Strona 2301 z 4555 PierwszyPierwszy ... 1301 1801 2201 2251 2291 2299 2300 2301 2302 2303 2311 2351 2401 2801 3301 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 23,001 do 23,010 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

hala ciesz się że mimo drobnych grzeszków waga jednak postanowiła Cię nagrodzić i ruszyć
    KASIIA ciesze się że wizyta u dentysty przebiegła bezboleśnie u mnie tez już jest ok chociaż po zrobieniu bolał mnie cały dzien dlatego znieczuliłam sie % wieczorem i rano juz nie bolało Masz kolczyka na języku jeeeeeej kiedys chciałam miec własciwie to dalej czaem mnie nachodzi ale moje maleństwo powiedziało ze nie bedzie mnie całował jak bede takie coś miała w środku
    Buziaczek jeszcze nie miałam okazji Cię przywitać jak zareagowali na Twoja wage w domu?

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar Elizabeth81
    Elizabeth81 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Jaworzno

Cytat Zamieszczone przez candy098 Zobacz posta
    tak właśnie zrobilam 2 dni przerwy znaczy wczoraj i dzis) oczywiście w ramach rozsadku no własnie mam pytanie jak to jesty że organizm sie przyzwyczaja? jak temu zaradzic? bede jesc mało i dalej nie bede chudnąc? jak to rozpracowac moje wczesniuejsze diety nigdy nie trwały dłużej niz 2 tyg tą zamierzam kontynuowac do skutku grunt to nastwienie pozdrawiam
    organizm po jakimś czasie się przyzwyczai do zdrowego trybu odżywiania i dlatego ten metabolizm już nie jest tak nakręcony jak na początku kiedy właściwie głupieje....dlatego zawsze dobrze jest robić przerwy, żeby go ogłupić...ja np. po 3 turze zrobiłam sobie 6 tygodni przerwy (bo nie mogłam się zmobilizować) i w tym czasie nie przytyłam...a kolejne tury znowu dały efekt w ładnym wyniku....czy można temu zaradzić? nie wiem , każdy organizm jest inny...jeden szybciej się przyzwyczai, drugi później...

ja teraz zrobię przerwę ok. tygodnia i zmianie dietę na HAYa....a po jakimś czasie znów wyskoczę z kilkoma turami onz

Mieszka w
    Rzeszów

ninka gratuluje M i ciesze sie ze mąż potrafi docenić i zauwazyć zmiany jakie w Tobie zaszły..

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar Elizabeth81
    Mieszka w
    Jaworzno

Ywciaa - postaraj się nie robić takich odstępstw... te 9 dni to nie jest tak dużo...swoją pierwszą turę przeszłam z zapartym tchem...nawet kawy nie piłam...bo chciałam zobaczyć jaki mogę mieć najlepszy wynik...ani grama słodyczy i piwka....im kolejna tura przede mną tym niestety więcej odstępstw i to też wpływa, że waga już tak nie leci

spróbuj w posiłkach białkowych urozmaicić sobie jedząc rybkę, tuńczyka z jajkiem, serki wiejskie....żeby nie siedzieć przy samych kurczakach...

kliknij w link w moim podpisie PRPOZYCJE ONZ...może to Ci podpowie i ogólnie w czymś pomoże....a teraz do dzieła..postaraj się to na pewno się uda

Mieszka w
    Rzeszów

Elizabeth a gdzie Ty właściwie pracujesz? Mam nadzieje że z Twoja córcia juz lepiej..
    olciaGwiazdka ale lecicie z waga 3 kilosy
    Basia no jak dla mnie jestes maleńka mamy 11 cm różnicy między sobą no ja @ wykurzyłam dlatego dzisiaj wolne najlepiej wykurza sie go winkiem polecam
    patunia trzymam kciuki za Twoje 6 kilosków do stycznia chociaz bedzie trudno bo tu święta sylwester hoho sporo

Awatar Elizabeth81
    Mieszka w
    Jaworzno

HERME - biuro rachunkowe...a z córcią lepiej, dziękuję...jakiś wirusek, ale w bardzo delikatnym stopniu także nie odczuwamy specjalnie skutków...ale troszkę biegunki ma czasami...

Mieszka w
    Rzeszów

wikula własni przeczytałam o Twoich wątpliwościach na temat ONZ i HAYA na temat produktów tez robi mi to mętlik w głowie przeokrutny i totalnie tego nie rozumie miałam kiedys taka stronke tam pisało ile czego w jakim produkcie jest postaram sie to gdzieś znaleść bo mi sie wykasowało
    Ywciaa witamy w naszym gronie, napewno waga wreszcie ruszy
    edyta jak sie czujesz? Jakieś chorubska wszytskich sie czepiaja ale to teraz taki okres okropny

ninka501 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Busko Zdrój

Cytat Zamieszczone przez Elizabeth81 Zobacz posta
    ninka- a jak Tobie idzie ta tura? jutro ostatni dzień:-)
    Eliyabeth, ważę się codziennie i specjalnych efektów nie widzę, coś tam poleciało, ale malutko, ale zmieniłam nastawieie i wcale się nie przejmuję, @ na dniach no i odstępstwa też były...
    Ale założyłam dziś do pracy spodnie, w których rzadko chodzę i są luźne tylko w pasie, ale i nogawki na udach odstają, w ogóle jakaś lżejsza się czuję
    Chciałabym zrobić 1-2 dni przerwy i spróbować tego Haya, nie łapię się w tym wcale, ale liczę, że jak pozwolicie to będę sciągać z Was...
    Herme, dzieki, dobra z Ciebie duszyczka

Mieszka w
    Rzeszów

hofmokla Dlaczego moja wina? Troche mi przykro że tak napisałas bo nie wiem co takiego zrobiłam..
    Cholercia tyle kobietek u nas pospadało że nie nadążam z gratulacjami więc pisze ogólnie GRATULUJE dziewczynki tak trzymać

Awatar Ilonta
    Ilonta jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    2

Elizabeth tak dziś mam ostatni dzień i właśnie nie wiem, czy robić dni oszukańcze, czy od razu rzucać się na Hay`a.

Concordia no właśnie u Halszki ananas to białko, a rodzynki to węgle, a w książce, którą wypożyczyłam ananas to węgle, a rodzynki to neutrale, więc nie wiem, kogo słuchać, albo wiszę i tu i tu, i będzie spokój

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów