Strona 1 z 27 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 270

Wątek: kto ze mną???

Awatar przytyta
    przytyta jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    POZNAŃ

Domyślnie kto ze mną???

cześć dziewczyny (i chłopaki)!!! mam plan żeby zgubić troszkę sadełka do wakacji... może ktoś się przyłączy, ponoć razem łatwiej...pozdrowionka!

Awatar Oposek25
    Oposek25 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: kto ze mną???

Hej
    Witamy na forum! Napisz coś więcej o sobie- co będziesz jadła, jak z ruchem, ile masz lat, wzrostu. Tutaj na pewno dasz radę, ja już trzymam kciuki

Awatar przytyta
    Mieszka w
    POZNAŃ

Oposek25 dzięki za wsparcie... Mam 28 lat i 81,5 kg przy 164 cm ; póki co nie jem słodyczy ( a bynajmniej staram się),nie jem białego pieczywa, ziemniaków i sosów;ćwiczę brzuszki-100 codziennie, 3 razy w tygodniu 30 minut steppera, chyba powinnam jeść regularnie a z tym raczej u mnie kiepsko... nie jadam po 18, ale w ciagu dnia jem tylko dwa posiłki...ech...

Awatar jeni16
    jeni16 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Ważne jest, żebyś zwiększyła ilość posiłków. Organizm wtedy ma więcej czasu na strawienie pokarmów zamiast odkładanie ich w postaci tłuszczu. Przy częstszych ale mniejszych posiłkach poprawia się też przemiana materii. W sumie zalecane jest jedzenie 5x dziennie, ale 4x to powinno być minimum. Postaraj się, żeby to zmienić. Tak, aby po diecie spowrotem wszystkiego nie stracić.

Powodzenia trzymam kciuki!
    Nie zawsze mądrość przychodzi z wiekiem. Ale czasami z wiekiem powraca.

Tysiąc kilometrów do końca lata było. Czas na kolejne pięćset przed grudniem:

Awatar Oposek25
    Oposek25 jest nieaktywny Znany na forum

Dokładnie, Jeni ma rację.
    A jak tam dzisiaj?

Awatar marcelek
    marcelek jest nieaktywny Znany na forum

Polecam diete 1000 kcal. Jak sie wkrecisz w liczenie kalorii to leci jak po masle. Ja jem prawie wszystko. Wykluczylam z diety jedynie ziemniaki(zastepuje je róznymi kaszami), cukier, maslo, biale pieczywo(staram sie jesc jedynie chrupkie), napoje gazowane, a slodycze ograniczylam do minimum Kolacje jem minimum 3 godziny przed snem

powodzenia
    Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąćSzczupły łasuch w UK Doncaster zapraszam - Grupy Wsparcia Dieta.pl

Awatar przytyta
    Mieszka w
    POZNAŃ

hej dziewczyny! fajnie, że jesteście... dzieciaczek mi zachorował (córka ma 2,5 roku) i jakoś trudno było znaleźć wolną chwilę... ale lepiej późno niż wcale
    dzisiaj było ciężko, w zasadzie nawet nie miałam ochoty na jedzenie, WIEM BŁĄD ALE OBIECUJĘ POPRAWĘ!!! wczoraj sporo czytałam o diecie south beach, chyba się skuszę... co myślicie? buziaczki dla wszystkich!!!

Awatar marcelek
    marcelek jest nieaktywny Znany na forum

Co to za dieta?? Nie znam jej. Moglabys troszke przyblizyc?

PS. Zdrówka dla córci :* Pozdrawiam
    Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąćSzczupły łasuch w UK Doncaster zapraszam - Grupy Wsparcia Dieta.pl

Awatar przytyta
    Mieszka w
    POZNAŃ

marcelek to inaczej dieta plaż południowych, pierwsza faza trwa dwa tygodnie(ale może też dłużej) i chudnie się 4-6kg, je się pięć posiłków (3 główne i 2 przekąski); wtedy nie je się pieczywa, makaronów, słodyczy, ryżu, ziemniaków... normalnie można jeść wołowinę, kurczaka, ryby, owoce morza, warzywa(z małymi ograniczeniami), jaja, ser, orzechy... sporo na temat tej diety można znaleźć w necie... mnie wydaje się całkiem przyzwoita...chyba spróbuję... pozdrawiam gorąco...

Awatar jeni16
    jeni16 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Są różne diety i w sumie ważne, żeby każdy znalazł coś dla siebie. Jednak przy dietach, w których całkowicie ogranicza się jakieś składniki warto porozmawiać z lekarzem. Bo może się okazać, że są jakieś przeciwskazania. Tak jak ostatnio się okazało dla kilku osób na forum z dietą Dukana (proteinowa).

Dlatego chyba mimo wszystko na początek najbezpieczeniejsze jest normalne MŻ i próba codziennego liczenia kalorii.

Powodzenia!
    Nie zawsze mądrość przychodzi z wiekiem. Ale czasami z wiekiem powraca.

Tysiąc kilometrów do końca lata było. Czas na kolejne pięćset przed grudniem:

Strona 1 z 27 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów