Dorcia
Jak fajnie,że Krakówek zwiedzisz
Całe miasto na Ciebie czeka:*
Dorcia
Jak fajnie,że Krakówek zwiedzisz
Całe miasto na Ciebie czeka:*
Ja próbuję męża już od roku na Kraków namówić, ale ciągle nam czasu brakuje...Buziaki przesyłam!! i czekam na relację![]()
Macie racje Kraków jest cudowny rano w południe wieczorem i w nocy w słońcu i w deszczu![]()
Oj zgadzam się w pełnico prawda teraz tam zjeżdża masa dupków z Anglii na tanie wieczory i przez to zamęt sieją, no ale i tak Kraków jest cudowny:
jak dla mnie magiczny...
To prawda że zjeżdża się tam ostatnimi czasy masa chamów z Anglii...jakby u siebie nie mogli, jednak jest co ro robić!Ja byłam kilka razy bo ode mnie z miasta to się busem jeżdzi do Krakowa to jakieś 45 min drogi!
Także Dora jakbyście przejeżdżali w jakimś celu przez Andrychów to wpadnij!
![]()
Tutaj jestem:https://forum.jestemfit.pl/chce-...wytrwam-9.html
Tutaj byłam: Do zrzucenia co najmniej 20 parę kilo... - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Mój sukces: Z 93kg na 69kg Udało się raz uda się w końcu i drugi!
Czekamy na relacje z wycieczkiChyba Cię smok nie zjadł
![]()
I jak tam Dorcia wyciczka Ci mija?
Wycieczka i po wycieczce a brzuszek pełny itaka nostalgia że już sie mały urlop skończył i ze następny pewnie nie szybko.
nie smutaj kochana!!! żyje się od urlopu do urlopua póki co masz wspomnienia... pozdrawiam!!!
Dziś waga pokazała mi więcej dlatego dziś przed jutrzejszym ważeniem postanowiłam trochę oczyścić organizm i tak cały dzień piję wodę z cytrynką. Więc jestem głodna ale jest juz 17.46 więc dużo dnia mi nie zostało.![]()