Taki optymistyczny tytul watku.
4 dni temu zaczelam diete Dukana. Na razie stracilam 1.5 kg.
Chcialabym wzorem innych wspanialych dziewczyn opisywac tu swoje sukcesy i porazki
No to ruszamy![]()
Taki optymistyczny tytul watku.
4 dni temu zaczelam diete Dukana. Na razie stracilam 1.5 kg.
Chcialabym wzorem innych wspanialych dziewczyn opisywac tu swoje sukcesy i porazki
No to ruszamy![]()
~ Wielu ludzi, stosujących tę dietę, tak schudło, że już wcale ich nie ma. ~
Jak suzimuzi 16kg chudla - Grupy Wsparcia Dieta.pl
witamy w naszym gonie odchudzjących się tłuścioszków
tutaj nikt nie powienien mieć kompleksów- wszystkie mamy duże tyłki i taki sam cel- zmiejszyć je ile się da hehe
Napisz coś wiecej o sobie- podziel się z nami swoja historią![]()
damy rade...caly czas sobie to powtarzaj az w koncu jak bedziesz chciala siegnac po cos zakazanego w myslach automatycznie pojawi ci sie "damy rade" i zrezygnujesz z tego produktu ... trzymam kciukasy![]()
Witaj Suzimuzi,
juz Cię witałam na ogólnoproteinowym wątku, ale tam tłok taki, że mogłaś nie zauważyć
Trzymam kciuki za Ciebie i za nieodległą zmianę wątku na: "Jak suzimuzi 16kg schudła i wagę stabilizowała"
Jak Ktoś niedawno napisał - W rodzinie raźniej
ściskam mocno
ps. i gonię Cię - bo mi zostało do zrzucenia 16,3 kg a Tobie tylko 14,5kg (sama musiałam wyliczyć, bo Twój strażnik wagi tego nie pokazuje![]()
Ostatnio edytowane przez manite ; 19-02-2009 o 18:27
Start - 9.02.2009 - waga początkowa - 68,3 kg - spadek do 55 kg
Od Manite do Maniteczki - Grupy Wsparcia Dieta.pl
mój powrót na dietę od 1 lutego 2010
]
trzymam kciuki dasz radetrzymaj się
![]()
Start - 9.02.2009 - waga początkowa - 68,3 kg - spadek do 55 kg
Od Manite do Maniteczki - Grupy Wsparcia Dieta.pl
mój powrót na dietę od 1 lutego 2010
]
9 lat temu wazylam 62kg. Od tego czasu urodzilam 2 dzieci, przybylo mi 9 lat oraz 18 kg. Probowalam juz roznych diet. Kiedys atkins mi troche pomogl, ale szybko odzyskalam stracone kilogramy.
Ksiazke Dukana dostalam od manite przed weekendem przeczytalam cala i sie zdecydowalamZaczelam w poniedzialek 16.02 od 80kg. Dzis jest 5 dzien i waga spadla do 77.8. 2.2kg w 5 dni - ja chyba snie!!
2 i 3 dnia bylam ospala, bolala mnie glowa i czulam sie nie najlepiej. Ale wypilam kubek czystej kawy (bez cukru) z odtluszczonym mlekiem i od razu poczulam sie lepiej. (No wlasnie Dukan mowi o mleku chudym, a u nas sprzedaja odtluszczone i.e. nie 'low fat' tylko 'skimmed' - tez moze byc, prawda?)
Na watku maszkuleczki jest taki fajny test dukana. Zrobilam test wyszlo mi, ze bede chudla do 12 czerwca 2009 i moja idealna waga to 64.5kg. (A ja myslalam ze 62).
Jestem typowym miesozerca wiec na diecie czuje sie swietnie. Dawke uderzeniowa planuje robic 10 dni.
A teraz pytania:
- Dlaczego nie moge miec suwaczka z ezticker? (Mowi ze jest zabronione, a widzialam ze inni uzytkownicy maja)
- Dlaczego przy moich postach wyswietlaja sie reklamy google, a u Was nie?
Z gory dziekuje i pozdrawiam
suzimuzi
PS. Przepraszam za brak polskiej trzcionki, ale nie mam zainstalowanej na komputerze.
~ Wielu ludzi, stosujących tę dietę, tak schudło, że już wcale ich nie ma. ~
Jak suzimuzi 16kg chudla - Grupy Wsparcia Dieta.pl