Jolinka i Tobie gratuluje zrzucenia nadwyżki, wiem że łatwo nie jest![]()
Jolinka i Tobie gratuluje zrzucenia nadwyżki, wiem że łatwo nie jest![]()
mój średni spadek: -0,1. to juz nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakaćchyba wybieram śmiech
![]()
NIE DAJMY ANIOŁOM ODLECIEĆ, NIE DAJMY SKRAŚĆ SOBIE SKRZYDEŁ
https://forum.jestemfit.pl/tylko-zal...dabrowska.html
Przy szybszym spadku wagi pomoże z pewnością zamienienie zwykłego cukru na jego zdrowsze odmiany. Najpopularniejsze oferuje sklep Jawo2008. Znajdziecie tam cukier kokosowy, erytrytol czy ksylitol. Do doskonała forma zmiany dla każdego, kto chce zrzucić kilka zbędnych kilogramów. Zostawiam link do strony [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Agnieszka czy ty znów zrezygnowałaś z akcji i usunęłaś się z tabelek? czy coś się poprzestawiało?
Witajcie, u mnie ciężki czas.
Duużo chorób, niestety wylądowałam na L4, co nie sprzyjało odchudzaniu.
Córka mnie namawia na dietę keto, ale szczerze nie wiem, czy bez pieczywa i innych węgli dam radę?
Miłej niedzieli
Hej dziewczyny
U mnie spadek zaledwie 0,2 kg...kiepściutko,ale chociaż nie w górę.Miałam w tym tygodniu mało ruchu,bo nie biegałam do wnuków.Rozleniwiłam się i tyle.
A jak u Was?
Maju dieta keto nie dla każdego -to dieta dobra na spadek wagi,ale skutków ubocznych jej nie brakuje.Jeśli już stosować ,to nie samemu,ale po konsultacji z lekarzem i pod jego opieką.
Poczytaj sobie o niej więcej.Różne są o niej opinie-w zeszłym roku została uznana drugą najgorszą dietą świata 2021 po Dukanie.Spadek kilogramów to nie wszystko.
Witam
Jolinko u mnie też kiepski spadek, zaledwie 0,2 mimo regularnych ćwiczeń i trzymania diety, chociaż w tym tygodniu wpadły rogale marcińskie i troszkę % i pewnie to trochę popsuło wynik.
Nie ma się co martwić, ważne że nie w górę, powoli do celu
Maja mój szwagier jest na czymś podobnym do keto, może nawet i keto. Schudł faktycznie ładnie, mówi że mu to bardzo pasuje i tak już będzie jadł zawsze ale jak ze zdrowiem to nie wiem.
Miłej niedzieli![]()
U mnie tyle samo....ale bez diety i ćwiczeń
Mam nadzieję,że kolejny tydzień będzie lepszy i lepiej się zmobilizuję,bo w tym tempie,to ja nigdy siódemki nie zobaczę.
Co do różnych diet,to nic nie będę próbować bez rozmowy z lekarzem,bo wiem,że nie wszystko mi wolno.
Co u Was dziewczyny-odezwijcie się![]()