Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: zaczynam od jutra:) licze na wsparcie

Palisia90 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wieluń

Wink zaczynam od jutra:) licze na wsparcie

witam!
    jestem tutaj nowa i szukam kogos kto sie do mnie przyłączy tylko z góry uprzedzam ze to musi byc ktos kto ma problem z waga a nie takie "widzi mi sie" bo jakos cieżko mi to zrozumiec... no ale dobra nie bede juz na wstępie Was do siebie znechęcać wiec uwaga bo staram sie zrobic dobre wrażenie..
    cos o sobie..... hmm.... juz kiedys pokonalam kilka a wlasciwie kilkanascie kg ale one troszke uparte sa i kilka znow wrocilo... a ja wez walki sie nie poddam wiec czekam na chętnych ktorzy zechca sie do mnie przyłączyc
    pozdrawiam

Awatar martah
    martah jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Tarnów

Talking Odp: zaczynam od jutra:) licze na wsparcie

Witam
    Ja jestem na diecie już 3 tydź i wiem jakie trudne są początki dlatego trzymam kciuki za Ciebie i życzę powodzenia
    Będę wpadać z wizytami i sprawdzać jak Ci idzie
    Pozdrawiam ciepło

Awatar abc_86
    abc_86 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: zaczynam od jutra:) licze na wsparcie

no to zaczynamy

Mieszka w
    Wieluń

Wink Odp: zaczynam od jutra:) licze na wsparcie

od razu lepiej sie czuje wiedząc ze nie jestem sama to był świetny pomysl zeby tutaj zajrzeć....
    pozdrawiam

Awatar Oposek25
    Oposek25 jest nieaktywny Znany na forum

Palisia!
    No jasne, że nie jesteś sama, z forum jest dużo łatwiej się odchudzać, serio (niezła reklama)
    Ja jeszcze niedawno ważyłam prawie tyle co Ty, od 6 stycznia jestem na diecie i tym razem zamierzam wytrwać
    W zeszłym roku też schudłam prawie 10 kilogramów, ale wróciło. Staram się być rozsądniejsza. Trzymam kciuki za Ciebie i będę zaglądać
    A ile masz wzrostu i jak zamierzasz się odchudzać?

Mieszka w
    Wieluń

Wink Odp: zaczynam od jutra:) licze na wsparcie

wzrostu mam jakies 165cm.... a co do odchudzania to zamierzam chociaz częsciowo pwrowadzic w życie diete Gillian McKeith czyli wlasciwie zrezygnowac z wszytskiego co dobre ale niezdrowe i tuczace.... a przejsc na owoce i wazywa czyli bardzo kolorowy jadłospis no i woda oczywiscie.... i ćwiczenia... bo bez tego ani rusz.. mam nadzieje ze sie nie poddam dzieki Wam bo przeciez tak glupio przyznac sie ze sie znowu nie udalo dotrzymac postanowienia wiec licze ze dzięki Wam łatwiej bedzie sie opamiętać przed jakas kaloryczna bomba

Awatar Alektoo
    Alektoo jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Kraków

No to super, ja zaczęłam od dziś, walczymy razem. Ja uderzam od 90! Moc z nami!

Athaya jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Kalisz

Witam.

Jestem nowa i czytając poszczególne tematy ten wydał się chyba najlepszy.

Od zawsze miałam trochę za dużo ciałka na sobie i jakoś ostatnio wzięło mnie na zadbanie o figurę. Oczywiście podejmowała wszelkie próby,żeby zrzucić kilogramy, ale nie wychodziło Dopiero w zeszłym roku postawiłam na eksperyment i poszłam na pijawki. Na razie miałam tery sesje w liczbie jednej pijawki. Niedowiarkom od razu mówię, że to działa! Cztery kilo mniej i na tym koniec, ale podobno to normalne. Kolejna sesja już w wakacje. Dzięki przystawieniu pijawek praktycznie całkowicie zaprzestałam jeść sztuczne słodycze prócz dwóch łyżeczek cukru do herbaty bo jednak coś z tych węglowodanów musi być. Również jem równo pięć posiłków o tych samych godzinach i nie podjadam między nimi nie odczuwam takiej potrzeby jednak jeśli po dwudziestej chce mi się jeść to piję szklankę zwykłej wody.
    Teraz jednak chciałabym się zabrać za odchudzanie sama, ale zupełnie nie mam pojęcia jak to zrobić. Może wy doradzicie jak w tych trudnych czasach poradzić sobie z dobraniem taniej, a skutecznej diety. Może wam uda się mnie zmusić do większej aktywności fizycznej bo ja jakoś sama się przekonać nie mogę!

Help!

Awatar annach2311
    annach2311 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suwałki

Cool Odp: zaczynam od jutra:) liczę na wsparcie

Palisia90 możesz na mnie liczyć, tę wojnę trzeba wygrać. Codziennie rozpoczynam bitwę o piękne ciało które gdzieś pod tymi kilogramami się schowało. Ale się zrymowało . Razem możemy zwyciężyć co nie dziewczyny
    Odchudzam się od.... dawna

JESTEM TUTAJ I TU

Awatar Alektoo
    Alektoo jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Kraków

No, to jakby pierwszy dzień mam już za sobą, decyzja podjęta, umocowana zalogowaniem się na forum! Objawy: jestem z siebie dumna, że w końcu się podjęłam, aczkolwiek strasznie mnie ssało całą noc. Jestem już po owsiance i soku z marchwi, zasiadam do notatek i opracowań, bo sesja w epicentrum. Dziewczynki walczymy, aby przywitać wiosnę jeszcze piękniejsze!

Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni