223Lubią to
-
Odp: Akcja zima 2020/2021
Kochane moje,
zdrowia i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
Dzisiaj okazalo sie, ze jest sobota, tydzien temu tez nie wiedzialam kiedy jest, bo swieta sprawily, ze tydzien mi sie rozwalil.
Boje sie na wage stanac, jutro zrobie.
-
stanełam na wadze, o zgrozo kolejny kilogram na plus.
jak dobrze, że okres świąteczny ( w tym moje urodziny) już za mną.
nowy rok to idealny moment, a wiec startujemy
styczeń jest mój
planuje w tym miesiącu -5kg a docelowo do wiosny osiągnać cel i zobaczyć 5 z przodu. czyli mam do zgubienia 12kg. pikuś co to dla mnie
a u was jaka sytuacja?
-

Zamieszczone przez
efta1983
w tym moje urodziny
najlepsze życzenia 

Zamieszczone przez
efta1983
a u was jaka sytuacja?
ciężko, dosłownie!
Grudzień był u mnie na wariata z dużym apetytem i brakiem chęci do dietowania. Wagę w tabelce tylko przepisywałam, dziś się zważyłam i 8 z orzodu jak talala.
Już na cały następny tydzień dieta rozpisana, kartka zawiśnie na lodówce i do boju.
M też brzuszek urósł także wspólnymi siłami zaczynamy działać.
-
Cześć dziewczyny 
Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku, zdrowe i radosne weszłyście w nowy rok? Życzę Wam szerokiego uśmiechu na cały następny rok
Ja wracam do żywych, choć następna odnoga mojej rodziny choruje na covida i to grupowo, bo w liczbie siedmiu osób naraz, ale już bardziej optymistycznie patrzę w przyszłość. Przez poprzedni rok brałam tyle prochów, że teraz od dziesięciu dni jestem na Dąbrowskiej żeby oczyścić organizm, a przede wszystkim wrócić do równowagi psychicznej, a post i modlitwa( lub medytacja jak ktoś woli), pomagają mi w tym najlepiej.
Mam też nadzieję, że po feriach przynajmniej częściowo wrócimy do szkoły, co też podniesie mi psychikę, no i liczę na rychłe szczepienie, które pozwoli normalnie żyć.
Jutro mam ważenie, więc uaktualnię suwak. Wzięłabym udział w kolejnej akcji( jeśli taką zaplanujecie), bo mnie mobilizują do dbania o siebie, zdrowego odżywiania i ruchu.
Macie jeszcze trochę czasu do zakończenia tej, więc życzę Wam sprintu na ostatniej prostej żeby odnieść sukces na miarę własnych potrzeb i możliwości
-
Wiatr hula na akcji, w tabeli tylko jeden wpis 
Ja dzisiaj zapomniałam się zważyć, ale jutro tabele uzupełnię.
Co tam u was, waga poświąteczna normalizuje się czy nadal wysoka
-
U mnie totalna masakra.
W życiu tyle nie ważyłam!!
Baaardzo powoli spada.
Dajcie mi kopa na rozpęd!
-
Agnieszka miałaś niefajną końcówkę roku, oby już było lepiej 
Co do akcji to jak zwykle się zastanawiam nad ich sensem bo cisza jak makiem zasiał, no ale pewnie znów mnie namówicie
Mufi mam nadzieję że dziś się zważyłać,
Mjacyr masz ode mnie kopa ale wiesz rusz z kopyta bo noga od kopania boli
-
Dziękuję Aga i oczywiście pisze się na kolejną akcję, choć jeszcze trochę powalczę o zrzut balastu.
Nie poddam się bez walki.
Miłego dnia dziewczyny
-
Zważyłam się i jest źle 
Mam nadzieję, że niedługo zaskoczę i jakaś zieleń się pojawi
.
-
Cześć czy ja bym mogła jeszcze się przyłączyć do tej akcji?
Moja waga z 1 stycznia 102 kg. a dzisiejsza waga 99kg. ruch co drugi dzień spacer 50 minut.
Ostatnio edytowane przez syberia1965 ; 10-01-2021 o 18:44
Uprawnienia umieszczania postów