Strona 2255 z 4555 PierwszyPierwszy ... 1255 1755 2155 2205 2245 2253 2254 2255 2256 2257 2265 2305 2355 2755 3255 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 22,541 do 22,550 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar apropos
    apropos jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Nowa Sól
    Wpisy na blogu
    9

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez Koalak Zobacz posta
    Witam wszystkich!
    Jestem tu nowa, wczoraj po przeczytaniu niektorych wyypowiedzii przeanalizowaniu paru diet, postanowilam, ze do Was dolącze. Jak się wspierac to wspolnie
    Dzis rozpoczelam diete, trzymam za Was kciuki, mam nadzieje, ze dotrzemy do celu
    KOALAK świetna decyzja! Wiataj u nas! A którą zaczęłaś
    ONZ czy TURBO? Powodzenia

---------- Wiadomość dodana o 00:16 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:10 ----------

Cytat Zamieszczone przez babyblues Zobacz posta
    Musze sie pochwalic ze dzisiaj jestem na 5 dniu TURBO i mam 2 kg mniej. Wiem ze z poczatku to schodzi woda ale czuje sie super. Spodenki które jeszcze pare dni temu były z lekka opięte teraz sa luzniejsze no i wogóle brzuszek jakby troche mniej wystaje Oby tak dalej. Trzymajcie kciuki. Obawiam sie soboty bo ide na imieniny a tam napewno bedzie tyle pysznosci
    BABYBLUES no to GRATULUJĘ!!
    Co do imieninek,to wybierz to co najlepiej pasuje do diety
    a jak się nie uda to się nie katuj,troszkę możesz pogrzeszyć.
    Tylko nie przerywaj diety.Pozdrawiam

---------- Wiadomość dodana o 00:27 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:16 ----------

Cytat Zamieszczone przez Bolololo Zobacz posta
    Witam wszystkich 1szy post na forum. Mi osobiscie ta dietka nawet pomogla poszlo z 4 kg za pierwsza tura ale cos sie nie moge zebrac do nastepnej. Najlepsze jest jednak w niej to, ze nie ma jakichs wielkich wyrzeczen.
    BOLOLOLO to super witaj u nas,może tu znajdziesz motywację
    Powodzenia

---------- Wiadomość dodana o 00:33 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 00:27 ----------

Cytat Zamieszczone przez Ilonta Zobacz posta
    Hermuś, ja nadal ważę więcej niż po koniec poprzedniej tury i raczej w czasie tej tury nie wrócę do tamtej wagi. Ja czuję się gruba i brzydka, nienawidzę swojego lustra i wagi, ale cóż począć. A Tobie na pewno "nadbagaż" szybciutko spadnie. Trzymam kciuki Słonko!!
    ILONTA kurdę jakbym siebie czytała.TO SAMO!
    Ale trzymamy się a to najwazniejsze.

Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    Moja dieta ONZ i przepychanki z jojem...Grupy Wsparcia Dieta.pl MÓJ BLOG

wikula jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Majujka masz piękny suwaczek
    Koalak trzymam za Ciebie kciuki, a dla lepszej motywacji zrób sobie suwaczek...
    Kasiia ja uwielbiam kapustę gotowaną z przesmażoną cebulą, a do tego dodałabym jeszcze koperek...ale narobiłaś mi smaka...muszę ją zrobić...
    Agusiaczek Lady do nas czasami wpada i na jej szczęście...inaczej byśmy ją poszukiwały, aż do skutku...dietkuje po swojemu...a resztę pewnie jutro rano sama Ci odpisze...
    babyblues woda, nie woda, ale zawsze mniej na wadze, a to bardzo motywuje do dalszej walki...jak sie nie chce jeść na turbo to wystarczy choć troszkę skubnąć i już będzie zaliczony posiłek...
    Herme labrador to pies pokojowy, a nie burek, (ale Ty to wiesz), ale musisz ze wszystkich sił tłumaczyć Rodzicom jak mają postepować by oduczyć go siusiania w domu...A w profilu pogrzebię, dzięki za info...
    Myślę, że to dobry pomysł przejście na własną dietę w Twoim przypadku, na pewno bez stresów uda Ci się dobrnąć do wymarzonej wagi...niepokoi mnie tylko jedno - chyba nas nie opuścisz???
    enamorada cierpliwości, w końcu musi ruszyć, tylko wytrwaj...a smaczne podpowiedzi jedzonka dietowego są na wątku Lady...zajrzyj tam
    Concordia i Ilonta dwa szczypiorki, a tak narzekają na swoje wagi...nie grzeszcie lepiej...
    Basiekk a czy nie za skromne to Twoje jedzenie? Na naszych dietach jemy 1000-1200 kcal, bo inaczej metabolizm spowalnia...i jakby Halszka powiedziała - za dużo owoców, a za mało warzyw...
    Apropos Ty słoń, a ja słonica...też czuję się jakby mi dziś przybyło i co najgorsze, nie znajduję racjonalnego wytłumaczenia czemu...Ja bym ten sklep, z taką obsługą omijała szerokim łukiem...co za podła baba...a Ty zaraz sobie wzięłaś do serca to głupie gadanie i uwierzyłaś, że jesteś gruba?!...dobre sobie, te 11 kg mniej to niby co? wiesz, że to 44 kostki smalcu??? Jak nie przestaniesz tak o sobie myśleć to dostaniesz

Awatar apropos
    Mieszka w
    Nowa Sól
    Wpisy na blogu
    9

Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    Halszka1000 ale kup ma być dużo informacji na temat wykupów mieszkań może coś Ci sie przyda
    Dziewczyny i chłopcze ogłaszam wszem i wobec że postanowiłam skończyć ta ture i potem odżywiac sie zdrowo po swojemu do świat potem ide na Vacum Fit bo znalazłam u siebie już rozmawiałam z maleństwem zgodził się Co myślicie o moim postanowieniu?
    HERME ale nas nie opuścisz? Jeśli obiecasz,to powiem świetny
    pomysł.Tak kusicie tym Vacum,że muszę się rozejrzeć.

Porady,przepisy,jadłospisy Nasze życie - Nasza Dieta ONZ i TURBO - Grupy Wsparcia Dieta.pl

wikula jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Halszka to Ty od jutra w pracy czy coś mi się pomyliło?

Życzę zadowolenia, sukcesów i szybko dużej podwyżki!

Zaglądaj do nas jak najczęściej...

Buziaki

PS Gdybyś zajrzała przed pracą to powiedz mi, czy można na ONZ smażyć placki z mąki żytniej razowej bio? Tak mnie naszła ochota na drożdżowe placuszki z jabłkiem...

Awatar apropos
    Mieszka w
    Nowa Sól
    Wpisy na blogu
    9

WIKULA dzięki kochana za mile słowa,a z tym smalcem
    to pojechałaś dobre,bo wizualnie motywuje.
    Ja myslalam,żeby po tej mojej grupowej turze zrobić
    cos takiego-podsumować osiągnięcia wszystkich i
    przeliczyć kg na cos obrazowego ale o smalcu nie pomyślałam.

---------- Wiadomość dodana o 01:32 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 01:30 ----------

ICEMAN fajnie ze mimo wszystko chcesz do nas zagladać
    chodzi mi o to,że nie jestes na diecie.
    Nie zaczynaj diety dopuki calkiem nie wyzdrowiejesz.
    To ważne zwł.w Twoim wieku.

---------- Wiadomość dodana o 01:37 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 01:32 ----------

Cytat Zamieszczone przez Halszka1000 Zobacz posta
    Moi kochani .Teraz trzeba bardzo uważać na to co sie je bo od wczoraj księżyc rośnie więc i nam będzie na wadze rosło jak będziemy się źle odżywiać.
    HALSZKA Łysy ma szczęście,że jest pochmurno
    i go nie widzę,bo wystawiłabym mu język.
    Męda jedna tyle nam namieszal a ja naprawde
    wierzyłam,że juz teraz to będzie tylko lepiej.
    Ale on sie w końcu podda a my nie.

---------- Wiadomość dodana o 01:55 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 01:37 ----------

Cytat Zamieszczone przez enamorada89 Zobacz posta
    dziewczyny a więc tak po pierwszej serii nie czułam żebym coś schudła no może trochę mi zmalał brzuch później zrobiłam 3 dni przerwy ... na drugiej serii poddałam się po 5 dniu .. i teraz zaczęłam 3. kurde ja nie wiem czuję, że nic się nie rusza ... boję się, że to wszystko na darmo jedzenie już mi się znudziło nawet zbrzydło mi mięso bo to gotowane już mi wychodzi bokami. myślę nad turbo ale cieżko będzie mi jeść 6 posiłków np. w pracy ech już sama nie wiem. czy na tej diecie nie można jeść w ogóle zup? i używać np. oliwy z oliwek? no i mam problemy z piciem tej wody. chciałam się zapytac również czy słodzik też jest niedozwolony? pomóżcie bo już nie mam siły
    ENAMORADA a czytałaś wątek LADY wkleję Ci
    http://www.dieta.pl/chce-schudnac/40...z-i-turbo.html
    tu są przepisy i inne porady może coś wybierzesz.
    Zrób sobie suwaczek,on bardzo motywuje i zaglądaj do nas
    częściej po motywację. Ja wody nie piję od kiedy jest zimno
    za to piję ok 8 szklanek róznych herbat. Oliwke z oliwek można
    można też rózne przyprawy na diecie polecam zioła prowansalskie.
    To jedzenie naprawdę może być pyszne,szkodaże tak szybko
    się poddajesz.Życzę powodzenia i trzymam kciuki

Życzę też dużo wyrwałości w tych trudnych dniach
    wszystkim laseczkom i DO PRZODU!!!
    Dobranoc...

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Cześć dziewczynki
    Dzisiaj 0,3 mniej ale podchodze do tego tak se oooo.. fajnie że mniej ale już myśle o Vacu jesli on pomoaga tak jak pisza to ten jeden karnet załatwi moje wszystkie problemy potem tylko sie starać o siebie a tych błędów co kiedyś już nie popełnie

concordia no zobaczymy czy pomysł okaze sie dobry bede HAJOWOONZETOWAŁA A Halszka placki ziemniczane je ze śmietana bo to zdaje sie neutral

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar Halszka1000
    Halszka1000 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Thumbs up Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez concordia Zobacz posta
    HERME kochana ja rowniez mysle, ze z ta dietką to dobry pomysł, a raczej z Twoją prywatną dietką może faktycznie Twój organizm potrzebuje szoku jeżeli chodzi o vacu to moj MIS chce mi fundnac 10 wejsc, drugie 10 sobie kupie ale chyba dopiero w nowym roku
    HALSZKO czy jesz placki ziemniaczane? Jezeli tak, to z czym? Bo ze śmietaną i cukrem chyba nie mozna, nie?
    Ja 1 raz , odkąd jestem na diecie , zjadłam placki ziemniaczane właśnie ze śmietaną i niewielką ilością cukru, bo na hayu śmietana jest N i można ją łączyć z W .

Mieszka w
    Rzeszów

apropos wiesz co wczoraj to kilka z nas miało jakies "zatrzymanie" tez czułam sie "napakowana" piłam i nie "lałam" Hmm jesli chodzi o ciuchy to ja mam na odwrót: "Prosze 40".. "nie no za duże spadnie z Pani" daje mi mniejsze i nie daje rady wejść nie wiem co gorsze to że Ty sie nie dajesz rady zmieścić czy to że ja niby mam się zmieścić. Nie czuj sie strasznie gruba bo już sporo schudłas, ale ja Ciebie rozumie wiem spadlysmy ale nie n tyle zeby widziec to same ja tez w sobie nie widze takich zmian na jakie liczyłam czuje luźniej no ale.. Mój cel to był 42 a teraz widzisz mój suwaczek..
    wikula wiecie co ja jak tylko wypije mniej niz z 2 l dziennie od razu czuje się źle już sie tak przyzwyczaiłyśmy i jak nie pijemy to "balonujemy" mysle że sliwka nie zaszkodziła nie ma szans. A czy mi sie wydaje czy ostatnim razem jak księżyc przechodził z "małego" na dużego to nie miałyśmy takich wachań?

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar concordia
    concordia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Zielona Góra

Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    Cześć dziewczynki
    Dzisiaj 0,3 mniej ale podchodze do tego tak se oooo.. fajnie że mniej ale już myśle o Vacu jesli on pomoaga tak jak pisza to ten jeden karnet załatwi moje wszystkie problemy potem tylko sie starać o siebie a tych błędów co kiedyś już nie popełnie

concordia no zobaczymy czy pomysł okaze sie dobry bede HAJOWOONZETOWAŁA A Halszka placki ziemniczane je ze śmietana bo to zdaje sie neutral
    oo mądra dziewczynka widzisz, jogurt to białko i pokićkało mi się, że śmietana też.. u mnie dzis waga spadła o 1kg, 60,2 w sumie to najpierw bylo 60,6 ale zwazylam sie jeszcze 4x i pokazywala 60,2:P biorąc pod uwage chipsy wczorajsze to jestem wniebowzieta. W ogóle jestem wniebowzięta
    HALSZKO powodzenia w nowej pracy!
    TYLE JUŻ SCHUDŁAM!

Mieszka w
    Rzeszów

g_osiek tak naprawde nie bede miec chyba na niego czasu a może troszke jestem leniwa, moze gdybym ruszyła dupke to by mi sie spodobało ehh moze jak zrobi sie ciepło na polku A Twoje kolezanki to takie troche "świnki"
    concordia musisz decyzje na temat WOSu podjac sama to Twoje zycie maleńka, powiem tylko tyle że u nas w szkole (pracuje w sekretariacie) jest sporo osób które jednak to zdaje, z tym że oni podchodza do tego na luzie twierdza że to pwszystko proste i ze wystarczy ogladać Majewskiego

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów