Strona 1753 z 4555 PierwszyPierwszy ... 753 1253 1653 1703 1743 1751 1752 1753 1754 1755 1763 1803 1853 2253 2753 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,521 do 17,530 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

malgooosia1984 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Przemyśl

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Witam kochane

Pare dni mnie tu nie bylo ale za czytanie wezme sie popoludniu teraz drukuje cv i pedze go zlozyc do banku. Wczoraj bylam na rozmowie w sprawie pracy i do dwoch tygodni maja sie odezwac ale wiecie co wogole nie czuje jakbym miala ta prace dostac Dziwne ale w srodku mam tak jakbym dala sobie spokoj z ta praca i jakbz jej wogole nie bylo nie wiem czemu. Moje przeczcia sa na NIE wiec szukam dalej. A wczoraj to tak nagrzeszylam ze szkoda gadac. Milego dnia

Faza I od 14.06-19.06

Awatar jopasia
    jopasia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Pisarzowice

Cytat Zamieszczone przez wikula Zobacz posta
    Witamy, witamy...ale coś chyba długo Cię nie było...
    Jesli po jednej turze i długiej przerwie Twój suwaczek wygląda jak wygląda to tym większe należą Ci się gratulacje...
    Życzę Ci conajmniej takich samych wyników i osiągnięcia wymarzonej wagi...

no ja też jestem w szoku że waga sie dalej utrzymuje ale jak skończyłam pierwszą turę onz to cały czas jadłam o tych samych porach ale jadłam praktycznie wszystko tyle że o wyznaczonych godzinach i jakoś waga sie utrzymuje i byle sie dalej utzymywała życzę tego wszystkim

jilia774 Guest

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

to znalazłam w necie na temat tłuszczu zawartego w zupkach i "smakołykach"
    Ostatnio edytowane przez jilia774 ; 08-09-2009 o 09:48

elzazula jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk
    Wpisy na blogu
    1

I oto dobrnęłam do ważenia i mierzenia po I TURBO.
    Przybyło mi cm przez @, albo się niedokładnie zmierzyłam - bo mam wielka ochotę zwijać się z bólu, kiedy nie jestem zwinięta w kłębek pod kołderką.

Wynik ważenie - na suwaczku. Jestem z tego bardzo zadowolona, bo zdaje się, że gdyby nie @ to byłoby znacznie mniej - zobaczę co pokaże się po przerwie, którą jednak zrobię do niedzieli, ale bez szaleństw.

Dziś ruszać się nie zamierzam...

ania2101 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Opole

prosze dziewczyny wyslijcie mi ta diete bo nie umie jej sciągnąć!!!bardzo, bardzo prosze mój mail: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

jilia774 Guest

LadyShadowFlame pomóż,jak się umieszcza linki w postach bo ja w te klocki jestem zupełnie ciemna?mój poprzedni post zajął bardzo dużo miejsca......już poprawiony
    Ostatnio edytowane przez jilia774 ; 08-09-2009 o 09:52

blondasek5533 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Dziewczyny a czy to możliwe żeby podczas @ waga drastycznie podskoczyła w górę???Właśnie wczoraj weszłam na wagę i o mały włos nie zemdlałam jak zobaczyłam ile ważę ;/ A tak poza tym to jestem w 7 dniu ONZ i nie zauważyłam żadnych efektów.Jestem załamana,tyle wyrzeczeń na nic ;(

Awatar LadyShadowFlame
    LadyShadowFlame jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków
    Wpisy na blogu
    9

Cytat Zamieszczone przez jilia774 Zobacz posta
    LadyShadowFlame pomóż,jak się umieszcza linki w postach bo ja w te klocki jestem zupełnie ciemna?mój poprzedni post zajął bardzo dużo miejsca.
    To jest prostrze niż Ci się wydaje kopujesz link strony o którą Ci chodzi... I teraz słuchaj uwaznie! Patrz i wczytuj się dokładnie, żebyś nic nie pomyliła!!

WKLEJASZ W OKIENKO TEN ADRES
    AHA!!! I Basia mnie uświadomiła, że jeśli wklejasz gdzie kolwiek linka to musi to byc link! W sensie skopiowane to co jest w pasku w przeglądarce to z tym http na początku!!! Jak coś zaznaczysz i skopiujesz to nie będzie to linkiem! (Chyba że skopiujesz skrót)

Tyle

Jeśli opis jest za długi ( link robi się dziwny i nie da sie w niego kliknąć)
    wtedy robisz taki mały przekręt bo o:

Zrobi Ci się taki link bo będzie za długi opis, a te forum nie lubi długich opisów....

[url.="http://www.dieta.pl/chce-schudnac/4045-nasze-zycie-nasza-dieta-onz-i-turbo.html"]Ściągnij Dietę O

NO to teraz do tego linku powyżej od tego momentu: .html"] kasujesz to Ściągnij Dietę O i piszesz np: Stronka o ONZ i TURBO i zamykasz zaraz przy ostatnim O czymś takim: [/url]

To taka wyższa szkoła jazdy HTML ale na naszym forum każda powinna to poznać, bo często coś się wam psuje etc, a to takie proste... Naprawić hehehe
    Ostatnio edytowane przez LadyShadowFlame ; 08-09-2009 o 09:33

elzazula jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk
    Wpisy na blogu
    1

w moim przypadku waga w @ zawsze drastycznie skacze w górę, zwykle było to 1,5 - 2 kg, ale to głównie woda w organizmie, bo ja jestem typ gąbki, na @ poprostu wszystko we mnie zostaje ile bym nie piła

Awatar jopasia
    jopasia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Pisarzowice

Cytat Zamieszczone przez blondasek5533 Zobacz posta
    Dziewczyny a czy to możliwe żeby podczas @ waga drastycznie podskoczyła w górę???Właśnie wczoraj weszłam na wagę i o mały włos nie zemdlałam jak zobaczyłam ile ważę ;/ A tak poza tym to jestem w 7 dniu ONZ i nie zauważyłam żadnych efektów.Jestem załamana,tyle wyrzeczeń na nic ;(

ja też jak mam @ to waga idzie w górę i jestem brzuch nadęty jak balon ale po okresie zawsze wszystko wraca do normy jak byłam na pierwszej turze onz to tez miałam okres i jak już skończyłam to okazało sie że spadłam ładnie a zdawało sie że dieta wogóle na mnie nie podziała ale to też zalezy od organizmu każdy jest inny i na każdego inaczej działa także sie nie przejmuj i byle do przodu:

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów