Strona 2741 z 4555 PierwszyPierwszy ... 1741 2241 2641 2691 2731 2739 2740 2741 2742 2743 2751 2791 2841 3241 3741 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 27,401 do 27,410 z 45548
Like Tree1Lubią to

Wątek: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Awatar Ola2631
    Ola2631 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Domyślnie Odp: ODCHUDZANIE NA ZAWOŁANIE- pomocy!

Tak długiego zastoju w mojej historii ONZ jeszcze nie było!! Zastanawiajace to jest i niepokojące. I strasznie mnie wkurza. A i w ogóle szkoda gadać. Wczoraj połowa tury i nic. Dzisiaj nic. Waga chyba raczej nie jest zepsuta!

I etap 93 = > 80 - walczę!!!
    II etap 80 => 70 - motylem będę....

Hermenegida jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

danceratena mam nadzieję że jednak zdecydowałas sie na diete i zaczniesz tu częsściej zaglądać

---------- Wiadomość dodana o 07:36 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:31 ----------

Cześć wszystkim
    Ja dzisiaj na wadze 0,30 mniej do suwaczka brakuje mi 0,4 jeszcze dzisiaj poszaleje z ciepłymi rzeczami bo u mnie -20 a w pierwszy dzien sama zimne jedzonka noi chciałabym zacząć z waga bliżej suwaczka Zaczynam wierzyć że się uda bo ostatnio coś z ta wiarą było "nietegęns"

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Awatar beata5555
    beata5555 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków
    Wpisy na blogu
    16

Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    Ja dzisiaj na wadze 0,30 mniej do suwaczka brakuje mi 0,4 jeszcze dzisiaj poszaleje z ciepłymi rzeczami bo u mnie -20 a w pierwszy dzien sama zimne jedzonka noi chciałabym zacząć z waga bliżej suwaczka Zaczynam wierzyć że się uda bo ostatnio coś z ta wiarą było "nietegęns"
    już niewiele ci brakuje, więc musi się udać, powodzenia.

Cytat Zamieszczone przez Ola2631 Zobacz posta
    Tak długiego zastoju w mojej historii ONZ jeszcze nie było!! Zastanawiajace to jest i niepokojące. I strasznie mnie wkurza. A i w ogóle szkoda gadać. Wczoraj połowa tury i nic. Dzisiaj nic. Waga chyba raczej nie jest zepsuta!
    Ola a może ten zastój jest związany ze stabilizacją wagi bądź cierpliwa a na pewno waga ruszy, któraś dziewczyna pisała że miała taki zastój przez dwie tury a dopiero w trzeciej waga ruszyła. Mysle jeszcze o jednym że jest tak zimno że organizm zaczyna sie bronić przed tym zimnem i nie pozwala na spadki wagi, bo kilka osób juz pisało o zastoju.

U mnie waga szaleje dziś +0,4 kg ale na całego @ się rozgościła, więc teraz i ja muszę gonić suwak. Mróz nadal trzyma dziś -22 szkoda że nie na wadze ten minus
    Mam jeszcze pytanie do tych co nie maja woreczka żółciowego, po zabiegu mam straszne burczenie w brzuchu i nie wiem czy to jest związane z zabiegiem, wcześniej mi się to nie zdarzało teraz muszę brać espumisan.
    Mój mąż ma nową towarzyszkę do ONZ moja najstarsza córka się do niego przyłączyła.

Lady_V jest nieaktywny Znany na forum

Witam
    U mnie dzis pada snieg... co mnie wcale nie cieszy, bo ta zima moglaby sie juz skonczyc...
    Waga tez nie poprawia mi humoru, no ale coz, moze zacznie sie zachowywac odpowiednio w kolejnych dniach
    Powodzenia w zrzucaniu balastu

I tura TURBO - 1,3 kg, II tura TURBO + 0,1 kg
    1. tydzien odchudzania po TURBO - 1,4 kg // 2. tydzien - 0,6 kg // 3. tydzien - 0,5 kg

Mieszka w
    Rzeszów

anad_a jak tam synek lepiej sie juz czuje? Jak jego gardziołko? Teraz pogoda taka że tylko wszyscy narzekają byle by mnie nic nie złapało... i Wam tez tego życzę
    Cytat Zamieszczone przez apropos Zobacz posta
    Witam cieplutko!!!
    No i kolejna tura poooooszła!!!
    W ostatnich dniach niestety TYJĘ!
    Czekam na @ piję a nie "wylewam"
    Nie wiem czy @ chce mieć basen czy co?
    Gorzej jak zamarznę i będzie miała lodowisko
    A jak przyjdą roztopy i @ sobie pójdzie to niech
    nikt mi nie zajmuje kibelka!!!!
    Jutro generalne ważenie,zobaczymy ile @ namieszała.
    Ty oszołomie
    leisaw dla mnie 400 zł to jednak za wiele a co to w ogóle jest?
    Kasita6 gratuluje zaręczyn to cudowna sprawa jak facet potrafi to zrobić z jajem mój mnie wywiózł w nasze ukochane Bieszczady nie miałam pojęcia że się oświadczy miałam urodziny i myślałam ze tak sie zachowuje bo mam święto nawet nie wiedziałam że tam jedziemy potem oczywiście się zorientowałam ale wszytsko było owiane tajemnicą Fajnie
    czaadowa_grubaska uda Ci się.. !!!!!!! Jeśli tylko będziesz chcieć.. masz mało postów mam nadzieję że nie zniknełaś i jednak bedziesz sie trzymac diety

Obecnie waga wacha się od 59-60 ale suwczka nie zmieniam żeby pokazać że można. Musiałam przytyć ponieważ źle wyglądałam z tamtą wagą Obecnie nie jestem na diecie tylko ćwiczę...

