Herme najważniejsze, że coś spadło...widzisz, że niewiele jedząc wcale nie chudnie się więcej, powinniśmy sie trzymac zalecanych porcji kalorii...trzymaj sie w tym tygodniu i za dużo nie podjadaj tych zupek...a to, co napisałas o majonezie light to porównałam opisy na słoiczkach i rzeczywiście w light jest kupa chemii i powinniśmy wziąć to pod uwagę...tym bardziej, że w opisie diety ONZ jest jak byk napisane, że cyt: Tłuszcze z pożywienia są potrzebne do chudnięcia i nie należy się o nie martwić , czyli np olej czy masełko jest OK tak? Albo jestem ciemna masa i tego nie rozumiem...
Bassia postaram sie już więcej tym maczkiem nie pisać...
Małgooosia życzę podpisania dobrej umowy o pracę...
Jopasia to widać świetny sposób na utrzymanie wagi, warto to pamietać w dniach oszukiwania...
Jilia wiedziałam, że te trans- są złe, ale, że występują np w płatkach kukurydzianych...zgroza...dobrze, że od wieku wieków nie używam w domu żadnych margaryn, tylko masło
Elzazula wspólczuje Ci samopoczucia w czasie @ (ja też bardzo wtedy cierpię)...gratuluję spadku wagi...a w czasie przerwy w odchudzaniu zastosuj sposób Jopasi i będzie dobrze
A ta sauna - świetny pomysł...dzięki za podpowiedź
Lady - specjalne buziaki dla Ciebie - pochwalę się, że wczoraj udało mi się wkleić do postu odnośnik do strony internetowej (dot. indeksów glikemicznych) po prostu skopiowałam i wkleiłam cały tytuł http...itd, ale nie wiem, czemu w moim poście pokazał sie tylko tytuł "indeks glikemiczny", bez tych wszystkich robaczków...ale wyszło ładnie... Fajne to hobby te fotografowanie, ale baaardzo kosztowne (wiem, bo moja córka ostatnio się tym zajęła)...podziwiam Was obie, bo dla mnie dobry aparat to taki, który prawie sam robi zdjęcia, a te przysłony, czasy naswietlań to czarna magia...a Twoje zdjęcia można gdzies pooglądać? (oprócz naszego forum)