Strona 11 z 12 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 119
Like Tree6Lubią to

Wątek: Trizer opinie - cała prawda o spalaczu

Pofalowana jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Trizer opinie - cała prawda o spalaczu

kilka dni temu napisaąłm, że uwielbiam omlety na śniadanie, a dzisiaj nie mogłam go przełknąć a był pyszny, bo na bananie i z truskawkami i jogurtem.

Zawodowa jest nieaktywny Znany na forum

Mi na trizerze spadło ponad 6 w miesiąc nie zamierzam testować nic innego bo jestem bardzo zadowolona , i z diety też. naprawdęjest rewelacyjna.

Awatar monkroska
    monkroska jest nieaktywny Nowy na forum

Cytat Zamieszczone przez Zawodowa Zobacz posta
    Mi na trizerze spadło ponad 6 w miesiąc nie zamierzam testować nic innego bo jestem bardzo zadowolona , i z diety też. naprawdęjest rewelacyjna.
    Super! Bardzo ładny wynik. A czy ćwiczysz coś czy tylko wspomagasz się Trizerem? U mnie też są dobre wyniki po spalaczu. Nawet nie spodziewałam się, że aż tak dobrze będę się czuła jak zleci mi te kilka kilogramów. Niedługo trzeba będzie wymieniać garderobę i wcale nie jest mi smutno z tego powodu. To jest Twój pierwszy miesiąc stosowania Trizera?

FitDroga jest nieaktywny Znany na forum

monkroska mam to samo zdziwiłam sięmocno w trakcie ostatnich zakupów, zabrałam do przymierzalni portki o 2 rozmiary mniejsze od poprzednich a się okaząło, że muszę kupić mniejsze jeszcze o 2 Trizer jest SUPER. wyniki motywują mnie do dalszej pracy i wiem, ze bez Trizera nie dałabym rady - choćby przez to, że nie wyuczyłabym sobie regularności a dzięki zażywaniu tabletek tak właśnie się stało

Awatar mniejszabecia
    mniejszabecia jest nieaktywny Nowy na forum

U mnie i tak czasem z tą regularnością na bakier. Zdarzyło mi się zapomnieć Trizera kilka razy rano. Po tych incydentach ustawiłam obie alarm w telefonie, żeby mi przypominał o konkretnej porze. Teraz biorę punktualnie jak w zegarku. Nie można mi nic zarzucić. Mimo, że trzeba wydać pieniądze na ubrania to jest to miłe uczucie, gdy rozmiar, który brało się zazwyczaj jest za mały. Zawsze wtedy mam uśmiech od ucha do ucha.

MatyldaStepien jest nieaktywny Znany na forum

oj tamnie ma co przesadzać z tą regularnością nic się przecież nie stanie jak się czasem opuści jakąś dawkę. Ja nie wariuję jak zapomnę, odpuszczam, i biorę przed następnym posiłkiem. Nie tyję a waga już ponad 13 na minusie - za mną 2,5 mca odchudzania, więc chyba spoko

hanka_skakanka jest nieaktywny Nowy na forum

Cześć

Właśnie zamówiłam TIZERa. Poczytałam tu trochę i naprawdę nabrałam motywacji.
    Obecnie przy wzroście 175 cm ważę 79 kg. Czuję się po prostu fatalnie, spadek energii, niechęć do przebywania wśród ludzi, bóle pleców, kolan....

2 lata temu udało mi się schudnąć jedynie przez warzywka i ryby na parze + fitness 3 razy w tygodniu. Schudłam 8 kg, wyglądałam i czułam się świetnie. Obecnie mam nową pracę, godziny dość nieregularne i potrzebuję na początek mocy, energii, która da mi kopa do przygotowywania sobie posiłków na następny dzień. Teraz jem śmieciowo... co złapie, niezależnie od pory.

Mam nadzieję, że TIZER pobudzi moje zwoje i da moc do działania ))
    Macie jakieś swoje metamorfozy? Zdjęcia do motywacji? I NEED IT GIRLS

Pozdrawiam, Hanka

FitMamuska jest nieaktywny Nowy na forum

Hej, jestem Sylwia. Trizera po raz pierwszy kupiłam wiosną. Stosowałam go przez 2 miesiące i w tym czasie zgubiłam prawie 10 kilogramów - bez ćwiczeń i większej aktywności fizycznej - właściwie to były tylko spacery.
    Dość sceptycznie podeszłam do tych tabletek ale skusiła mnie dieta - świetna sprawa, Wszystko dokładnie rozpisane wystarczyło że zrobiłam sobie listę zakupów i mogłam zrobić zapas produktów na tydzień z góry. Posiłki nie skomplikowane, smaczne i naprawdę syte, dzięki temu w ogóle nie czułam, że jestem na diecie.
    Moim głównym problemem było podjadanie słodyczy a to głównie dlatego, że pracowałam w cukierni, trudno tam było czegoś "spod lady" nie wyjąć skoro uśmiechały się do mnie kremiste ciasta.
    Dlatego właśnie, chociaż nei wierzyłam w tabletki, zdecydowałam, że włączę je do swojej diety - miały zmniejszyć moją chęć na słodycze. Udało się, po pierwszym tygodniu całkowicie uwolniłam się od cukru.
    W dodatku pierwsze efekty były widoczne na tyle szybko, że miałam ochotę na więcej i bez zastanowienia kupiłam kolejny, trizerowy pakiet.
    Muszę dodać jeszcze, że kiedy brałam suplement kondycja moich włosów, skóry i paznokci była naprawdę rewelacyjna. Teraz trzymam się dalej zdrowej diety , czuję się wyśmienicie i bardzo lekko a do tego minęły moje problemy z kręgosłupem, które właściwie zmusiły mnie do podjęcia walki o nowe życie. Na dowód mojej metamorfozy , wrzucam Wam zdjęcia . przed zmiana.jpg po zmianie.jpg

mmoniak5 jest nieaktywny Nowy na forum

Witam.
    Moja przygoda z Trizerem rozpoczęła się jakieś niecałe 2 miesiące temu. W sumie namówiła mnie koleżanka nie byłam początkowo jakoś entuzjastycznie nastawiona. Ja już trochę suplementów diety przerobiłam. Od tabletek do saszetek, które się mieszało z wodą I różnie bywało. Do dietetyka nie chciałam iść bo się zwyczajnie wstydziłam Dałam się więc namówić koleżance na Trizer. Długo nie czekałam na niego bo od momentu zamówienia jakieś 3 dni. Dieta też zostałam dostarczona na maila dość szybko. Trizer to taki elegancko opakowany suplement co mnie zaskoczyło już na początku, a jako kobieta lubię elegancję zwłaszcza, że Trizer towarzyszy mi codziennie Dieta to było kolejne moje wielkie zaskoczenie. Bo nie dość, że przy każdej potrawie jest prosty i szczegółowy opis jak ją przyrządzić to jeszcze mamy podaną dokładną gramaturę. Potrawy są rewelacyjne. Ja nie wiedziałam, że można tak smacznie i dobrze jeść będąc na diecie. Posiłki bardzo zróżnicowane i kolorowe przede wszystkim, a wiadomo, że najpierw je się oczami ja jestem w szoku, że w ogóle tylu smaków wcześniej nie znałam. Ileż ja tam nowych połączeń poznałam. Dieta nie jest droga, a produkty są dostępne właściwie w każdym sklepie, a to duże ułatwienie. Porcje są naprawdę duże. Czasem wręcz je zmniejszałam Apropo diety to powiem jeszcze, że naprawdę jest tak smaczna, że moi domownicy również z niej korzystają, a wcale się nie odchudzają

Efekt jaki osiągnęłam po prawie dwóch miesiącach stosowania Trizera przeszedł moje najśmielsze oczekiwania!!!! A wcale nie ćwiczyłam, nie chodziłam na siłownię i nie korzystałam z porad pani Chodakowskiej Moja aktywność fizyczna ograniczała się do spacerów z córką, prac domowych itp.
    Schudłam 10 kg!!!!!! Nie spodziewałam się takich wyników w takim czasie. Byłam naprawdę w szoku. Jeśli chodzi o spadek w obwodach to jest to przedział miezy 4 a 6 centymetrów więc też nieźle. Zmieniło się poniekąd moje życie i garderoba
    Tak mnie to wszystko zachęciło do dalszej walki, że teraz prę do przodu i mam zamiar zrzucić kolejne 10 kg
    Trizer nie tylko pomógł mi zrzucić zbędne kilogramy. Trizer odmienił moje życie. I poprawił stan mojej wiecznie problemowej skóry, moich włosów i paznokci. Jest mi teraz o wiele lepiej samej ze sobą
    A jeśli ktoś chce wiedzieć więcej to na tym forum prowadzę też swój pamiętnik odchudzania. Jeśli ktoś jest ciekawy co i jak to podaje link
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

angelika82 jest nieaktywny Nowy na forum

hey. Mam na imię Angelika. Trizera biorę łącznie już 2 i pół miesiąca. Schudłam łścznie 13 kg. W pierwszy i drugim miesiącu po 5 kg, a teraz kolejne 3. Mi akurat ten suplement polecił znajomy z siłowni. Chodzę tam raz w tygodniu. A jego przemiana była tak spektakularna, że się tym bliżej zainteresowałam i wtedy mi opowiedział o trizerze. Wspomniał też o diecie, którą się do niego dostaje. I tak skusiłam się jego opinią i kupiłam ten spalacz. Dotarł szybko. Zaraz potem dostałam na maila dietę. I o ile większość mówi, że dieta to dodatek do Trizera, to ja uważam, że to Trizer jest dodatkiem do diety. Bo ta dieta zmieniła całe moje dotychczasowe odżywianie i pogląd na odżywianie w ogóle. Jem teraz przede wszystkim regularnie, o stałych porach. Mam wyliczoną ilość kalorii. Posiłki są bardzo pyszne. MI się zawsze diety kojarzyły z czymś niesmacznym albo trudnym w przygotowaniu. A w przypadku tej diety z Trizera jedzenie nie dość, że jest naprawdę dobre, to jeszcze wszystko takie kolorowe, zróżnicowane właśnie i zbilansowane. A ponadto przy każdej potrawie jest napisane jak należy ją przygotować i z jakiej ilości składników. A wierzcie mi, że te wszystkie składniki są dostępne w każdym sklepie właściwie. U mnie dieta+Trizer+aktywność przyniosły efekt naprawdę rewelacyjny i zadowalający. Ja się nie spodziewałam aż takiego wyniku, a jeszcze chcę zrzucić 8 kg W obwodach też jest dużo mniej bo widzę po ubraniach, ale niestety zapomniałam na początku się zmierzyć żeby to wszystko porównać potem.
    Sam Trizer działa na mnie dobrze. To znaczy nie zauważyłam przez te 2 i pół miesiąca żadnych skutków ubocznych, a wręcz odwrotnie. Mi też on pomógł na paznokcie i włosy. Skład ma naprawdę bardzo przyzwoity i bezpieczny.
    Ja jestem bardzo zadowolona i z czystym sumieniem mogę ten suplement i dietę polecać.

Strona 11 z 12 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów