Odp: Zanim coś osiągniesz, musisz czegoś od siebie oczekiwać!
Witaj Madziu
Fajnie, że wypad na maraton filmowy Wam się udał
Noo, wózek dla bliźniaków, to trochę wyzwanie, podejrzewam, że chyba niełatwo kupić taki, żeby był jak najbardziej praktyczny, a przy tym bezpieczny i ładny
Jeśli lekarz powiedział, że jest okej, to chyba jesteś w miarę spokojna. Ale oczywiście to nie znaczy, że masz nie trzymać ręki na pulsie. Sądzę, że ten orbitrek to nie byłby głupi pomysł, oczywiście powolutku i bez dużego obciążenia. Ale na pewno pomoże zachować kondycję, więc koniecznie się przełam do niego
Marta, pasztet z buraczków i kaszy gryczanej, akurat był kupny, więc nie wiem, jak się go robi niestety. Ale jutro za to pokombinuję w kuchni, bo kupiłam okrągłe cukinie, takie kochane, baniate Kombinuję tylko, czym by je tu nadziać. Chyba pójdzie ryż brązowy, pomidory, papryka, kukurydza, fasolka czerwona lub cieciorka i kozi ser
Bella, no, pilnuj się tam na tych urodzinkach ! Żeby znów potem zapadł do treningów nie podupadł za bardzo
"(..) Because really the zone of comfort is a zone of fear. You're afraid to break out of this familiarity. There's nothing good about feeling comfortable."