHCE SZUKA POWODÓW

Uprawnienia umieszczania postów