6Lubią to
-
Odp: Trizer opinie - cała prawda o spalaczu
Cześć wszystkim...dziś zaczynam moją przygodę z Trizerem, wzięłam drugą tabletkę i póki co nie mogę zasnąć. Czekam jeszcze na dietę, myślę, że jutro powinnam otrzymać ją na mail. Mam do zrzucenia 6 kg, exstra byłoby gdyby udało się do 8 kg. Dam znać jak mi idzie. Trzymajcie kciuki bo ja będę trzymać za Was mooocno
-
Trzymajcie kciukasy. Zaczynam od dziś spotkanie z Trizerem
-
NElka trzymam zatem mocno ja biorę od tygodnia, dietkuję od ponad 10 dni i dwa kilo na minusie jest, na pewno bęzisz zadowolona, jeśli będziesz też trzymała się diety ale polecam gorąco , zamierzam wytrwać w postanowieniu a później też chwalić się efektami a może założysz swój pamiętniczek ?
-
Cześć!
Skusiłam się na TRIZER Mam niewiele do zrzucenia, generalnie jestem niską(158cm) osobą o drobnym kośćcu , jestem po 35 r.ż a, moja waga w zeszłe lato to 46,7 kg i wyglądałam super(nie, nie byłam chuda, bo nogi umięśnione dosyć mam z czasów szaleństw na rowerze, brzuch płaski, mały tyłek i małe cycki a Teraz mam 51 kg:/ Źle się z tym czuje, boczki się zrobiły, brzuszek, większe cycki(nie, nie lubie większych, wole małe i te nieszczęsne nogi sflaczałe się zrobiły. Ubrania o rozmiar większe musiałam kupić . Prace mam siedzącą, wychodzę o 7 rano i wracam do domu o 19-20 i padam na pysk. W weekend chodzę z córką na rolki, a gdy pogoda paskudna to ćwiczę na xboxie Shape envolved- ćwiczenia kardio boxing moje ulubione, ale niestety nieregularnie.
Kupiłam Trizer bo wszystko inne zawiodło, na razie 2 dzień biorę, żadnych problemów z żołądkiem nie mam, nie mam tez nadmiernego apetytu wiec nie mogę powiedzie ze Trizer hamuje głód. Naprawdę chce znów wyglądać jak rok temu w lecie, nie podobam się sobie teraz
-
Madziorexus nie masz jakoś super dużo do zrzucenia. Ja jestem akurat dośc wysoka, ale bałabym się takie wagi przywykłam do tego, że jestem krągła i nie chcę jakoś drastycznie nic w sobie zmieniać tylko na tyle, żey dobrze się ze sobą czuć
A dietę już dostałaś?
-
Pofalowana,
diety jeszcze nie mam, ale chyba nie łatwo im będzie cos skomponować. Nie mogę jeść surowych warzyw z wyjątkiem pomidorów, ogórków zielonych. Wszystko gotowane(kalafior/brokuły, szpinak) oraz błonnika tez nie mogę mieć dużo w diecie bo mam wzdęcia i bóle brzucha. Dla mnie max 1 lub 2 bułeczki owsiana/sojowa/orkiszowa, żytnia lub typu fitness i np. makaron pełnoziarnisty dziennie jeżeli chodzi o błonnik. Z owoców to mogę cytrusowe, gruszki, maliny, truskawki - żadnych jabłek(brzuch).Poza tym ja obiadów nie gotuje, za wyjątkiem weekendu, po prostu nie mam kiedy w tygodniu. Generalnie ja cały czas jestem na diecie - nie jem słodyczy(chyba ze przed okresem - podbieram kinderki córce, 1-2 szt. ), nie cukruje, nie jem tłusto(kurczak, indyk, chuda wieprzowinka/wołowinka do spaghetti) - jak już to tylko podsmażam mięsko na oleju kokosowym. A Najlepiej mi się chudło w potężnym w stresie ot co. Wiec chyba tylko mleko, jaja, ser i mięso w diecie bym musiała mieć O.o tyle ze to nie będzie dobrze zbilansowane. Także ci od diety Trizera będą mieć do czynienia z rasowym dziwakiem :P
A co do wagi, jak ważyłam malutko widać mi było piękne mięsnie brzucha i ud. Teraz to flak jakiś jest. I co dziwne, przy wadze 46,7 kg mówili ze wyglądam na 50, to jak ważę 51 to wyglądam na 55 :/
Ostatnio edytowane przez Madziorexus ; 06-05-2016 o 13:37
-
Mam, diete Trizera... Az mi ślinka poleciała kiedy ja przeglądałam.
Niestety minus taki ze o 5.30 rano omletów i jajecznicy to ja nie będę robić, nie mam na to czasu rano, wyjątek w weekend. Nie wiem tez czy mogę przygotować posiłki obiadowe poprzedniego dnia, czy będą zjadliwe, nie stracą smaku, - zwłaszcza te z rybą,a mam tam niemal w każdym dniu na obiad... przy powrotach w tygodniu o 19 tej to ciężko będzie
-
Eee tam Madziorexus ja właśnei uwielbiam omlety i jajecznice na śniadanie - omlety szczególnie , bo ich zrobienie zajmuje mniej czasu niż poskładanie kanapki
A co do gotowania to ja często gotuję dzień wcześniej - żebym mogła zabrać ze sobą obiadek w pojemniczku. Ale czasem też gotuję po prostu na dwa dni - też mam głównie ryby w potrawach, czasem jakieś inne mięsko , dużo łososia - to akurat lubię. Często w warzywach z dodatkiem ryżu. Pasuje mi to menu i nie modyfikuję go jakoś bardzo, tylko jak mam na coś szcególną ochotę.
-
ja też mam dużo omletów w diecie Trizera i super Wrzycam sobie na patelniewszystko co potrzebne, nie ubijam oddzielnie białek i nie mieszam później z żółtkami - daję całe jaja do blendera i się miksują a ja się w tym czasie ubieram np a później przychodzę i tylko zalewam na patelni - MNIAM uwielbiam we wszystkich wersjach i mogłabym być na samych tylko omletach
-
MAdziorexus stosujesz się do diety? Ciekawa jestem Twojej opinii po tych kilku dniach
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów