Strona 428 z 440 PierwszyPierwszy ... 328 378 418 426 427 428 429 430 438 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4,271 do 4,280 z 4392
Like Tree1994Lubią to

Wątek: Zanim coś osiągniesz, musisz czegoś od siebie oczekiwać!

Awatar Jogusia74
    Jogusia74 jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    14

Domyślnie Odp: Zanim coś osiągniesz, musisz czegoś od siebie oczekiwać!

Cytat Zamieszczone przez Marta_K Zobacz posta
    Jogusia no to równo miesiąc masz w sumie, więc myślę, że to jest w miarę realne jak zepniesz pośladki
    staram się Dziś rano spadek o 0,4. Mam straszne problemy z netem, ale staram się pisać z wami.

Madziu super, moja koleżanka też ma parkę i w ogóle dzieci nie podobne do siebie, ale najważniejsze że są zdrowe
    Cytat Zamieszczone przez Marta_K Zobacz posta
    Dziewcyzyny nie wiem czy mnie coś nie pobiera, bo jakaś niewyraźna jestem. Wróciłam z uczelni to zrobiłam czystek z miodem, cytryną i nalewką malinową, a i jeszcze imbir dodałam Mam nadzieję, że podstawi mnie na nogi, bo nie chce chorować o zgrozo !
    obyś nie zachorowała, jak też nie cierpię tego stanu. Tutaj na szczęście jeszcze jest ciepło, ale wiadomo jesienna pogoda jest zdradliwa.
    Kasiu a jak twoja córka?
    BellaB lubi to.

Awatar Blooom
    Blooom jest nieaktywny Znany na forum

Moja córka już zdrowa, dzięki dziewczyny... Ewidentnie coś jej zaszkodziło...

Jogusiu to pięknie waga spada, trzymaj tak dalej a po powrocie zaskoczysz rodzinkę

Marta nie choruj, nie daj się, ja też nie cierpię być chora... No chyba nie ma takich co to lubią...

Pochwalię się Wam, pobiegałam dzisiaj i to całe 7 km, tak się cieszę bo super mi się biegło trochę się bałam, że wcześnie po za, ale było ok
    BellaB and ewelinawarchol like this.

Awatar BellaB
    BellaB jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    3

Madziu gratki, super, że bedzie parka

Jogusiu, kolejny spadek, oby tak dalej

Kasiu, to byl twój pierwszy bieg po zabiegu??? 7km fiu fiu cały czas w fomie

Marta, zdrówka dla Ciebie!

Asiu co u Ciebie???

ja własnie po treningu, super mi się dziś ćwiczyło. Ewelina u Ciebie dziś treningowo??
    teraz kolacyjka relaksik z książką może.

Awatar ewelinawarchol
    ewelinawarchol jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

Bloom, wow, wow. Forma pierwsza klasa, skoro pierwszy raz po zabiegu aż siedem kilometrów zrobiłaś. Podziw i brawa
    Bella, no to piątka za wykonany trening. Ja dzisiaj tez poćwiczyłam, co prawda nie poszalałam z ciężarami, bo mi ludzie z zajęć pozabierali z siłki talerze do sztangi i hantle, ale za to było podwójne cardio, bo pierwsze podczas rozgrzewki przed zajęciami, a potem jeszcze poszalałam na orbitku. Za to ćwiczenia miałam zróżnicowane, na pośladki i brzuch, ale dziś z małymi obciążeniami. Za to pojutrze znowu mam plan coś przypakować Ale miałam przygodę, jak wracałam z treningu. Nie dokręciłam butelki z wodą, która mi została po treningu i wrzuciłam tę butelkę do torby. W domu wyciągam z niej rzeczy - wszystko zalane. To był cud, że telefon się nie zalał i słuchawki. Akurat były w oddzielnej przegródce, a telefon w etui. Ufff... telefon co prawda na ubezpieczeniu, ale pewnie na realizację naprawy, czy wymiany bym z miesiąc czekała :P A to roztargnienie i pech, to pewnie przez durne sny, które mnie męczyły całą zeszłą noc. Uśmiałyśmy się z mamą, jak jej opowiadałam, że śniło mi się, że gonią mnie świnie w rzeźni .... :P

Awatar Blooom

Hej. Widzę że Wy pięknie trenujecie
    U mnie te 7 km było ale naprawdę wolnym tempem... Mimo wszystko dziękuję za gratki

Dzisiaj zrobię sobie odpoczynek a jutro znów pobiegnę...

Wczoraj pojadłam suszonych bananów i od razu waga wyższa... Wrrrrrrrrr.... Nic a nic dodatkowo nie wolno mi zjeść, czasem to mam wrażenie, że popatrzę na coś i od razu tyję...

Awatar BellaB
    BellaB jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    3

Dzień dobry

U mnie dzis zapowiada sie intensywny dzień, ale bardzo przyjemny. Do 14 praca, potem szybko do domu zrobić trening (dobrze, że to tylko 25min ) szybkie ogarnięcie i jade z koleżanką na poszukiwania jej sukni slubnej, a potem z inna koleżanka umówiona jestem na miescie, bo przyjechała z Wrocławia, a dawno się nie widziałysmy. Podejrzewam, że pójdziemy na jakieś piwko

Kasiu dobrze, że wolnym, żebyś się nie forsowała na początek, ale najwżniejsze, że się nie zastałaś i nie szukasz wymówek, tylko wróciłas do biegania a co do wagi hmmm....tak od kilku suszonych bananów by wzrosła??

Awatar Blooom

Też się zdziwiłam bo nie zjadłam worka tych bananów a resztę jadłam tak jak wcześniej... Ale teraz tak sobie myślę, że bardzo mało wody wypiłam i może to trochę też od tego...
    Belluś super dzień Ci się szykuje baw się dobrze

Awatar Marta_K
    Marta_K jest nieaktywny Znany na forum

Cześć dziewczyny

Joguś, Kasia, Bella dzięki dzisiaj już chyba nieco lepiej, herbatka z wkładką i dużą porcją witaminy C chyba pomogła

Kasia, super że wróciłaś do biegania, jednak kondycja Ci nie siadła i to jest mega, że nasz organizm zapamiętuje nasz wysiłek i nie musimy jakoś mocno na nowo adaptować się do niego

Suszone owoce to w ogóle są zdradliwe, a suszone banany to już w ogóle. Chyba najmniej kaloryczne są śliwki i morele, one jeszcze jakoś w miare dobrze wypadają na tle innych
    A banany niestety często mają jeszcze dodatke cukru albo jeszcze gorzej syropu glukozowo-fruktozowego.

Byłam dziś u promotorki od pracy magisterskiej. Kurcze grube plany ma ta kobieta, ja nie wiem czy ja się wyrobię ze wszystkim do czerwca... Chyba chciała mi uświadomić, że jestem w szarej i głębokiej. Biorę się za siebie, bo normalnie zaczynam się bać

Miłęgo dnia laseczki
    Specjalista ds. żywienia i dietetyki, Trener personalny, fanatyczka zdrowego stylu życia
    Mój domek
    Blog -> pamietnikzdrowegozycia.blogspot.com
    Facebook -> facebook.com/pamietnikzdrowegozyciablogspot

Awatar ewelinawarchol
    ewelinawarchol jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

Marta, no to bierz się do pracy. Trzymam kciuki, żebyś się wyrobiła na czas i bez zbędnych stresów
    Bloom, ja właśnie z suszonych bananów zrezygnowałam, bo cukru mają w opór, a właśnie jeszcze często są dosładzane. Myślę, że lepiej się przerzucić na śliwki, morele, czy żurawinę. Tempo nie jest takie ważne, najważniejsze, że twój organizm dał radę. Ja jak biegam sobie w terenie, to też raczej nie piłuję strasznie tempa, bardziej się ciesze, właśnie jak dystans uda mi się zwiększyć. Jak na razie u mnie najwięcej to jest jakieś 14 i pół kilometra. Może pobiegłabym więcej, gdybym nie spanikowała tym, że się zgubiłam :P
    Cholera mnie bierze, bo @ mnie dopadnie lada chwila i dziś spuchłam :/ Woda, soki, białko, warzywa, kasza, samo zdrowie i jakoś to będzie. A, i jeszcze zielona herbata. Wpadły mi dwie kostki czekolady, echh, tfu, tfu, ale na tym koniec ! Na szczęście jakiegoś wilczego głodu nie mam. Znowu zapomniałam hydrominum kupić, a miałam w końcu ten specyfik wypróbować, czy faktycznie działa i hamuje to zatrzymywanie wody w organizmie w drugiej fazie cyklu. Trzymajcie się dziewczyny, bo u mnie dziś jakoś zimno, podenerwowana jestem i w ogóle "NIE MÓW DO MNIE TERAZ!" bo gryzę ... :P

Awatar Blooom

Hej.
    No to rezygnuję z suszonych owoców, w zasadzie to mi ich nie wolno... Mam jeszcze 2 tygodnie ścisłej diety i zamierzam jej przestrzegać bardzo mocno...

No Wy to macie długie dystanse w bieganiu, ja max przebiegłam 10 km ale wtedy to było źle zrobione że tak powiem i nie wyszło mi to na dobre... Teraz czasem te 8,5 robię i jest ok, ale nawet nie wiem czy chcę więcej biegać, może do tych 10 km... Wtedy by było ok godzinki biegania jak dla mnie to wystarczy

Uprawnienia umieszczania postów