Witam serdecznie
Czytam gdzies w waszych postach o diecie proteinowej ale nie wiem na czym ona polega???
Czy ktos moze mi pomoc??
Witam serdecznie
Czytam gdzies w waszych postach o diecie proteinowej ale nie wiem na czym ona polega???
Czy ktos moze mi pomoc??
Blagam niech mi ktos napisze,bo juz nie wiem co robic
Witam serdecznie Klaudii... jestem na diecie proteinowej od 03/01/2009 r. i do dnia dzisiejszego schudłam 6,6 kg. W ogóle nie mam wrażenia że jestem na diecie, mozna jeść kiedy się jest głodnym, o dowolnej porze. Dieta, a własciwie program zywieniowy ma 4 fazy. Podaj mi swojego maila, to wyslę Ci kompendium tej diety. Możesz też sobie kupić książeczkę napisaną przez francuskiego lekarza dietetyka, twórcy tej metody: Dr Pierre Dukan - Nie potrafię schudnąć.
Poza tym zapraszam na swój post, gdzie dokładnie opisuję przebieg tej diety i reakcje organizmu.
Pozdrawiam serdecznie
MASZKULECZKA
Dieta DUKANA od 03/01/2009: 91,1-70 kg
Tu jestem: MASZKULECZKA na Dukanie
Tu jestem 2: CHRONODIETA-forum
Witam
Mam prośbe mogła by mi Pani przesłac Diete Proteinową
Bo duzo o niej czytalam ale niewmiem na czym polega z góry dzikeuje ;-)
hej ja juz jestem miesiac na diecie i daje rade ta dieta to naprawde cudo juz schudlam 5 kg a jem duzo
O tej diecie czytaj na:dieta proteinowa dr Pierre Dukana - Strona 4040 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
tam jest ten watek i wypowiada sie naprawde wiele osob które tą diete stosuja
w moim podpisie jest link do fajnego watku, gdzie przesiaduje razem z innymi proteinkami i w poscie nr 6 mozna znalezc wszystko do pobrania![]()
Witajcie kochanne proteinki ja jestem na protal od piatku i narazie kilogramy leca w dółwczoraj przeczytalam ksiazke i wiele i pomogla Nawet moj mąż zaczal ze mna zdrowy tryb odzywiania
jak narazie czuje sie wysmienicie i jestem zadowolona bo leca mi kilogramy i nie chodze wiecznie glodna TRZYMAJCIE SIE
Hej!
Na diecie jestem od wtorku, to już piąty dzień. Ubyło mi 3 kilo. Miałam straci apetyt trzeciego dnia, a dziś jestem naprawdę głodna...