Bassiaak-Witam i dużo dużo zdrówka życzę
Nowa Berto123-Ciebie też witam i powodzenia życze w dietkowniu
Beata5555-trzymam kciuki za powodzenia w zabiegu i szybkiego powrotu do zdrówka
Grubcio-przystojniak z Ciebie!I jaka różnica, no przeogromna! Tak 3maj!
I tez jestem za zmianą nicku
I zazdroszczę Ci tego powera do ćwiczeń,eh, żebym ja choć tak z polowe chęci miała do ćwiczeń co Ty
Wikula-jak tam udały się zakupy z córą?I jak się jechało do miasta po takiej niezbyt ciekawej drodze? Na pewno dałaś radę
Buziaczek-witam spowrotem i zdróweczka Tobie tez życzę![]()
Atunia-szalona dziewczynoSuper wyglądasz, i te loczki... Jak ja bym chciała mieć kręcone włosy, a mam proste jak druty
Chyba jeszcze cos miałam napisać ale już nie pamiętam
W głowie mi się coś kręci, czy to możliwe że od komputera? Że za długo siedzę czy coś?
[quote=nutka2222;905149]Grubcio-przystojniak z Ciebie! I jaka różnica, no przeogromna! Tak 3maj! I tez jestem za zmianą nicku I zazdroszczę Ci tego powera do ćwiczeń,eh, żebym ja choć tak z polowe chęci miała do ćwiczeń co Ty [/quDF
Dziękuję!Na szczęście wf mi pomaga który jutro też mam
Czy pijecie jakieś herbatki odchudzające?I czy jecie muslo to Fitness coś tam czy jakieś inne?Jak tak to pomaga?Co polecacie?
Ostatnio edytowane przez Grubcio199717 ; 12-01-2010 o 20:52
Udało się![]()
Dziękuję Ci kochanaA da sie zrobic tak, żeby z poprzedniej strony zacytowac i z bieżącej?? Bo jak zacytuje z bieżącej i klikne na inna strone i chce zacytować to w oknie mam tylko tą ostanią cytowaną, a poprzedni cytat mi znika
i nie wiem czy to ja cos zle robie czy sie po prostu nie da tego zorbic? :/
A póki co usuwam moje próby co by nie zawalac nie potrzebnie forum
---------- Wiadomość dodana o 21:01 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:59 ----------
Jakoś poszłoI wcale to nie takie trudne jak mi się wydawało
---------- Wiadomość dodana o 21:01 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:01 ----------