286Lubią to
-
Odp: Akcja - sylwester 2021
Cześć dziewczyny 
Oddycham z ulgą po udanej imprezie w szkole i teraz nareszcie wracam do regularnego trybu życia. Wczoraj jeszcze na koniec, gdy napięcie opadło, zrobiłyśmy sobie babskie posiedzenie żeby podsumować imprezę.
Ważenie już w piątek, bo tego dnia wyjeżdżam daleko na 4 dni, więc tak naprawdę zajmę się sobą od przyszłego wtorku, choć cały czas staram się jeść antycholesterolowo ( jeszcze nie odchudzająco). Trzymajcie się kobiety
-
Cześć dziewczyny, wpisuję dzisiejszą wagę, bo niedługo wyjeżdżam. Niestety z przyrostem, ale Opatrzność wie, dlaczego
Trzymajcie się i niech waga z Wami współpracuje
-
hej,
wagi nie wpisałam, bo nie wiem ile ważę. Zapomniałam się zważyć. Ale uzupełniłam punkty. W tym tygodniu zrobiłam w poniedziałek i środę spacer, każdy około 15 km. Od czwartku leżę i nic nie robię. Ale palec źle nie wygląda i za tydzień będzie dobrze. W tym tygodniu ogarnę siłownię. Jutro termin w klinice dla diabetyków. Wszystko powyjaśniać jak najszybciej i z głowy.
Mój komputer jest w trakcie przechodzenia na emeryturę. W listopadzie kupię nowy ale to dopiero w listopadzie. Jeśli nagle mnie nie będzie to nie zrezygnowałam.
Cudownego wieczoru...słodkie albo kwaśne.
-
Hej dziewczyny
U mnie z nadwyżki zaledwie 0.3 kg spadło,ale bez winy nie jestem.
Jakoś zatrybić znowu nie mogę 
Makosza...słodkie czy kwaśne???
-
Cześć dziewczyny 
Wróciłam od mamy. Byliśmy tam trzy dni, a ponieważ mieszkamy daleko i rzadko się widujemy, to było goszczenie się od rana do wieczora na zmianę u mamy, cioci, kuzynek
Od dziś pora zapiać pasy startowe i ruszać do przodu z tym koksem. Mam nadzieję, że jeśli szybko weszło to i szybko wyjdzie
-
Cześć wszystkim
Jak tam dziewczyny leci? Ja odrabiam straty weekendowe i jest dobrze. Może w końcu udało się zatrybić. Mam co prawda w listopadzie dwie imprezy, ale jedna we Wrocławiu, na którą raczej się nie wybierzemy, a druga dopiero na koniec listopada.
Dziś już czwartek, więc sprężamy się
-
Hej Dziewczyny. Nadal jestem z zepsutym kompem ale będę malować się z telefonu. Za literówki i błędy z góry przepraszam. Mój telefon wie lepiej, co chcę napisać.
Stopa ładnie się goi. We wtorek zrobiłam bardzo wolny 2 godzinny spacer. Dzisiaj też pójdę przynajmniej na godzinkę na dwór. Jesień jest cudowna. Już dawno takiej nie było. Pochmurnie ale wszystko jest żółte i brązowo zielone. Przed domem mam botaniczny ogród i piękne, rozłożyste drzewa. Dieta nieregularne ale poza środa mieszczą się w kcal. We wtorek kupiłam ziemniaki w sosie seropodobnym i zmkeszalam z warzywami z puszki. Tak bardzo chciało mi się czegoś tłustego A wczoraj zjadłam całe opakowanie pralinek. Dostałam też okres i to tydzień wcześniej. Dlatego miałam potrzebę zjedzenia czegoś tłustego i słodkiego. Nie wiem, czy to po szczepieniu ale po nim mój okres jest nieregularny a był jak szwajcarski zegarek. Dzisiaj nie mam już żadnych zachcianek i trzymam garde.
-
Witajcie
Mam dziś fajny spadek- 0,8 kg, , jestem z siebie dumna, bo musiałam się sporo napracować w tym tygodniu
Powodzenia
-
Witam
Wreszcie zrzuciłam nadwyżkę sprzed dwóch tygodni i wyszłam na zero...trzeba zaczynać od początku.
Pozdrawiam i powodzenia w ważeniu życzę
-
Dzień dobry 
Aga świetnie poradziłaś sobie ze zrzuceniem zeszłotygodniowej nadwyżki
Brawo!
Ja dziś pełna obaw stawałam na wagę bo tydzień nie należał do najgrzeczniejszych. Było nadplanowe ciasto i kolacja 1 listopada, w tygodniu słodycze ale na szczęście ruchu tez było sporo i nic nie zostało 
Muszę nadrobić zestawienia o coś mi było nie po drodze
Zieloności
Uprawnienia umieszczania postów