to masakra taka dieta, ale podobno oliwę można?
na pewno troche tak, ale nie oszukujmy się, to tez kwestia podejścia, motywacji i trzeba troche poczekac na efekty. Nic nie przychodzi od razu
„ Bieganie to nie wszystko, ale wszystko bez biegania jest niczym”
Dieta jest trudna, ale zalezy jaka. Ta, która dostalam razem z suplementem jest calkiem spoko. Fajne jest to, ze nie trzeba liczyc kalorii, bo wszystko jest już ustalone, a na początku bylny to Duzy problem.
najlepiej wyeliminuj dania smazone, oleje, gazowane napoje i słodycze. Z owocami tez trzeba uważać, bo maja sporo cukru, a nie każdy o tym wie
Bardzo mi się podoba w trizerze to, ze dostaje się diete. Na podstawie tego menu można potem sobie samodzielnie wszystko ułożyć i to jest super sprawa, bo normalnie ulozenie takiej diety sporo kosztuje. Warto zobaczyc te sklepy Eko, macie tam rozne produkty. Dobre sa tez portale z przepisami. Ja znalazłam na przykład przepisy na ciasto bananowe i czekoladowe bez pieczenia, z surowym kakao ibez cukru. Na takiej diecie można spokojnie cos takiego sovie przygotowac i wcale nie trzeba się meczyc z niedobrym jedzeniem, wiec warto się zdecydowac. Ja jestem bardzo zadowolona, chociaż wiadomo, ze na początku entuzjazm jest wiekszy, a potem to wszystko spada. Dobrze mieć tez kogos, kto przechodzi przez to samo. Słyszałam nawet o obozach odchudzających, ale problemem jest to, ze nie sa zbyt zindywidualizowane, wiec chyba lepiej Radzic sobie w normalnych warunkach. Moja dieta jest na razie zdrowa i zrownowazona, a i tak chudne i nie odmawiam sobie przyjemności. To jedynie kwestia kreatywności w kuchni.
Chcę, żeby czas spędzany na bieganiu był moją nagrodą.
Moja siostra chciala tak przyspieszyc i nic się nie udalo. Najpierw ostro ćwiczyła i była na bardzo restrykcyjnej diecie i było super, ale trwalo to tylko dwa tygodnie, bo przeciez nie była w stanie wytrzymac Az tak dlugo w takim stanie. Moim zdaniem lepiej lagodnie i stopniowo osiągać efekty. Można polaczyc rozne metody jak ktos chce, ale wszystko trzeba robic z Glowa, to wtedy na pewno się uda. Ja zastanawiam się nad tym trizerem, czytałam sporo dobrych opinii, ale jeszcze chwilę poczekam.
„ Bieganie to nie wszystko, ale wszystko bez biegania jest niczym”
Ja zapisałam się do takiego klubu sportowego, to niby siłownia, ale maja tez basen i saune, wiec fajnie sobie ze trzy razy w tygodniu wyskoczyc i spędzić tam kilka godzin. Najpierw ide się rozruszac na biezni, potem jakies zajecia grupowe, np. aerobik albo spalanie brzucha i na koniec sauna albo basen, super sprawa, polecam wszystkim, bo to swietne uzupełnienie i diety i lykania suplementow.