Strona 2705 z 4555 PierwszyPierwszy ... 1705 2205 2605 2655 2695 2703 2704 2705 2706 2707 2715 2755 2805 3205 3705 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 27,041 do 27,050 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

_pacia_ Guest

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Gratuluje sukcesu i życzę wytrwałości!

Awatar Ilonta
    Ilonta jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    2

Gosiu znam takich, jak Twój ex. Dzięki Bogu mój Misio jest inny i Ty na takiego trafisz. Zobaczysz, jeszcze się będziesz chwalić

Awatar g_osiek
    g_osiek jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Halszka1000 Zobacz posta
    Ja także lubię te klimaty.Teraz Ty poleć mi coś fajnego

Pozdrawiam i trzymaj się ciepło.
    Halszka a czytałaś "Sekretną Szkatułę" Martina Langfielda???
    Coś dla osób lubiących łamigłówki

Awatar Halszka1000
    Halszka1000 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Thumbs up Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Cytat Zamieszczone przez Elizabeth81 Zobacz posta
    HALSZKA - jak tam basenik? a coś nowego w sprawie pracy?
    Cały czas chodzę na aquaaerobik , jest to świetna gimnastyka ,ciało jest po tym basenie takie luźne i fajnie rozciągnięte a przy tym nie ma efektów ubocznych -czyli nic nie boli.
    Co do pracy to jej nie mam i nie zapowiada się na lepsze w tej kwestii

Lady_V jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez apropos Zobacz posta
    LADY_V GRATULACJE!!!
    jesteś chudzinka masz niskie BMI
    to może nie musisz tak rygorystycznie
    trzymać się diety.Zrób tak jak mówisz
    zmodyfikuj tak żeby Ci nie zbrzydło
    i trzymaj wagę.
    apropos, sprobuje, mam nadzieje, ze sie uda
    Gratuluje skonczenia 14 tury - to niesamowite jak dlugo sie trzymasz!

Cytat Zamieszczone przez olucha666 Zobacz posta
    czesc dziewczyny
    od niedzieli zamierzam zaczac dietke tylko mam problem bo nie wiem czy wybrac podstawowa czy turbo.... przymierzam sie do podstawowej bo nie miala bym kiedy zjesc az 6 posilkow - poprostu dnia by mi nie wystarczylo....
    ktora z nich jest lepsza?
    ja juz spadlam z wagi 12 kg - nie wiem jak to zrobilam ale udalo sie..... chcialabym jeszcze zrzucic 7 kg dlatego pomyslalam o tej diecie.... posiadam je obie..... tylko wlasnie jutro jade na zakupy zeby przygotowac sie do niej i nie wiem czy robic zakupy pod diete podstawowa czy pod turbo.....
    ktora mi doradzacie?
    pozdrawiam Was serdecznie !
    Olucha, witamy serdecznie
    Gratuluje 12-kilowego spadku
    A co do diety, zawsze mozesz zaczac od ONZ, a pote sprobowac turbo i wybrac ta bardziej Ci odpowiadajaca Ja zaczelam od Turbo, wlasnie z uwagi na wieksza ilosc posilkow, ale jesli nie masz czasu ich przygotowywac, ONZ powinna byc lepsza.

Cytat Zamieszczone przez Marcelka92 Zobacz posta
    Ja juz zaraz ide sie polozyc, ale jeszcze wczesniej musze zrobic a6w .. tak mi sie znow nie chce Boze ja chyba nie dam rady, potrzebuje jakiejs motywacji ... a jak narazie to nie mam zadnej .. ale z drugiej strony szkoda mi to przerwac jak juz zrobilam 14 dni.. czyli jak by nie bylo to juz cale 2 tygodnie.. kurczeee nie wiem ehh..
    Marcelka, nie lam sie! 14 dni to juz duzo, szkoda rezygnowac! Ja przez cala 6-ke nigdy nie przebrnelam, ale zrobilam 24 dni - wtedy moj brzuch zaczal wygladac duzo lepiej niz na poczatku. Do dziela i zycze ukonczenia szystkich 42 dni

I tura TURBO - 1,3 kg, II tura TURBO + 0,1 kg
    1. tydzien odchudzania po TURBO - 1,4 kg // 2. tydzien - 0,6 kg // 3. tydzien - 0,5 kg

Awatar asiula82
    asiula82 jest nieaktywny Nowy na forum

Talking Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Witam was wszystkich w ten mrożny dzionek brr dziś stanełam na wage i kolejny 1kg mniej. Jestem dopiero 6 dzień na turbo i już 4 kg mi spadło ale po zakończeniu tury nie robie przerw i jade dalej, ale chyba przejde na ONZ, bo te 6 posiłków dziennie to troche za dużo jak dla mnie. Pozdrawiam was cieplutko

Awatar emanuella
    emanuella jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Witajcie Dziewczynki i Grubcio oczywiscie!! czytam was i czytam codziennie, nawet pare razy dziennie bo aktualnie duzo siędze w domu(sesja;() ale niestety nie ma czasu pisac:/ mam nadzieje ze jak juz sie to wszystko skonczy to bede mogła się bardziej zaangażować
    a teraz troche o mnie:P skonczyłam wczoraj 2 ture ONZ i niestety na wadze JEDYNIE 1kg mniej...troche jestem zawiedziona, ale z drugiej strony w tej turze kcal było co nie miara. wiem ze tutaj kalorie sie nie liczą ale z drugiej strony jak potrafiłam zjesc 1800kcal to chyba troszke za duzo no nic dzisiaj i jutro dni oszuakncze,ale takie bardzo mało oczukancze bo nie mam ochoty przytyc wiec nic specjalnego nie planuje, może cos słodkiego i nalesnika ze szpinakiem. a od poniedziałku ruszam z Wami z kolejną turą!!
    a póki co wracam do nauki;(łeeee mam juz dosyc edukowania sie...

Awatar asiula82
    asiula82 jest nieaktywny Nowy na forum

Cytat Zamieszczone przez emanuella Zobacz posta
    Witajcie Dziewczynki i Grubcio oczywiscie!! czytam was i czytam codziennie, nawet pare razy dziennie bo aktualnie duzo siędze w domu(sesja;() ale niestety nie ma czasu pisac:/ mam nadzieje ze jak juz sie to wszystko skonczy to bede mogła się bardziej zaangażować
    a teraz troche o mnie:P skonczyłam wczoraj 2 ture ONZ i niestety na wadze JEDYNIE 1kg mniej...troche jestem zawiedziona, ale z drugiej strony w tej turze kcal było co nie miara. wiem ze tutaj kalorie sie nie liczą ale z drugiej strony jak potrafiłam zjesc 1800kcal to chyba troszke za duzo no nic dzisiaj i jutro dni oszuakncze,ale takie bardzo mało oczukancze bo nie mam ochoty przytyc wiec nic specjalnego nie planuje, może cos słodkiego i nalesnika ze szpinakiem. a od poniedziałku ruszam z Wami z kolejną turą!!
    Zycze ci powodzenia w kolejnej turze pozdrawiam

Awatar emanuella
    emanuella jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez asiula82 Zobacz posta
    Zycze ci powodzenia w kolejnej turze pozdrawiam
    Dziekuje przyda się

Awatar Koko999
    Koko999 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

Cytat Zamieszczone przez emanuella Zobacz posta
    na wadze JEDYNIE 1kg mniej... [...]
    Ale ważne, że mniej! Powoli powoli i do celu. Jak mi powoli idzie, to sobie mówię, że to nawet lepiej, bo za szybko chudnąć to też niezdrowo.
    Edukowania się też mam już dość. Zostały mi 3 egzaminy. Jak na razie wszystko pozaliczane i to nawet dobrze Mój cel na tą sesję - nie mieć poprawki! Bo w poprzednich semestrach zawsze znalazł się taki przedmiot - czarna owca, na którym po prostu poległam. I staram się, by tym razem było inaczej! Więc trzymajcie kciuki! I ja za Was trzymać będę!

Walczę od 12.2009
    Cel obecny: 85

Moja historia

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów