Cześć dziewczynyZaczynamy nowy tydzień z nową energią. Ja muszę odrabiać niedzielne straty, bo trafiło się dobre jedzonko
. Mam tylko nadzieję, że jeśli szybko wleciało, to szybko wyleci
![]()
Trzymajcie się![]()
Aga mówią,że takie "świeżynki " szybko się zrzuca,a znając Ciebie, wiem że sobie z tym poradzisz.
Za to moja szpitalna "świeżynka" trzyma się mnie mocno jak rzep psiego ogona
Dobrego nowego tygodnia dziewczyny![]()
PODSUMOWANIE II TYGODNIAAKCJI
najwięcej w tym tygodniu schudły:
Merry 1,5 kg
Happymom 1 kg
Jolinka, Syrfina 0,2 kg
najbliżej celu procentowo są:
Happymom 36 %
Merry 33,3 %
Jolinka 16 %
największy procentowy ubytek masy ciała zanotowały:
Merry 3,4 %
Hammpymom 2 %
Jolinka 1 %
najwięcej w tym tygodniu ćwiczyły:
Furaga 180 min
najwięcej punktów zdobyły:
Furaga 59 pkt
Gratulacje laskija chętnie ustąpię podium kolejnym koleżankom za tydzień
![]()
Cześć dziewczyny![]()
U mnie nadwyżka niedzielna zgubiona, więc idę dalej. Mam tyle latania w szkole, że zapominam o jedzeniu. Na szczęście w domu nie rzucam się na nie, jem białkowo- warzywny posiłek, po którym nie jestem już zupełnie głodna i mnóstwo piję...nareszcie.
Trzymajcie się
Ps. cieszcie się, że ja ze swoim 0,1 nie jestem na podium...0,2 przy tym, to jest sztos![]()
Aga dzięki,żę mi przypomniałaś o tych badaniach z pakietu 40 +,bo całkiem mi wyleciało z głowy.Na wypisie ze szpitala mm,żeby po mięsiącu zrobić kreatyninę (miesiąc mija za 3 dni...upsss),mam też regularnie robić inne badania plus krzywą cukrową zrobić.Zerknęłam na konto pacjenta,na tą ankietę do wypełnienia i zrobię sobie potem.
Hmmm...robią badania i jeszcze karmiąU nas pewno tak nie będzie.
Moja waga stoi uparcie
Mam nadzieję,że u Was lepiej.
Pozdrawiam.
Hej Dziewczyny, wracam na forum. Na weekend mnie nie było a jak wróciłam dostałam smutną wiadomość i nawet nie pomyślałam o wadze. Dietę jako tako trzymam, choć waga pokazała dzisiaj na plus ale ważę wszystko i od razu wpisuję na moją stronkę. Dokładnie wiem ile jem.
Pisałam, że idę na siłownię i dalej się tego trzymam. Za tydzień będą mi pobierać kawałek paznokcia a raczej tego, co pod nim, by zbadać, czy z wiekiem pojawiło się znamię czy jest to rak skóry. Lekarka powiedziała, że z siłownią mam zaczekać, bo będę musiała oszczędzać stopę, by się zagoiła. Ale siłownię mam już wybraną. Przed zabiegiem popytam się ile mniej więcej będę musiała poczekać. A na dzień dzisiejszy dużo spaceruję. W piąte wpiszę punkty, które wpisuję w kalendarz, bo tak mi łatwiej.
Gratulację za poprzedni tydzień.
cel (2 z 11) > 100112,8.......101.........58
Tu siedzę> https://forum.jestemfit.pl/tylko-zal...i-chudnie.html