Mieszka w
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez _atunia_ Zobacz posta
    każdy dzień jest cenny, codziennie robisz coś dla siebie
    vs ćwiczeń nie musisz ze sztangą latać czy szaleć na siłowni, ale samo mycie podłóg już jest wyczynem jeśli masz czyste to przyjedź do mnie nie pogniewam się jak mi pomyjesz dżołk hyhy
    ani się obejrzymy a tu już wiosna i trza będzie zrzucić burki i co pokażemy? hę??
    Pięknie powiedziane dałaś kopa napewno wielu z nas, mi to dało do myślenia, dziękuje Ci za te słowa i za ten humorek

Awatar Ewka_marchewka
    Ewka_marchewka jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Katowice

Cytat Zamieszczone przez anad_a Zobacz posta
    1.grahamka z pomidorem, rzodkiewką i ogórkiem
    2. jabłko
    3.jabłko
    4.i tu myślałam że konia z kopytami zjem ale opanowałam sie i zjadłam szaszłyka+surówka z kapusty kiszonej
    nie jestem jeszcze aż tak bardzo doświadczona ale moze dlatego byłaś głodna bo moim zdaniem jabłko przelatuje....
    ja w 1 turze robiłam sałatke sobie tak żeby było więcej owoców np jabłko gruszka i pomarańcz to zaspokajało mój głód i czułam sie na dłużej syta. teraz jakos niemam pomysłu i na śniadanie jem orzeszki B ale potem pomyśle i coś wykombinuje , mam np. bezmięsny bigosik więc jako W jest idealny i dość pożywny

---------- Wiadomość dodana o 09:41 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:26 ----------

Kurcze jak zimno mgłe jakąś mam za oknem..... Młoda niestety w domu siedzi bo ma kaszel jak by fajki z 20 lat paliła bidota moja kochana na szczęście nie ma temperatury więc się do poniedziałku wyleczymy pozdrawiam i trzymajcie się ciepło

I tura -3,5kg

A6W

Awatar bassiaaK
    bassiaaK jest nieaktywny Znany na forum

WITAJCIE CHUDZACZKI

Czy ktoś się stęsknił?
    Trochę się odkopałam z tych papierów, ale light-owo to dopiero będzie na wiosnę

Cytat Zamieszczone przez Hermenegida Zobacz posta
    ...ja jestem z czytaniem 100 lat za murzynami
    No to jesteśmy dwie -ja też mam trochę zaległości, w szczególności w pisaniu, staram się nadrabiać czytanie, ale na pisanie to już mi czasu niet.

Gratulacje dla wszystkich którym spadają kg lub dag albo cm (ze wszystkiego trzeba się cieszyć)

Ja niestety dalej gonię suwaczek zostało mi jeszcze 1kg -niech już ten "łysy" przestanie rosnąć to będzie łatwiej.

Trzymajcie się ciepło, baaardzo ciepło - u mnie dziś rano było -20 a ja musiałam zapinać na autobus do pracy...jeszcze do teraz się nie umiem opamiętać.

Awatar Ilonta
    Ilonta jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Radom
    Wpisy na blogu
    2

Cytat Zamieszczone przez Michaszka24 Zobacz posta
    wpisów wyżej jest link do ściągnięcia ale w razie co wyślę Ci dietę zaraz na malia
    Nie wysyłaj diet. Za to grozi grzywna, a oni sami sobie poradzą, jak my.

---------- Wiadomość dodana o 10:02 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:57 ----------

Cytat Zamieszczone przez Marcelka92 Zobacz posta
    A tak w ogole to mam pytanko i jest ono skierowane bardziej dla osob dietkujacych na hayu a mianowicie czy mozna jesc kanapki z pasztem ? i tak ogolnie to z czym je mozna jesc.. bo nie chce caly czas jesc kanapek z pomidorem czy ogorkiem .. narazie i tak jestem na ONZ, wiec sie zbytnio nie mam czym martwic.. no ale przeciez nie bede wiecznie na diecie
    Nie wolno jeść kanapek z pasztetem. Na hayu obowiązuje rozdzielność białek od węglowodanów, ale dodatkowo mamy grupę neutralną, którą można za wszystkim łączyć. A kanapki można jeść (oprócz warzyw) np. z serami zawierającymi powyżej 50% tłuszczu.

kulka8 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez anad_a Zobacz posta
    [B]dzisiaj zjadłam:
    1.grahamka z pomidorem, rzodkiewką i ogórkiem
    2. jabłko
    3.jabłko
    4.i tu myślałam że konia z kopytami zjem ale opanowałam sie i zjadłam szaszłyka+surówka z kapusty kiszonej
    Jesz o wiele za mało - metabolizm Ci nie ruszy jak się będziesz głodzić. Ja na taki posiłek W jem jabłko, kilka liści sałaty i potem chrupię marchewkę. A jak jeszcze czuję niedosyt to jem mandarynkę. Ja zaczynałam tą dietę jedząc zupełne minimum ale sprawiło to tylko że chodziłam głodna a waga ledwo drgneła. Teraz jem i się nie ograniczam i codziennie waga leci o kilkaset gram w dół mimo że jelita się ciągle napełniają (bo ja do kibelka chodzę raz w tygodniu). Tak więc jedz więcej W na posiłki bo inaczej waga Ci stanie.

---------- Wiadomość dodana o 10:14 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 10:11 ----------

Cytat Zamieszczone przez Ilonio Zobacz posta
    No i zaczelam dzisiaj A6W Wiec bedziemy sie dziewczeta mobilizowac nawzajem. Kto dzisiaj zaczal?
    Ja i Ewka. Może razem będzie nam łatwiej wytrwać do końca

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów