-
Sposób na to, jak schudnąć w 1,5 miesiąca 7kg.
Hej wszystkim! Nazywam się Monika i mam 26 lat.
Potrzebuje waszej pomocy! Za 1,5 miesiąca moje wesele, moja obecna waga to 72 kg i 175 cm wzrostu.
Do wesela muszę zrzucić 7 kg. Jaka dietę i suplementy polecacie, aby tego dokonać?
Moja kuzynka poleca mi suplement ze stron [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , ponieważ rok temu przed swoim weselem w miesiąc schudła, dzięki niemu 8 kg.
Co myślicie o tych tabletkach? Osobiście czytałam opinie w internecie i jest bardzo dużo pozytywnych opinii. Może ktoś z was już je stosował?
Jestem ciekawa waszych opinii bo chciałabym je już zamówić.
-
Odp: Sposób na to, jak schudnąć w 1,5 miesiąca 7kg.
Witaj ! Ja myślę, że takie szybkie odchudzanie się jakimiś cudownymi tabletkami niesie za sobą więcej szkody, niż pożytku. Jeśli chcesz stracić aż 7 kilo w ciągu półtorej miesiąca, to nawet jesli ci się to uda, to niestety efekt jo-jo gwarantowany. Nie ma się co oszukiwać, że na schudnięcie 7 kilo trzeba by sobie liczyć ponad 2 miesiące, nawet z zapasem, by chudnąć zdrowo i z głową. Realne jest schudnięcie w takim czasie około połowy z tego, co sobie założyłaś, po prostu zmieniając dietę na zdrowszą, wyeliminowanie przetworzonej żywności, słodzonych napojów i włączenie sporej porcji ruchu w swój codzienny harmonogram. Wiesz, nasze organizmy, to nie komputery, że jak zaprogramujesz go na tryb "tabletki, szybkie odchudzanie", to stracisz dokładnie tyle ile piszą producenci, w dodatku bez żadnych uszczerbków na zdrowiu. Tym bardziej, że jest to specyfik z internetu.
Moim zdaniem suplementy diety na odchudzanie, to nie jest tak do końca najgorsze zło, jednak trzeba pamiętać, o tym, by traktować je zupełnie pomocniczo, jednocześnie stosując zdrową dietę i ćwiczenia.
A z odrobiną samozaparcia to wcale ne jest takie trudne i na pewno da się to zrobić Zapraszamy na nasze forumowe działy o naszych bataliach z odchudzaniem oraz te z "fit" przepisami kulinarnymi
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów