Strona 1755 z 4555 PierwszyPierwszy ... 755 1255 1655 1705 1745 1753 1754 1755 1756 1757 1765 1805 1855 2255 2755 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 17,541 do 17,550 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

wikula jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Herme najważniejsze, że coś spadło...widzisz, że niewiele jedząc wcale nie chudnie się więcej, powinniśmy sie trzymac zalecanych porcji kalorii...trzymaj sie w tym tygodniu i za dużo nie podjadaj tych zupek...a to, co napisałas o majonezie light to porównałam opisy na słoiczkach i rzeczywiście w light jest kupa chemii i powinniśmy wziąć to pod uwagę...tym bardziej, że w opisie diety ONZ jest jak byk napisane, że cyt: Tłuszcze z pożywienia są potrzebne do chudnięcia i nie należy się o nie martwić , czyli np olej czy masełko jest OK tak? Albo jestem ciemna masa i tego nie rozumiem...
    Bassia postaram sie już więcej tym maczkiem nie pisać...
    Małgooosia życzę podpisania dobrej umowy o pracę...
    Jopasia to widać świetny sposób na utrzymanie wagi, warto to pamietać w dniach oszukiwania...
    Jilia wiedziałam, że te trans- są złe, ale, że występują np w płatkach kukurydzianych...zgroza...dobrze, że od wieku wieków nie używam w domu żadnych margaryn, tylko masło
    Elzazula wspólczuje Ci samopoczucia w czasie @ (ja też bardzo wtedy cierpię)...gratuluję spadku wagi...a w czasie przerwy w odchudzaniu zastosuj sposób Jopasi i będzie dobrze
    A ta sauna - świetny pomysł...dzięki za podpowiedź
    Lady - specjalne buziaki dla Ciebie - pochwalę się, że wczoraj udało mi się wkleić do postu odnośnik do strony internetowej (dot. indeksów glikemicznych) po prostu skopiowałam i wkleiłam cały tytuł http...itd, ale nie wiem, czemu w moim poście pokazał sie tylko tytuł "indeks glikemiczny", bez tych wszystkich robaczków...ale wyszło ładnie... Fajne to hobby te fotografowanie, ale baaardzo kosztowne (wiem, bo moja córka ostatnio się tym zajęła)...podziwiam Was obie, bo dla mnie dobry aparat to taki, który prawie sam robi zdjęcia, a te przysłony, czasy naswietlań to czarna magia...a Twoje zdjęcia można gdzies pooglądać? (oprócz naszego forum)

Awatar Slicznotka80
    Slicznotka80 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Ladek

Smile Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Witam wszystkich Właśnie zdazylam szybko przeczytac wszystkie posty od wczoraj przy "porannej" kawce..Merkana ja wystartowalam od turbo, wydaje mi sie ze jest duzo bardziej urozmaicona,mozesz czesciej jesc przez co nie ma szoku dla organizmu..Chociaz ja drogie kolezanki sie dzisiaj nie popisalam wstalam po 10 i pierwszy posilek zjadlam 15min temu a gdzie jeszcze 5 co 2 godziny.
    Wikula od jutra startujesz z turbo tak samo, piekniej kochana na przyjazd meza..na pewno doceni wszystkie zabiegi upiekszajace..
    Trzymam kciuki za wszystkie forumowiczki i rodzynka forumowicza dzisiaj...Milego dnia

Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez Merkana Zobacz posta
    Hej dziewczęta Ale Wikula, jak to?? Ja przez caly czas mam obawy, ze mi tez nie wyjedzi, a jeszcze po Twoim poscie, to juz w ogole...moze tez powinnambyla zaczac od turbo? Chociaz pomyslalam, ze skoro nigdy nie stosowalam zadnej diety, to najpierw sprobuje onz, zeby byl mniejszy szok dla organizmu.. sama nie wiem. Dzisiaj mam drugi dzien onz, pakiet z bialkami wykorzystalam juz na sniadanie, zostaly mi same weglowodany...co moge zjesc na obiad? help dodam, ze grypa daje sie we znaki i totalnie nie mam sily zeby kombinowac)
    Merkana ONZ to naprawdę fajna dieta, dziewczyny duzo na niej chudną, efekty są porównywalne z Turbo, tak, że nie miej watpliwości czy schudniesz. Schudniesz na pewno, tylko trzymaj sie zasad... Ja przyznam się, że lubię jeść małe porcje, ale częściej...dlatego turbo jest dla mnie odpowiedniejsze...mogę sobie (i tak robiłam) 2 posiłki turbo traktować jako przekąski (np jadłam wtedy orzechy, czy same owocki) i to mi wystarczało. W ONZ moja podswiadomość kazała mi jeść większe porcje, bo następny posiłek za 3-3,5 h...W ONZ jeszcze bardzo kusił mnie chlebek...odkryłam bardzo smaczny z ziarnami i z wręcz z miłością go zjadałam...(a bez chleba obywałam sie już od ponad miesiąca), a na turbo chlebka nie ma i mnie nie będzie kusił...
    A co do przepisów, to oglądałas wątek Lady, tam są rózne przepisy, które Ci pomogą (na 1 str.)
    Spróbuj doprowadzić ONZ do końca i wtedy przekonasz się jak na Ciebie zadziałała, jak nie będziesz zadowolona to przejdziesz na turbo...każdy organizm reaguje inaczej...może dla Twojego odpowiednia jest ONZ..
    Pozdrawiam i nie załamuj się...

Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez Ewelciaaa24 Zobacz posta
    Witam wszystkich
    Dzisiaj 3 dzien II tury ONZ. Znów dzisiaj 0.5 kg mniej
    WIKULA jednak wczorajsza zupka duzo nie zaszkodzila
    Jak widze ile niektóre z was schudły to żal mi d... ściska mam nadzieje ze i mnie sie uda. Życze wszystkim wytrwania
    Ewelciaaa gratuluję dzisiejszego spadku wagi...pieknie Ci idzie...i niech Cię nie ściska, bo wszystko przed Tobą...tylko tak trzymaj...
    A ta zupka to nie ja...ja żadnej zupki wczoraj nie jadłam, a ostatnia moja zupka to mamusiny rosołek w obiegłym tygodniu...

Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez Ola2631 Zobacz posta
    wikula ja stosuję kosmetyki wyszczuplające. Odchudzać to one na pewno nie odchudzają ale mam nadzieję pomogą utrzymać jędrną skórę. Aż się boję co będzie z moim brzuchem, pupą, udami i cycuszkami jak schudnę tyle ile sobie założyłam.
    Najpierw robię sobie peeling pod prysznicem a potem smaruję ciało kremem. Ale oczywiście niecodziennie. Czasem jak jestem zmęczona tylko szybki prysznic i lulu. Mam nadzieję, że uda mi się przygotować moją skórę do 27kg tłuszczu mniej.
    Dzieki Oleńko, też stosuję, ale przez najbliższe dni bardziej się do tego przyłożę, (oby tylko nie przesadzić)
    Całuski

Mieszka w
    Warszawa

Dziewczyny i chłopaki...
    dobrze mi tu z Wami, ale już minęło południe i muszę zabrać sie za okna, bo mnie z ich myciem noc zastanie...
    Trzymajcie się bez grzeszków, w dobrych humorach i z zapałem do dietkowania...efekty będą murowane...
    Ściskam i do wieczorka

Awatar Merkana
    Merkana jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Szczecin
    Wpisy na blogu
    1

Dzięki dziewczyny chyba sprobuję te warzywa na patelnię, mam nadzieje, ze znajde takie bez ziemniakow. Kurcze, mam troche obaw, bo z racji tej grypy nie moge wychodzic z domu, zreszta w ogole nie chce mi sie ruszac, bo cala obolala jestem..mam nadzieje, ze to az tak bardzo nie wplynie na efekt koncowy. Wikula, co do kosmetykow, to ja non stop, juz od dawna stosuje roznego rodzaju balsamy ujedrniajace i wyszczuplajace i jak do tej pory, chyba najbardziej bylam zadowolona z efektow balsamu Garniera zoltego - co prawda skora sie na poczatku troche po nim tak jakby klei, ale po kilku dniach mozna naprawde zauwazyc efekty! )

Awatar bassiaaK
    bassiaaK jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Slicznotka80 Zobacz posta
    ... wstalam po 10 i pierwszy posilek zjadlam 15min temu a gdzie jeszcze 5 co 2 godziny.
    No to śpiochu Slicznotko będziesz musiała jeść po 2 kęsy to jakoś się wyrobisz

Wikuś chyba miałaś walczyć z oknami? Ale z drugiej strony miło że tu jesteś.

ania2101 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Opole

PROSZE WYSLIJCIE MI JA JAK MOZECIE;(((MO MAIL TO [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Z GÓRY DZIĘKUJE!!

elzazula jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk
    Wpisy na blogu
    1

ania2101 Aby ściągnąć kliknij tutaj:
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Nastepnie klikasz Free User, czekasz aż pojawi się przycisk Download i już masz dietę na komputerze - wystarczy ją rozpakować np winrarem.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów