Strona 2707 z 4555 PierwszyPierwszy ... 1707 2207 2607 2657 2697 2705 2706 2707 2708 2709 2717 2757 2807 3207 3707 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 27,061 do 27,070 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar Marcelka92
    Marcelka92 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Witam wszystkich
    Dzisiaj dietka przebiega zgodnie z planem zadnych grzeszkow, jeszce dwa posilki przedemna ehh tylko szkoda ze bialka !!!

Alee musze sie przyznac ze jestem dzis poprostu w niebo wzieta a mianowicie, weszlam w moje spodnieeee i jeszcze mam luz w bidrach (bo to biodrowki) .. a to sa takie ala 'dresy' ktore powinny strasznie wisciec na tylkuu i w udach powinnych byc takiee bardzoo luzne, No to jak je kupilam to takie byly, a teraz przed dietka jak je zalozylam, to fakt faktem sie dopielam, ale mnie bolalo wszystko strasznie w nich i byly mi prawie dopasowane w udach ( no byly takie luznawe lekko) a na tylku mi byly dopasowane . !! a dzis jak je zalozylam .. bozee jakbyscie mnie zobaczyly, skakalam z radosci poprostu chodze w nich calutki dzien taka roznice widze O jejkuu jak ja sie ciesze

Awatar Marcelka92
    Marcelka92 jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez kasienka0410 Zobacz posta
    oj bardzo by bylo szkoda przerywac te 14 dni.. moze zamiast cwiczyc tak pozno, cwicz wczesniej ja jestem straaaszny leniuch ale cwiczyc- cwicze bo chce miec ladny brzuszek bez oponki i jak cwicze to tak godzina 19-20 i jest ok pocwicze i odpoczywam na forum wiec moze tez pocwicz troche wczesniej
    W sumie masz racje, tylko ja sie tylko tak zawsze zbieram i zbieram wieczorem, i potem zawsze koncze o 12 robiac to a6w ale teraz postaram sie wczesniej robic.. NIE PODDAM SIE po tym jak dzis weszlam do tych spodni , tlumacze sobie ze to zasluga dietki i cwiczen wiec szkoda takie rezultaty zaprzepascic, jak moze byc jeszcze lepiej

Awatar hala09
    hala09 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Zamość

Cytat Zamieszczone przez Halszka1000 Zobacz posta
    Ja także lubię te klimaty.Teraz Ty poleć mi coś fajnego

Pozdrawiam i trzymaj się ciepło.
    Witam wszystkich w bardzo mroźny wieczór,
    Halszka ,ja zaczęłam czytać książki na tematy dalekiego wschodu ,mogę ci polecić dwie książki "Klejnot Medyny " i "Ostatnia gejsza",pierwsza jest o Mahomecie i jego haremie a druga o japońskich gejszach 0kres koniec 19 wiek,
    podzielę się wynikiem mojej ostatniej tury ,suwaka nie dogoniłam waga 79 kg,jestem smutna i nie wiem co mam dalej robić,dzisiaj jestem na oszukanym dniu jutro chyba też ale co dalej ,czy może troszka na Haey może organizm zapomni ONZ i TURBO bo naraźie mizerne efekty ,porady proszę.i

gratuluję tym co się udało troszkę pognać kilosy.

Awatar KASIIA84
    KASIIA84 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    RZYM

Cytat Zamieszczone przez hala09 Zobacz posta
    ale co dalej ,czy może troszka na Haey może organizm zapomni ONZ i TURBO bo naraźie mizerne efekty ,porady proszę.i

.
    Kochana jak to co?ja z Apropos zbieramy ekipe na poniedzialek
    juz spora grupka sie zebrala takze nie poddajemy sie tylko walczymy

---------- Wiadomość dodana o 19:49 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 19:45 ----------

Cytat Zamieszczone przez Marcelka92 Zobacz posta
    Alee musze sie przyznac ze jestem dzis poprostu w niebo wzieta a mianowicie, weszlam w moje spodnieeee i jeszcze mam luz w bidrach (bo to biodrowki) .. a to sa takie ala 'dresy' ktore powinny strasznie wisciec na tylkuu i w udach powinnych byc takiee bardzoo luzne, No to jak je kupilam to takie byly, a teraz przed dietka jak je zalozylam, to fakt faktem sie dopielam, ale mnie bolalo wszystko strasznie w nich i byly mi prawie dopasowane w udach ( no byly takie luznawe lekko) a na tylku mi byly dopasowane . !! a dzis jak je zalozylam .. bozee jakbyscie mnie zobaczyly, skakalam z radosci poprostu chodze w nich calutki dzien taka roznice widze O jejkuu jak ja sie ciesze
    Ale fajnie
    wyobrazam sobie jaka radosc
    Ja dzis bylam na zakupach i kupilam kilka bluzeczek w rozmiarze S
    i wszystkie super pasuja

Awatar KASIIA84
    KASIIA84 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    RZYM

Acha i szukalam dzis tej farby i nie znalazlam
    ale bylam skrocic wlosy wczesniej i po wyjsciu mialam naprawde ladne -w sensie nie zniszczone i stwierdzilam ze wykuruje je jeszcze (kupilam olejek na rozdewajanie i inne preparaty)
    i jak to nie podziala to zmienie kolor poki co jeszcze sie wstrzymamnormalnie stchurzylam bo nawet te fryzxjerki mi powiedzialy zebym nie zmieniala bo jak na farby kupne to mam bardzo ladny kolor-kurcze moze to tylko ja taka dziwna jestem i sie doszukuje

Awatar g_osiek
    g_osiek jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez KASIIA84 Zobacz posta
    Kochana jak to co?ja z Apropos zbieramy ekipe na poniedzialek
    juz spora grupka sie zebrala takze nie poddajemy sie tylko walczymy
    To ja też dołączam się do poniedziałkowej tury

Zabieram się za czytanie,
    jestem na 2664 stronie;/

A w międzyczasie robię małe spa w domciu,
    maseczka, pazurki i inne sprawy
    Ostatnio edytowane przez g_osiek ; 23-01-2010 o 20:16

Awatar hofmokla
    hofmokla jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Płock

[QUOTE=hala09;936252]Witam wszystkich w bardzo mroźny wieczór,
    Halszka ,ja zaczęłam czytać książki na tematy dalekiego wschodu ,mogę ci polecić dwie książki "Klejnot Medyny " i "Ostatnia gejsza",pierwsza jest o Mahomecie i jego haremie a druga o japońskich gejszach 0kres koniec 19 wiek,
    podzielę się wynikiem mojej ostatniej tury ,suwaka nie dogoniłam waga 79 kg,jestem smutna i nie wiem co mam dalej robić,dzisiaj jestem na oszukanym dniu jutro chyba też ale co dalej ,czy może troszka na Haey może organizm zapomni ONZ i TURBO bo naraźie mizerne efekty ,porady proszę.i

"ostatnia gejsza' jest zajefajna, gorąci polecam. Hej Hala, kochana kobieto, stęskniłam się za tobą, za wami wszystkimi, tylko nie mam czasu klikać....

Awatar angias
    angias jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez Marcelka92 Zobacz posta
    No to gratulacje zarowno dla Ciebie jaki i dla twojegoo mezczyzny
    oj dziekuje tylko to nie moj wpis chcialam zacytowac i mi nie wyszlo choc i ja schudlam 3 kg ale na turbo i dukanie jak na razie lacznie. A moj chlopak nie powinien sie odchudzac, raczej przytyc troszke

---------- Wiadomość dodana o 20:40 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:26 ----------

Kasiu jak masz problem z suchymi wlosami to polecam odzywke rigenol (w sklepach fryzjerskich) koszt okolo 45 zl ale wlosy po jednym opakowaniu sie przyzwyczajaja i trzeba zmienic ja zmieniam na odzywke wax (w aptekach) tez swietna. Obie ratuja wlosy doslownie pozdrawiam
    ps nie mam polskich znakow wiec nie dziwcie sie ze czasem mozna mnie nie zrozumiec

Awatar Kuslik
    Kuslik jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Hejka Dziewczyny.

Widzę, że jedziemy na tej samej diecie ja tez jestem na turbo juz 5 dzien ale narazie sie nie waze bo nie chce sie zniechecic.
    O której jecie ostatni posiłek?

Lady_V jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez KASIIA84 Zobacz posta
    Acha i szukalam dzis tej farby i nie znalazlam
    ale bylam skrocic wlosy wczesniej i po wyjsciu mialam naprawde ladne -w sensie nie zniszczone i stwierdzilam ze wykuruje je jeszcze (kupilam olejek na rozdewajanie i inne preparaty)
    i jak to nie podziala to zmienie kolor poki co jeszcze sie wstrzymamnormalnie stchurzylam bo nawet te fryzxjerki mi powiedzialy zebym nie zmieniala bo jak na farby kupne to mam bardzo ladny kolor-kurcze moze to tylko ja taka dziwna jestem i sie doszukuje
    Kasiu, ratuj wlosy jesli mozesz, bez wzgledu na to czy chcesz zmienic kolor, czy nie. Szybko nie odrosna Zdrowsze zawsze wygladaja ladniej, bez wzgledu na kolor. Ja tez mam dlugie wlosy (nawet bardzo dlugie) i bywaly juz w lepszym i gorszym stanie - gorszy byl szczegolnie po trwalej, ale systematycznascia naprawde mozna wlosom bardzo pomoc. Jesli nie masz dostepu do produktow z salonow fryzjeskich takich jak wella czy l'oreal, sprobuj zwyklych odzywek na koncowki - ja polecam schaume - przy dlugotrwalym stosowaniu naprawde daje efekty, a jest dosc niedroga w porownaniu do np. welli professional, ktora tez jest calkiem niezla.

---------- Wiadomość dodana o 20:45 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 20:43 ----------

Cytat Zamieszczone przez angias Zobacz posta
    Kasiu jak masz problem z suchymi wlosami to polecam odzywke rigenol (w sklepach fryzjerskich) koszt okolo 45 zl ale wlosy po jednym opakowaniu sie przyzwyczajaja i trzeba zmienic ja zmieniam na odzywke wax (w aptekach) tez swietna. Obie ratuja wlosy doslownie pozdrawiam
    ps nie mam polskich znakow wiec nie dziwcie sie ze czasem mozna mnie nie zrozumiec
    Rigenol tez jest dobry i mozna kupic na allegro od czasu do czasu

I tura TURBO - 1,3 kg, II tura TURBO + 0,1 kg
    1. tydzien odchudzania po TURBO - 1,4 kg // 2. tydzien - 0,6 kg // 3. tydzien - 0,5 kg

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów