Strona 1 z 12 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 119
Like Tree6Lubią to

Wątek: Trizer opinie - cała prawda o spalaczu

Awatar chuda_007
    chuda_007 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Trizer opinie - cała prawda o spalaczu

Ja zaczelam tydzień temu, wiec niewiele mogę powiedziec, ale wybrałam trizer, zobaczymy. Póki co nie chce mi się tak dużo jeść i mam trochę więcej energii ale robie nic wiecej oprocz lykania tabletek. Aha no i jest spadek 1kg

Małe uaktualnienie

Piszę ponieważ dostaję dużo zapytań na priv w stylu czy Trizer działa, czy warto?

Moja historia z tym suplementem zaczęła się w zasadzie z przypadku.

Podeszłam do sprawy nieufnie, ale ponieważ wielokrotnie próbowałam odchudzać się na własną rękę
    i zawsze coś szło nie po mojej myśli to byłam już tak zniechęcona do samodzielnych działań,
    że miałam ochotę popracować z kimś, kto zna się na rzeczy – a konkretnie, to na odchudzaniu.

Suplementów wszędzie pełno. Nie wierzyłam w nie.
    Spodobała mi się opcja „anonimowości”. Jak ktoś jest grubszy to nie lubi wchodzić na wagę – ja też nie lubiłam,
    a już na pewno nie miałam ochoty dzielić się informacją o mojej wadze z kimś zupełnie obcym – lekarz, dietetyk – jeden pies.

No ale do rzeczy. Tutaj jestem anonimowa - nawet wypełniając te wszystkie okienka.
    A jako, że nigdy nie odchudzałam się z dietetykiem to ta opcja mnie podkusiła no i kliknęłam „kup teraz”. A co! Raz się żyje.

Miałam motywację. Chciałam poprawić jakość swojego życia – kurczę, no niedługo wakacje.
    Wiecie jak dawno już nie założyłam na plaży bikini? Poza tym – mój Mąż. No on niby kocha mnie taką, jaka jestem(byłam),
    ale czy nie wkurzały by Was wieczne teksty typu „ Mój Ty pączusiu”?
    No skoro tak do mnie mówił, to znaczy, że coś było na rzeczy. Poza tym, ja sama naprawdę źle zaczęłam się z sobą czuć.
    Ale dobra, bo znów gdzieś wybiegam wstecz a przecież liczy się tu i teraz.

Zamówiłam tego Trizera. Przyszedł migusiem, zaczęłam brać od razu. Nie wierzyłam w dietę i przyznam się, że zaczęłam stosować dopiero po jakiś 2 tyg...

Trwał ten mój wyścig szczurów równiutkie dwa tygodnie. I wtedy powiedziałam sobie – kurczę. No kobieto, a co z Twoją dietą? Stanęłam na wadze – dwa kilo mniej.

Licho trochę (chociaż efekt i tak spoko bo tak naprawdę chudłam „ w biegu”) Ale postanowiłam wprowadzić w życie zasady zdrowego odżywiania – no kurczę.. przecież to ta dieta właśnie skusiła mnie najbardziej.

Przejrzałam wszystko dokładnie – IDEALNIE. Wykluczono produkty, których nie lubię. Do tego dużo koktajli i ogólnie fajne, zdrowe i lekkie posiłki. I te ilości. Najadałam się, ze hej. Na takiej diecie to ja mogę być nawet do końca życia – ale chyba o to chodzi, prawda?

I tak, wczoraj minęły dwa miesiące od rozpoczęcia mojej przygody z Trizerem – teraz będzie najlepsze..
    Zgadniecie, ile jest mniej na wadze? HA! Zważyłam się dziś. Łącznie, przez te dwa miesiące schudłam 10 kilogramów.

DYCHA! Niedługo mam urodziny – Wiecie jaki zrobię sobie prezent? Wymienię garderobę – i to całą.
    A wszystkie ubrania, które jeszcze tkwią w szafie wyrzucę. Pozbędę się ich raz na zawsze razem z tymi kilogramami.
    Z Trizerem zaprzyjaźniłam się na dobre – nie spodziewałam się, że połączenie suplementu z dietą może przynieść aż takie efekty.

I teraz naprawdę czuję, że żyję.

Po pierwsze- nauczyłam się systematyczności.
    Bo tabsy trzeba brać 3 razy dziennie, przed głównymi posiłkami (pół godziny wcześniej) .
    Po drugie – pokochałam śniadania, na które wcześniej nie miałam czasu.
    Ale jest jeszcze coś – po trzecie. I to chyba cieszy mnie najbardziej.
    Zawsze miałam problem z kondycją włosów, paznokci, no i moja cera też pozostawiała wiele do życzenia.
    Ale teraz jest zupełnie inaczej – włosy są lśniące, mocne, to samo paznokcie a moja buzia jest gładka
    i promienna – nie wspominając już o tym, że mam wspaniałe samopoczucie i wiem, że to głównie zasługa tego,
    że po utracie wagi bardziej lubię siebie i mogę góry przenosić ale wiem też, że bez Trizera nie dałabym rady!

Suplement, plus dieta, to idealne połączenie! I gdybym miała „zaryzykować” jeszcze raz, na pewno bym to zrobiła.

Ostatnio edytowane przez chuda_007 ; 09-05-2016 o 09:42
    AnnaFitnesska lubi to.

ewel_a jest nieaktywny Znany na forum

Ja postanowilam spróbować pewnego dnia z rowerem. Jeśli to, co najtrudniejsze, robisz od razu rano, to jest duzo latwiej po pewnym czasie, bo wchodzi ci to w nawyk. Dlatego wlasnie wstaje godzine wczesnej, ide na rower, potem prysznic i pyszne śniadanko. Może się wydaje niewykonalne przed praca, ale jednak warto. Zamiast spac dłużej, lepiej troche poćwiczyć i od razu jestes bardziej energiczna, a przy okazji można schudnąć. Faktycznie zajmuje to wiecej czasu niż na spalaczach tluszczu, ale jenak efekty sa znacznie bardziej dlugotrwale, wiec nie ma co narzekac, ja lubie rower i jako zrodek odchudzajacy i relaks plus energia przed calym dniem wyzwan, wiec i tobie polecam.

Ronda jest nieaktywny Znany na forum

Nie ma nic latwo, na początku stosowala diete kapusciana, ale obrzydla mi już kapusta na cale Zycie, potem zzaczelam dukana, ale pojawily się te informacje, ze jest bardzo szkodliwa dla organow, zwłaszcza tych nerek się przestraszylam, bo już wczesniej mialam problemy. Ostatecznie odrzucilam takie diety.
    Teraz stosuję tą, którą dostałam razem z trizerem jest bardzo fajna, muszę przyznac. Mam przepisy i zawartosc skladnikow wypisana, wiec mozna wszystko kontrolowac. Wcale nie mam problemu z jej stosowaniem, bo dania sa pyszne. Jestem zadowolona i czekam na wiecej, chociaz te 4 kilo mniej w trochę ponad 3 tygodnie to super wynik.

A pomyslec, ze malo brakowalo a bym nie kupila diety bo przeczytalam gdzies negatywny komentarz ale kolezanka mi powiedziala sproboj bo jak nie sprobujesz to za miesiac bedziesz tego jeszcze bardziej zalowac.

Finalnie po 4 tygodniach - 5kg! Jestem przeszczęśliwa! Dieta i Trizer naprawdę robią cuda! Kocham.

Powodzenia dziewczyny!
    AnnaFitnesska lubi to.

Awatar jolka92
    jolka92 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Hummelstown

Slyszalam, ze te diety z trizera sa wlasnie dobre, wiec chyba tez sprobuje, bo mam do zrzucenia 5 kilogramow az
    „Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu, aby wyleczyć odniesione rany.”

Awatar Ola_ola
    Ola_ola jest nieaktywny Znany na forum

Postawilam najpierw na pozbycie się cukru, zajęło mi to bardzo dlugo, jakies trzy miesiące, zanim się odzwyczailam od cukru do herbaty czy słodyczy. Po prostu mordega, ale moim zdaniem było warto. Potem zaczelam stopniowo jesc bardziej zdrowo. Dzisiaj już glownie jem warzywa i troche ryb, ale nie za duzo, bo to tez mieso. Jeśli siegam po mieso, to jedynie troche kurczaka i to wszystko. Najwięcej można wyczarowac wlasnie z warzyw, wiec nie ma się co bac zdrowej diety. To już nie te czasy, ze je się tylko marchewke. Jest tak duzo swietnych propozycji, ze naprawde warto zdecydowac się na taka zmiane. Jak zaczelam brac samego trizera i wróciłam do starych nawykow, to po miesiacu miałam tylko 3 kg mniej. Ale postanowilam to zrobic jeszcze raz. . Wzielam drugie opakowanie suplementu, stosowalam zdrowa diete, obniżyłam sobie zapotrzebowanie kaloryczne o jakies 150-200 kalorii dziennie i tak wlasnie jadlam. No i teraz mam już 3 kilo mnie, a to dopiero dwa tygodnie, wiec zapowiada się calkiem niezle. Wam tez polecam takie polaczenie, bo same tabletki to moim zdaniem duzo za Malo, wiec lepiej się bardziej postarac, a efekt będzie duzo lepszy..

Awatar angela_90
    angela_90 jest nieaktywny Znany na forum

Stosuje trizera już trzy tygodnie i idzie calkiem niezle. Tez jestem najbardziej zadowolona z tej diety ułożonej akurat pode mnie, to naprawde swietna sprawa. Nie trzeba szukac zadnych przepisow, można od razu wziąć się za gotowanie. Nie sa tez jakies specjalnie trudne, wiec kazda kobieta sobie poradzi z ich przygotowaniem. Smakuja tez bardzo dobrze

Kilogramy lecą w dół

Awatar jolka92
    jolka92 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Hummelstown

Ja stosowalam trizera z Fitlabs razem z ta dieta, która bardzo przypadla mi do gustu. Polecam wszystkim, bo to rzeczywiście fajny naturalny sposób na odchudzanie.

Łapcie moje dziewczynki moją zmianę, poszło 5kg po miesiącu dokładnie tak jak chciałam

Ostatnio edytowane przez Krzysztof99 ; 09-08-2017 o 14:34
    „Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu, aby wyleczyć odniesione rany.”

Awatar angela_90
    angela_90 jest nieaktywny Znany na forum

nie boicie się łykać takich tabletek?

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Ola_ola
    Ola_ola jest nieaktywny Znany na forum

na pewno warto odstawić słodycze, chociaż jest bardzo ciezko. Wszystkie cukry i tluszcze do widzenia.

Waleria94 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Leipzig

Moja siostra sobie zamówiła i jest bardzo zadowolona. Mnie bardzo się podoba jej dieta, wiec tez zamówiłam trizera, żeby spróbować troche innego odchudzania niż zwykle.

Strona 1 z 12 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów