Hej
Dziewczyny, Wy się tak nie cieszcie, że tabelka taka zielona.... bo jeszcze ja nie wpisałam swojej wagia ja lubię kontrasty więc, na bank będzie czerwono
mimo to, miłego!!![]()
dziń dybry
znacznie się ochłodziło, jak dla mnie to jest zimno już
Awersja no jak to tak? na czerwono będzie?
mi w sumie dużo nie brakowało do czerwonego bo mi się waga wahała aż tu nagle pokazało ostatecznie 88ale w tą sobotę już na pewno będę miała minusa jakiegoś bo jak to tak zaczynać bez spadków
![]()
No i muszę wszystkim na złość zrobić bo każdy mi mówi że i tak nie schudnę i takco za chamstwo totalne zero wsparcia
![]()
Meta no nieźle, masz rację zrób na złość im wszystkim
uzupełniac tabelki bo ok 16 będzie pierwsze podsumowanie![]()
Meta nie traktuj tego jak dchudzanie czy dieta bo za jakis czas sama ci glowa zastrajkuje. Mow sobie ze od teraz dbasz o swoje zdrowie,o energie,humor. Bo dobre nawyki maja byc stale a nie prze zmiesiac czy 2 zanim nie schudniesz
Ja mam dzis na NIE. Ehhh hunir siadl jak widze te wszytskie fotki z wakacji a ja chyba nigdzie nigdy z rodzina nie wyjade bo kasy brak....:-( wzielam szanowna duoe i zrobilam cwiczenia skalpel.z krzeslem,wykapalam sie i pomalowalam i jest ciit lepiej. Jutro dzwonie po gabinetach bo musze cos zrobic ze stopami zaczely bolesnie pekac i boli caly czas i jak leze i jak chodze. Pewnoe dlatego tez dola mam bo boli.... boje sie ze sie ze smutku obzre...... teraz diete trzymam. Na obaid cirmny makaron i wlasnej produkcji sos pomidorowy (p.s przepyszny mi wyszedl)
PODSUMOWANIE I TYGODNIA AKCJI
PODIUM
najwięcej w tym tygodniu schudły
- Krystyna – 1,7 kg
- Malinka – 1,3 kg
- Pani_sowa – 1,2 kg
wyróżnienie
- Furaga, Kiteku -1,1 kg
najbliżej celu procentowa są
- Malinka 43,8%
- Krystyna 27,4%
- Furaga 25%