Strona 1751 z 4555 PierwszyPierwszy ... 751 1251 1651 1701 1741 1749 1750 1751 1752 1753 1761 1801 1851 2251 2751 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,501 do 17,510 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

magdulek24 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez LadyShadowFlame Zobacz posta
    Zasypuj zasypuj Ja tam chetnie poodpisuję. Aktualnie jeśli chodzi o dietę to niestety nie prowadzę. Przeniosłam się na III Fazę protalu żeby chociaż trochę dźwignąć metabolizm i odpocząć od mięsa.
    Tylko na kilka dni tak robię, więc od za niedługo wracam z powrotem na proteinki

U mnie tragedia z powodów osobistych i podjadanie i wogóle... NO cóz każdemu może się zdarzyć. Mnie jakoś nagminnie tak łapie...

Co do Forum, na razie jestem trochę że tak powiem nie do końca soba, dlatego mało odpisuję, mało się udzielam, mało pomagam... Przepraszam za To.

Wszystkie dziewczyny przepraszam. Chciałabym ale jakoś nie umiem się zebrać do kupy. Mam miliony myśli w głowie, miliony przemyśleń i nawet jak próbuję coś odpisać, to w połowie tracę wątek i odechciewa mi się dalej pisać... Echhh

Ale będze dobrze...

Aha i PS, wikula nie do końca wiem gdzie ty widzisz mój nick z plusem jesli na swoim profilu w "podglądaczu" to dlatego mam plusa bo mamy siebie w znajomych hehehe
    Lady - w życiu zdarzają się trudniejsze momenty, świat nam się wali na głowę i myślimy sobie, że nic straszniejszego nie mogło się wydarzyć...a po jakimś czasie śmiejemy się z tego co było, bo życie jest pełne wyzwań i niespodzianek i to, co w danym momencie jest dla nas strasznym ciosem, za chwilę zupełnie przestaje mieć znaczenie, bo nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło! Tak więc głowa do góry!

Mieszka w
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez Ewelciaaa24 Zobacz posta
    No wiecie to jarzynowa była tylko że z ziemniakami i zabielana w dodatku
    Nie wybacze sobie tej mąki i śmietany
    zobaczymy co jutro waga pokarze wtedy sie okarze czy to wielki grzech był
    Kolorowych snow wszystkim życze. DO JUTRA
    Wyluzuj, nie będzie źle

Mieszka w
    Poznań

Uciekam kochani, czeka na mnie sterta ciuchów do prasowania, pewnie z dwie godziny mi na tym zejdą Życzę wszystkim dobrej nocki!

Awatar LadyShadowFlame
    LadyShadowFlame jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków
    Wpisy na blogu
    9

Dzięki Madziu wiem wiem... Akurat moją sytuację nie umiem podpiąć pod to: "śmianie się w przyszłości"... Wiele od tego co się teraz będzie zależało.... i dlatego jest mi źle

Jednak ja nie tracę wiary... Chyba taka moja natura mhyhyhyy xD

Ogółem się znowu pochwalę że dodałam nowy album ze zdjęciami na moim profilu. Niby schudnięta o 8 kg tam jestem xD

wikula jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Zasypuj zasypuj Ja tam chetnie poodpisuję. Aktualnie jeśli chodzi o dietę to niestety nie prowadzę. Przeniosłam się na III Fazę protalu żeby chociaż trochę dźwignąć metabolizm i odpocząć od mięsa.
    Tylko na kilka dni tak robię, więc od za niedługo wracam z powrotem na proteinki

U mnie tragedia z powodów osobistych i podjadanie i wogóle... NO cóz każdemu może się zdarzyć. Mnie jakoś nagminnie tak łapie...

Co do Forum, na razie jestem trochę że tak powiem nie do końca soba, dlatego mało odpisuję, mało się udzielam, mało pomagam... Przepraszam za To.

Wszystkie dziewczyny przepraszam. Chciałabym ale jakoś nie umiem się zebrać do kupy. Mam miliony myśli w głowie, miliony przemyśleń i nawet jak próbuję coś odpisać, to w połowie tracę wątek i odechciewa mi się dalej pisać... Echhh

Ale będze dobrze...

Aha i PS, wikula nie do końca wiem gdzie ty widzisz mój nick z plusem jesli na swoim profilu w "podglądaczu" to dlatego mam plusa bo mamy siebie w znajomych hehehe
    Lady jak zwykle jesteś dla mnie kopalnią wiedzy...

Podziwiam Cię za tyle zaparcia w kontynuowaniu diety, mimo najazdu na Ciebie problemów ze wszystkich stron...
    Nie przepraszaj, że Cię tu nie ma...myślę, że wkrótce przyjdzie czas, że na 100% wrócisz do nas na forum...będziemy czekać...cierpliwie...na wyprostowanie Twoich spraw...oby jak najszybciej...wiesz przecież, że życzymy Ci jak najlepiej...

Wiem, że bierzesz udział w wyścigu, oczywiście życze Ci powodzenia, ale to tylko zabawa i do wyniku nie przykładaj aż tak dużej wagi...najważniejsze, że waga idzie w dół i tylko to się liczy...nie stosujemy diety dla wagi, a głównie dla siebie, byśmy się czuły jak najlepiej we własnych ciałach...a wtedy cały świat jest nasz...

A w podjadaniu nie jesteś wyjątkiem...każda z nas ma coś na sumieniu...ja też...
    Ściskam

shadow74 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

buuuuuuuuuuu i znowu nikt nie odpowiada na moje pytanie a ja doła łapię ale i tak Was lubię wszystkie bez wyjątków buziam

Mieszka w
    Warszawa

Ogółem się znowu pochwalę że dodałam nowy album ze zdjęciami na moim profilu. Niby schudnięta o 8 kg tam jestem xD
    Kochana długo mi zajęło przeglądanie Twoich albumów, bo miałam zaległośći i nie mogłam się oderwać...
    Co to znaczy "niby schudnięta"?
    Czy potrzebujesz okularów, by zauważyć zmianę swojej figury? A może nie chcesz zauważyć...cooo?
    Gwiazdo Ty nasza, wyglądasz pięknie na każdym zdjęciu, ale mnie najbardziej podobasz się tam, gdzie jesteś uśmiechnięta...
    Życzę Ci wobec tego wielu powodów do radości i uśmiechu i czekam na następne fotki...

beautygirl jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Olsztyn

czy ja też mogę prosić tą dietę na maila??? Będę mega wdzięczna:-)

Awatar LadyShadowFlame
    LadyShadowFlame jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków
    Wpisy na blogu
    9

Cytat Zamieszczone przez shadow74 Zobacz posta
    witajcie dziś był mój 7 dzień ONZ do południa szło mi całkiem nieźle ale potem porażka miałam zebranie w przedszkolu i potem nieplanowanych gości ...nic nie jadłam od południa do teraz a pół godziny temu tak mnie głód przycisnął że zjadłam frankfuterki 3 i do tego kromkę chleba owsianego zupełnie niezgodne to z moim planem na ten dzień no i w ogóle posiłek o 22 buuuuuuuuuuuuuu jak myślicie dużo to zmieni u mnie??

Kochana mnie to podchodzi pod "lekką" desperację Ale rozumiem potrzebujesz rozgrzeszenia i batów

Także rozgrzeszam Cię, nie szkodzi że zjadłaś później, każdemu może się zdarzyć. I nie musisz jeść zawsze to co masz w planie. Owszem lepiej trzymać się konkretnych godzin, ale dieta to nie religia nie musisz nawet udawać że Ci zależy

Musisz wiedzieć czego chcesz, a jak trafi się taki dzien jak teraz po prostu z uśmiechem na twarzy bez stresu w serduszku podejść do tego tak: no to zjadłam, ale jutro będzie wszystko w porządku

Najwiecej kilogramów to przybywa wtedy kiedy jemy stres!!! Także wywalamy go z jadłospisu

A TERAZ DO ROBOTYY!!! GUBIĆ TŁUSZCZ!!! hehehe czyli chociażby poczytaj śmieszne teksty na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] :P
    hihihi buźki

Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez shadow74 Zobacz posta
    buuuuuuuuuuu i znowu nikt nie odpowiada na moje pytanie a ja doła łapię ale i tak Was lubię wszystkie bez wyjątków buziam
    Kurcze nie gniewaj się, ale coś się dzisiaj rozpisałam i nie nadążam, zresztą uciekł mi Twój post...
    Oczekujesz to go masz ode mnie...
    Jeść o tej porze? Niedobra Ty
    Już nie będę Cię więcej dołować, zresztą to co zjadłaś to prawie (prawie robi różnicę)... nasza dieta...ktoś kiedyś dawno temu pisał, że paróweczki to samo białko (a frankfurterki to "prawie" paróweczki) więc się nie łam... A chodzić głodnym spać nie wolno, bo jak mówiła mi moja Babcia będą się śniły diabełki...
    Jutro za karę pójdziesz z dziećmi na dłuższy spacer (ma być ładna pogoda) i zniwelujesz nocne jedzonko...OK?
    I żadnych grzeszków, bo jak nie to
    ściskam i śpij spokojnie...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów