U mnie mobilizacja jest, na szczęście imprezke mam dopiero jutro, więc będę po ważeniu
Już piatek, weekend![]()
U mnie mobilizacja jest, na szczęście imprezke mam dopiero jutro, więc będę po ważeniu
Już piatek, weekend![]()
Mój domek: 50kg do celu - Merry na diecie!!!
Początek: 5.IV.2021- 126,7kg (1.IV.2022- 120kg)
Cel I: 99,9kg (28.V.2022) Cel II: nadwaga (29.VI.2022) Cel III: bałwanki 88kg
AKCJA- robimy formę NAD MORZE
Aga na pewno będa efekty, tylko trzeba cierpliwości o u kobiet wolniej się to dzieje niż u mężczyzn. Trzeba trochę popracować
Ciekawa jestem czy jutro będzie w tabelkach równie zielono jak w ubiegłym tygodniu
Powodzenia![]()
Hej dziewczynyByłam dziś rano robić badania z pakietu 40 +, miałam wizytę na 7.15, a wstałam o 7
. Nie zdążyłam się zważyć w domu, ale zważyli mnie w gabinecie. No i okazało się, że ważę o kilogram mniej niż w piątek na swojej wadze
Chciałam im ukraść, ale nie dały
ponieważ dużo tej krwi na te badania pobierają, to każą zjeść u nich bułkę, banana i wypić słodką herbatę.
W związku z tym, nie będę oszukiwać i wpisywać wagi gabinetoweji zważę się jutro na swojej.
Ale wam życzę powodzenia![]()
Haha dobre Aga
Jakie badania oferują w tym pakiecie?
sporo- badanie krwi, ale ze wszystkim: rozmaz, krzepliwość, płytki, cukier, lipidogram, cholesterol, próby wątrobowe, kreatynina, kwas moczowy. Podstawowe badanie moczu, a jeśli w ankiecie wyjdzie taka potrzeba, to i kał na krew utajoną, ciśnienie, i bmi( stąd waga i wzrost)
Witam, waga wpisana. Nie wiem co z przyszłym tygodniem, bo lece do Polski, więc nie wiem jak to będzie.
Powodzenia dzisiaj i obyśmy wszystkie były na zielono...
Wczoraj rano nie zdążyłam się zważyć,więc zrobiłam to przed chwilę.
Bałam się wzrostu,bo jakoś nie mogę ogarnąć się z dietą i trudno mi z tymi zakazanymi produktami. Powoli przerabiam rozpiski od dietetyka, wyrzucając czego mi nie wolno.
Wzrostu nie ma,ale spadek o 0.2 kg to imponujący nie jest
Pozdrawiam
Nie ma co sie poddawac, dajemy z siebie wszystko i ciagniemy ten nasz wagowy wozek.
Jest poniedzialek, nowy tydzien, nowe wyzwania, LECIMY....