Hejo
Naida, a jak dzisiaj nastroje ? Troszke lepiej się przedstawiają ?
Ewelina,
no właśnie tak myślałam że stepy i aerobik to też nie Twoja działka. Więc myślę, że tą szkołę to jednak teraz dobrze wybrałaś Ale chodziłaś już kiedyś z małym na basen, czy nie bardzo ? Bo jak przyzwyczajony to w sumie nie ma problemu, gorzej jak rzadko chodzi, to faktycznie mógłby się przeziębić.
Ess,
super że wracasz. Tęskniłyśmy za naszymi długimi rozmowami i w ogóle. Im nas więcej tym fajniej Teraz mam zamiar jak na razie włączyć do swojej oferty plany treningowe do diet, które układam. Dużo osób o to pytało zawsze, a ja jednak nie chce być osobą, która jest nieprofesjonalna w tym co robi. Teraz też ideałem nie jestem, ale wiem już na prawdę sporo na temat treningów Po za tym, jeszcze jak nie miałam trenera, to dostawałam kilka propozycji poprowadzenia treningów, a to w szkole, a to na jakimś pikniku, ale bez uprawnień to ja się nie pisałam na to Teraz może będzie łatwiej
Bella,
czy to nie Ty wstawiłaś na fb ten obrazek przypadkiem, że wraca się z pracy do domu, a w domu jeszcze więcej pracy? Czy coś pomyliłam ? Ale coś w tym rodzaju chyba. Jest w tym trochę prawdy. A jak masz wolne to już w ogóle tyle rzeczy do zrobienia się trafia, że szok. A co do diety to wyślij mi swojego maila to tam Ci prześlę wszystkie informacje jak to wygląda
Madzia,
no własnie już powoli zaczynam działać można powiedzieć, ale jak na razie to jak wiesz od poniedziałku do czwartku na dojazdach do Warszawy co trochę mi czasu pochłania Ale daję radę No właśnie generalnie to po ślubie (za rok we wrześniu) chciałabym od razu dzieci, ale jak to wszystko wyjdzie to się okaże. Myślę, że pracę dietetyka można jeszcze w miarę pogodzić z macierzyństwem, bo to w dużej mierze praca w domu. Teraz póki nie mam dzieci, to chciałabym się we wszystkich możliwych kierunkach dokształcić, żeby później nie żałować, że nie wykorzystałam swojej szansy
A dzieci bardzo chcę mieć, szczerze mówiąc to nawet jakbym teraz dowiedziała się, że jestem przy nadziei to cieszyłabym się jak skowronek, mimo że pokrzyżowałoby mi to dużo planów.
U mnie weekend leniwie, ale trening porządny wykonany
A jak u Was ?