Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: dla samej siebie

florydeczka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Miami,Fl

Red face dla samej siebie

Witam ! Jestem tu nowa :-) dzisiaj stanelam na wadze i przezylam szok. W tamtym tygodniu wazylam 60 kg a dzis 63 !!! Jak to mozliwe?! jeszcze pol roku temu wazylam 53kg.
    Najgorsze jest to ze ciagle tyje ,boje sie ze pewnego dnia stane na wage i bedzie 80 kg.
    Kurcze zawsze bylam w miare szczupla ale po stracie pracy w tamtym roku plus zapalenia opon mozgowych itp. cos sie ze mna stalo. Siedze w domu i jem!!!Jakby malo bylo pociagam piwko i grubne .Wczoraj moje dziecko powiedzialo mi ze moja buzia jest jak donuts a malzon sie pyta :kochanie czy my jestesmy w ciazy???
    no i co ja mam zrobic ? kurcze sama chyba nie dam rady :-( pomozecie? Prosze ,bo nie wiem jak zaczac .Nigdy nie bylam na diecie...

Mieszka w
    Miami,Fl

Domyślnie Odp: dla samej siebie

kochane poradzicie? :-( tak cicho

patrycja87 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Witam

Bardzo fajnie,że tu zajrzałaś! Z biegiem czasu zobaczysz, że to forum NAPRAWDĘ pomaga

Po pierwsze to napisz ile masz wzrostu I ile chciałabyś ważyć.

Nie ma ŻADNEJ "diety cud" - nie wierz w to, co niektórzy mówią/piszą, że można schudnąć 10kg w miesiąc Najlepsza jest dieta MŻ (mniej żreć) połączona z WR (więcej ruchu)

Na forum znajdziesz wiele wskazówek, co/kiedy/jak/ile jeść, żeby było dobrze! Np. tu: Napierw dokładnie PRZECZYTAJ a potem się ODCHUDZAJ - Grupy Wsparcia Dieta.pl (co prawda jest to dział "nastolatki",ale reguły gry są takie same)

Niestety, będziesz musiała wyrzec się wielu dobrych rzeczy (słodycze/chipsy/piwko/pizze/kebaby etc - wszystko w linku, który podałam). Inaczej nici z odchudzania.

Uprawiaj sport! Jeśli siedzisz w domu, to na pewno znajdziesz na niego czas

Możesz wstawić na dole jako podpis swojego strażnika wagi . Jak to zrobić? Kliknij w zakładkę ZOBACZ na górze strony i tam Cię pokierują instrukcje

I zmień swój tok myślenia - dieta to nowy sposób na życie. Nie chodzi tylko o to,żeby schudnąć.

Wiadomo, będziesz mieć chwile załamania/zawahania/będziesz chciała rzucić to w cholerę - ale nie poddawaj się!

Na razie tylko tyle, bo w sobotę mam egzamin i muszę się uczyć :/

Ale będę do Ciebie czasem wpadać

Mieszka w
    Miami,Fl

Patrycia!! dzieki za tyle cennych rad :-) kurcze az sie wkoncu usmiechnelam :-)
    biore sie za czytanie ,powodzenia w egzaminie !
    ps wzrostu mam 160 cm ,musze kupic centymetr to sie dokladnie zmierze w pasie i w biodrach.

Mieszka w
    Łódź

No i jak tam, obrałaś już jakąś strategię działania w sprawie zrzucania zbędnych kilosków?

beata75 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Legnica

witam,dobrze ze wpadlas,to forum na0prawde pomoga,po pierwsze znajdziesz wiele cennych porad,a co najwazniejsze,mozna sie tutaj"wykrzyczec" wyplakac i w chwili zwatpienia znajdzie sie zawsze ktos kto podniesie cie na duchu!
    dobrze ze w pore postanowilas walczyc,tak jak juz wczesniej napisano najwazniejsza jest zmiana nawykow zywieniowych i wlaczenie ruchu.Nie chodzi o to by sie katowac ale by bylo przyjemnie i zdrowo.
    sciskam i zycze powodzenia.
    ps.jestesmy tego samego wzrostu.z tym ze ja waze 75kg;(

Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez beata75
    w chwili zwatpienia znajdzie sie zawsze ktos kto podniesie cie na duchu!
    ... albo kopnie w tyłek, jak ktoś chce zrezygnować albo ma lenia na ćwiczenie

Ania325i Guest

Florydeczka, z pomoca tego forum mozna gory przenosic!! Jak sobie poprzegladasz co udalo sie osiagnac niektorym dziewczynom to dostaniesz niezlego kopniaka do odchudzania. Jestem pewna, ze przy odrobinie checi sobie poradzisz Na forum z pewnoscia mozesz liczyc na ogromne wsparcie!! Bedziemy trzymac kciuki!!!!

Mieszka w
    Miami,Fl

Dzis moja strategia to zabic wirusa ktorego Isabel ze szkoly przyniosla
    U nas temperatura spadla do 10 C co jak na floryde jest rekordowo zimno,pewnie przez to wszyscy chorzy bo organizm sie do ciepelka przyzwyczail a dzis jakis kozuch wyszperalam jak Iske do szkoly wiozlam ,ochh snieg mi sie marzy...
    Ustalilam menu na jutro
    sniadanie wsianka (ja z tych co lubie) + owoc
    snack :jogurt
    lunch :kubek zupki jarzynowej (bez zabielania)
    snack:seler ,male marcheweczki z mala iloscia homusu
    obiad:rybka grilowana,pol ziemniaka slodkiego troche salaty

Mam nadzieje ze nie za duzo tego, no i oczywiscie woda ,woda ,woda.Samej nie lubie ale dodam cytrynki .
    A jak mi sie @ skonczy to dodam do tego bieganie ...to bedzie najgorsze .... ja z tych nielubiacych cwiczyc .Ale jak to sie mowi :jak trza to trza!

ewelina792 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Osiek

Red face Odp: dla samej siebie

Cześć dziewczyny,jestem tu pierwszy raz i mam nadzieję że tym razem uda mi się z waszą pomocą zrzucić trochę kilogramów.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni