Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: Pomóżcie mi proszę....

Awatar SweetAngel1984
    SweetAngel1984 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Lbn

Red face Pomóżcie mi proszę....

Witam,
    Po dlugim przegladaniu wielu stron o odchudzaniu zdecydowalm sie dolaczyc do Was
    Mam 24 lata od zawsze bylam gruba ((( probowalam wszystkiego i coz nic (( jak stosowalam jakas diete to mdlalam zle sie czulam itp jak cos zrzucilam to przez jakis czas to utrzymalam a potem coz wracalam do tej samej wagi albo o 2-3 klio wiecej!!!!
    Od stycznia postanowilam wziazc sie za siebie odstawilam cukier slodycze(za nimi nigdy nie przepadalam) zwykla herbate pije raz dziennie tak to zielona albo inne ziolowe herbatki uwazam na to co jem itp. I co........poszlam w piatek sie zwazyc a tu kilo wiecej niz mialam (((( załamuje ręce pomożcie wesprzyjcie napiszcie co zrobic jaka diete zastosowac itp!!!! Pracuje w biurze,ale czesto chodze na spacery i zapisalam sie na basen tylko co jesc i jak jesc ((( czekam na wasza pomoc i powazne podejscie do sprawy!!!!!!!

z góry Dziekuję!!!!!

devil_1980 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: Pomóżcie mi proszę....

witam,

Tez jestem tutaj nowa...ale podobnie jak ty odchudzam sie od wielu lat...
    MAx wazylam 85 kg (przy wzroscie 172)...teraz 67.5kg...wiec jakies sukcesy mam..Moim marzeniem jest wazyc 60 kg.

Napisz jak wyglada twoj dzien...co jesz i w jakich ilosciach...cos pomyslimy ...

Awatar Oposek25
    Oposek25 jest nieaktywny Znany na forum

Witaj SweetAngel
    Jesteśmy w jednym wieku Fajnie, że jesteście na forum dziewczyny, tu na pewno dacie radę. Tak jak napisała Ci Devil- coś wymyślimy. Możesz wejść na mój temat, zazwyczaj opisuję tam co jem. Nie jest to może idealny jadłospis, ale zawiera ok 1000 kalorii. Na początek możesz zacząć od 1200, chyba że warzysz ponad 90 kg, wtedy nawet od 1400-1500. I główka do góy, dasz radę Napisz, ile masz wzrostu, ustaw sobie suwaczek. Może na coś chorujesz?
    Będę wpadać, dopingować i trzymać kciuki! Nie łam się

Awatar SweetAngel1984
    Mieszka w
    Lbn

mam 164.7 cm wzrostu i pracuje w biurze o 8 wychodze z domu i wracam kolo 19 takze zadnych posilkoiw jako takic hnie mam mozliwosci przygotowac noi jest to praca siedzaca caaaly boshy dzien ((( zeby sie troche ruszac zapisalam sie na aqua aerobic i duzo spaceruje!!! macie jakies pomysly???

Awatar SweetAngel1984
    Mieszka w
    Lbn

marissa24 Guest

Hej Słodka Angel,

To nieciekawe warunki do dietowania masz - musisz jesć w pracy, a to nie za fajne jest
    ale nie bój żaby i na to się cos zaradzi- musisz zacząc robić sobie jedzenie do pracy- bierzesz jakieś kanapki? co jadłas do tej pory w ciągu dnia? masz wogole mozliwości do jedzenia w pracy?

Muszę zebrac wywiad środowiskowy , żeby coś doradzić

Justysia2203 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Jeśli masz takie problemy z odchudzaniem to może trzeba pomyśleć o wizycie u specjalisty?? Ale najpierw napisz nam kochana dokładnie co jesz i w jakich godzinach. Czasem głodzenie żołądka i napychanie się 2 razy dziennie to jak by nie było też problem.

A co do takich o rad to pij bardzo dużo wody (kupuj butelkę wody mineralnej niegazowanej do pracy i pij pij pij) jedz błonnik (poprawi przemianę materii) i postaraj się jeść 5 małych posiłków dziennie.
    Życzę powodzenia i trzymam kciuki:*

Awatar Oposek25
    Oposek25 jest nieaktywny Znany na forum

Hej Sweet
    Naprawdę, zacznij od 1200 kalorii. Nic tak nie denerwuje, jak chodzenie wiecznie głodnym. 1000 to absolutne minimum, jestem przekonana, że schudniesz na 1200, a i humor się poprawi. No i głowa do góry, dziewczyny mają rację- napisz co jadłaś do tej pory w pracy, bo coś przecież musisz w tej robocie jeść
    Trzymam kciuki!

Awatar SweetAngel1984
    Mieszka w
    Lbn

nocoz ja moge jesc albo jakis jogurt serek albo kanapke czasem jakcos zdaze to z domu wezme ostatnio ryz z gotowanym mieskiem i warzywami pije caly dizen herbatki na spalanie albo wode jem gora dwie kanapki jedna o 9 druga o 12 to moje dwie pory od paru dni przynosze rowniez marchewczke jedna na przekaske i lepsza cere )))) noi co nic wiecej nei podjadlam zadnych chipsow (nie lubie) zadnych slodyczy ani innych rzeczy ale za to jak wracam do odmu to zrem!!!!!!!!! a potem z ciezkim napchanym brzuchem wypada m ispac :/ tylko jak mam sie tego oduczyc jak w ciagu dnia nie mam warunkow do jedzenia nawet porzadnego socjalau zeby cos zrobic ((((((((( dlatego wszystko idzie mi w brzuch i biodra (((((((((((

Awatar SweetAngel1984
    Mieszka w
    Lbn

coz pozatym chodze na ten basen stosuje rozne kremy peelingi maseczki i balsamy no ale coz efektow jak nie ma tak nie ma ((( chyba to jakis glebszy problem i moze isc do lekarza?????

Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni