Strona 9 z 12 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 119
Like Tree6Lubią to

Wątek: Trizer opinie - cała prawda o spalaczu

Kasieex jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Trizer opinie - cała prawda o spalaczu

Powiedzcie mi czy dobrze rozumiem: zamawiamy suplement a do tego dołączona jest dieta. Dieta jest rozpisana na poszczególne posiłki i my możemy zdecydować jakie produkty tam chcemy ? Chodzi mi o to, że skąd oni mogą wiedzieć na przykład, że jestem uczulona załóżmy na pomidor? Troszkę mnie to zaintrygowało, zazwyczaj jestem przeciwna suplementom pomagających odchudzanie, bo uważałam, że to efekc placebo,ale sam fakt, że dostajemy do tego dietę, to wielki plus. Bo bez diety nie ma nic.

Czy któraś może powiedzieć ile się czeka na suplement i dietę? Widziałam cenę - 137 zł, na ile starcza jedno takie pudełko ?
    Sammysammy lubi to.

Awatar Sammysammy
    Sammysammy jest nieaktywny Znany na forum

Tak to wygląda Kasieex, wykupiłam sobie tego Trizera i na 30dni dostałam również dietkę, której teraz się trzymam. Po wypełnieniu obszernej ankiety dostałam rozpiskę i tak sobie działam. Samopoczucie + 1000, pewność siebie +1000, energia +10000!

Niestety to się zgadza, bo do tej pory byłam aktywna bardzo: fitness, siłownia, tańce, basen, rower a nigdy nie było jakiś znaczących spadków na wadzę, dopóki właśnie wzięłam się bardziej za trzymanie diety i teraz nawet mój narzeczony widzi ogromną różnicę)
    Ostatnio edytowane przez Sammysammy ; 18-04-2016 o 11:07
    Your tomorrow depends entirely on what you do today

Awatar Marta_K
    Marta_K jest nieaktywny Znany na forum

Widzę, że coraz więcej pozytywnych opini na ten temat jest. Tylko jestem ciekawa jak jest ze składem tego spalacza? Bo generalnie jeśli składniki są naturalne, to taka koncentracja zdrowych związków w jednym produkcie to byłaby całkiem fajna sprawa.
    Czy któraś z Was mogłaby napisać jaki jest skład i czy faktycznie ten spalacz jest naturalny?
    Summy, a po jakim czasie zaczęłaś widzieć u siebie efekty, jeśli chodzi o samopoczucie i energie ?
    Daj znać jakie efekty odchudzania zauważyłaś jak już coś zacznie lecieć z dół

A dietka smaczna? Nie sama przysłowiowa kura z ryżem ?
    Sammysammy lubi to.

Awatar Sammysammy

Red face Odp: Trizer opinie - cała prawda o spalaczu

Kochana! Skład jest taki "witaminy E, D, B6, C, chrom, biotyna, ekstrakt z gorzkiej pomarańczy, synefryna, L-tyrozyna, kofeina, ekstrakt z zielonej herbaty, ekstrakt z ziela pokrzywy, ekstrakt z korzenia mniszka lekarskiego, ekstrakt z guarany." Nie ma się do czego przyczepić. Skład naturalny = bezpiecznie mogą go stosować kobietki, takie jak my.

Samopoczucie lepsze, a to, jak się domyślam dzięki witaminie B6, bo to ona reguluje i wspiera prawidłowe działanie układu nerwowego.
    Nie wiem, czy to zbieg okoliczności, czy nie, ale wczoraj byłam oddać krew, po 3 miesięcznej przerwie i nie mam już tak tragicznych wyników morfologii, jak pół roku temu. Mówiąc konkretniej, poziom HGB na poziomie 13,5 g/dl (norma dla kobiet 12-16 ), gdzie u mnie zawsze oscylował w dolnej granicy 11,5 g/dl.

Nie wiem, czy to zasługa dietki z Trizera, czy samego suplementu, czy kumulacji wszystkich tych czynników z nakierowaniem na zdrowszy tryb życia?

Marta_K centymetry lecą powolutku w dół, najwięcej w pasie! Dietka smaczna, nawet nie czuję, że jestem na diecie Co 2 tyg., w weekendy robię sobie mały cheat meal

MatyldaStepien jest nieaktywny Znany na forum

Hejo Dopiero trafiłam na to forum, więc witam się nieśmiało Ja też stosuję Trizera, i chociaż zawsze sceptycznie podchodziłam do tego rodzaju wynalazków - producenci obiecywali Bóg wie co - to teraz jestem innego zdania chociaż wiem, żę nie w samym Trizerze moc
    Aleee... od początku. od 6 tygodni trwa moja walka o lepszą mnie i zjechałam już o 7 kilo. Od początku biorę Trizera, i pewnie to dzięki niemu łatwiej mi coraz częściej przejść obojętnie obok słodkości no i nie czuję tego potwornego ssania w żołądku, które pojawiało się przy okazji większości diet. Ale to też zasługa odpowiednio dopasowanej diety.
    SammySammy - ja też nie czuję, że jestem na diecie i to jest najcudowniejsze bo zawsze się zmuszałam, teraz nie muszę. Centymetry też lecą w dół, i jestem zachwycona jeszce trochę kilogramów do utraty przede mną, ale to nic. Podoba mi się ten nowy styl życia Jestem zadowolona z efektów, i nawet nie muszę już szukać nigdzie motywacji - przychodzi sama
    Sammysammy lubi to.

Awatar Sammysammy

Witaj Matylda,
    Dobrze, że do nas dołączyłaś! Tutaj jest jakoś tak łatwiej działać i dążyć do obranego celu. Świetny efekt - 7kg w tak krótkim czasie Życzę przede wszystkim kolejnych efektów i jeszcze więcej motywacji i determinacji Faktycznie, jeśli jest dietka odpowiednia i dodatkowo wsparcie suplementacyjne to przyjemniej jest działać i łatwiej ograniczyć słodycze. Chociaż z tym ostatnim to staram się nie przegiąć w żadną stronę Dla samego komfortu psychicznego! Zdrowy styl życia ogromnie wciąga, z tym nie da się walczyć!

Cytat Zamieszczone przez Sammysammy Zobacz posta
    Witaj Matylda,
    Dobrze, że do nas dołączyłaś! Tutaj jest jakoś tak łatwiej działać i dążyć do obranego celu. Świetny efekt - 7kg w tak krótkim czasie Życzę przede wszystkim kolejnych efektów i jeszcze więcej motywacji i determinacji Faktycznie, jeśli jest dietka odpowiednia i dodatkowo wsparcie suplementacyjne to przyjemniej jest działać i łatwiej ograniczyć słodycze. Chociaż z tym ostatnim to staram się nie przegiąć w żadną stronę Dla samego komfortu psychicznego! Zdrowy styl życia ogromnie wciąga, z tym nie da się walczyć!
    Oj właśnie zauważyłam. A wciąga szczególnie, kiedy można się swoimi doświadczeniami dzielić z innymi Ja założyłam bloga - trochę ponad tydzień temu, i już samo jego prowadzenie jest dla mnie ogromną frajdą Dodatkowo mam nadzieje, że stanie sie też moją bazą przepisów - zamierzam wrzucać tam swoje tygodniowe menu - albo chociaż obiadowe czy śniadaniowe Wiele razy sama korzystał z rad zawartych na różnych blogach - jakoś bardziej wiarygodne są dla mnie niż nawet te, które Ciocia Wikipedia przekazuje Więc postanowiłam sama pokazać - że się da
    Co do słodyczy, ja sobie nie odmawiam, ale zamieniłam je na zdrowsze odpowiedniki Kto wie... może niedługo sama zostanę ekspertem od zdrowego żywienia
    Sammysammy lubi to.

No i co Dziewczyny.. majóweczka się skończyła - mam nadzieję, że obyło się bez jedzeniowych grzeszków? U mnie absolutnie żadnych grzechów, trzymam się diety chociaż ze dwa razy zapomniałam wziąć Trizer'a ale nei nadrabiałam w trakcie dnia, że tak powiem brałam później normalnie
    U mnie znów ponad kilogram mniej, a motywacja coraz większa bo i do celu coraz bliżej. A jak tam u Was?

Zawodowa jest nieaktywny Znany na forum

HEj Wam,
    widzę tu trochę znajomych twarzy jestem na tym forum od kilku dni, założyłam swój wątek : https://www.jestemfit.pl/pamietnik-o...zna-dieta.html i to w sumie też dzięki Jestem Fit, bo tutaj znalazłam opinie właśnie na temat Trizer'a. Ja dopiero zaczynam tak naprawdę, chociaż już są pierwsze efekty, ale jestem zadowolona ze stosowania bo nie czuję głodu ani ssania w żołądku i jest mi naprawdę łatwo trzymać sie określonych godzin posiłków
    Póki co, nic złego na temat suplementu nie powiem aczkolwiek zdaję sobie sprawę, że to, że efekty są widoczne jest zasługą mojej wytrwałości i trzymania się diety

marciakowa jest nieaktywny Nowy na forum

Dieta jest kluczowa podczas odchudzania, więc to bardzo dobry pomysł, że do spalacza Trizer jest dołączona. Można działać kompleksowo. U mnie tabletki plus dieta pojawiły się w przeciągu tygodnia, czyli bardzo szybko. Jednego dnia zamówiłam, kolejnego opłaciłam i czekałam na dostawę. Już następnego dnia po dostaniu diety wprowadziłam ją w życie. Macie jakieś ulubione przepisy?

Strona 9 z 12 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów